V Rusku zavládlo nevolnictví, mladí lidé jsou zastrašováni

To video na Yotube a článek v info.cz o poměrech na ruských školách ukazují pravou Tvář matičky Rusi. Lidé ve městě Gukovo nedostali zaplaceno za práci, jsou oběťmi policejní brutality a nesmí odjet z města!

Sergej Čajkovskij se připravoval na obvyklou hodinu dějepisu, místo toho však přišla studená sprcha. Jeho profesor ho seřval za to, že v Tomsku na Sibiři se v březnu zúčastnil demonstrace proti korupci, kterou uspořádali stoupenci Alexeje Navalného. Osmnáctiletý student střední školy si vyslechl klasické nadávky jako „fašista“, „lokaj Anglosasů“ a „zrádce.“  Tuto zprávu převzatou z agentury AFP přinesl web www.info.cz.

Obyvatelé města Gukovo zase nesměli odjet do Moskvy, kde chtěli řešit nevyplacené mzdy za rok a půl práce.  Na autobusovém nádraží zavřeli pokladny, silnice zablokovala policie. To už je jak za éry tuhého nevolnictví, kdy lidé nesměli bez povolení vrchnosti cestovat. Něco podobného se u nás odehrálo naposledy v lednu 1989 v tzv. Palachově týdnu, kdy komunistická policie tehdy nazývaná Veřejná bezpečnost obklíčila Všetaty a bránila lidem v návštěvě hrobu Jana Palacha. Pravda,

Ruská škola vede k nenávisti

 

Obě smutné ruské záležitosti mají hodně společného, i když to tak na první pohled nevypadá. Neřeší se totiž příčiny potíží, ale následky, a to ještě hrozným způsobem, typickým ruským, silou a proti nevinným. V každé normální zemi by byl skandál z toho, kdyby lidé půldruhého roku nedostali výplatu. V Gukovu se tak děje od května 2015 a místo toho, aby se někdo tímhle skandálem zabýval, tak se lidem zakáže cesta do Moskvy. To není řešení hodné svobodné společnosti, ale totalitního státu, kterým Putinova kremelská říše ovšem je.

Mimořádně idiotské je rovněž chování onoho profesora ke studentu Sergejovi. On byl na demonstraci nikoliv proti vládě, ale proti korupci, která je v Rusku obrovským problémem. A místo argumentů, diskuse a vysvětlování se od vyučujícího dočká nadávek a urážek. Ano pro Kreml a jeho poskoky jsou fašisté všichni, kdo si dovolí mít jiný názor, a proto je není třeba brát vážně. Koneckonců je to pohodlnější než řešit ožehavé problémy, a korupce patří v Rusku k těm nejhorším.   

Samozřejmě Rusům, kteří bojují za svá práva, chovají se svobodně a bojují se zlem, takovým moc fandím.        

https://www.youtube.com/watch?v=Rphfyd1nygo

http://www.info.cz/svet/jsi-fasista-lokaj-anglosasu-a-zradce-pohled-do-ruskych-skol-kde-se-prevychovavaji-deti-opozice-9841.html 

Autor: Jan Ziegler | pondělí 22.5.2017 18:04 | karma článku: 26,42 | přečteno: 1206x