Jan Ziegler

Tomio Okamura je mnohonásobně usvědčený lhář a darebák, co hájí rudé zločince

3. 09. 2017 12:38:56
Poloviční Japonec se vydává za českého vlastence, ale opak je pravdou, on zřejmě placený Kremlem se chová jako kolaborant a vlastizrádce. Západ není dokonalý, ale dobré vztahy s ním jsou pro nás klíčové, jinak nám hrozí kolaps.

Tomio Okamura podle serveru demagog.cz prokazatelně lže a vymýšlí si pohádky o tom, že prý dvanáct českých europoslanců hlasovalo pro přijetí imigrantů v České republice. To je samozřejmě nesmysl. „Takové usnesení neexistuje. Tomio Okamura je lhář,“ potvrdil europoslanec Tomáš Zdechovský .

Já si o tomto člověku nedělám iluze. Podle serveru demagog.cz lhal Tomio Okamura minimálně v 54 případech. On buď otevřeně lže, nebo zkresluje fakta. Vytváří rádoby jednoduché závěry, na které jeho poněkud jednodušší voličstvo rádo slyší. Trefně to popsal Karel Vrána na svém FB. „Co se stane, když se uřvaná lůza vydává za 90% národa, když je lež vydávána za alternativní pravdu, když se anonymní nicky vydávají za svědomí národa, a hlavně když hlupáci, kteří nikdy ničeho nedosáhli, útočí na ty úspěšnější.“ Přesně to všechno sedí na Okamurovy voliče, kteří si často stěžují na to, jak jsou na tom špatně a jak žijí v bídě apod. A také je k pláči a smíchu zároveň, že tito údajní „vlastenci“ dokáží nasekat v jednoduché větě i pět pravopisných chyb.

Ovšem za nehorázný považuji jeho výrok o tom, že komunismus je nejdemokratičtější systém v dějinách lidstva. To může říci jenom zrůda a gauner. Komunisti naopak všude, kde se dostali k moci, demokracii potlačili, nastolili vládu teroru a masově vraždili své odpůrce včetně žen a dětí. To jsou doložené pravdy z Číny, severní Koreje a také samozřejmě Ruska. Například při potlačování rolnického povstání v Tambovské gubernii na začátku dvacátých let minulého století použili vojáci Rudé armády bojové otravné plyny proti civilistům včetně žen a dětí, kteří se schovávali v tamních lesích. Tyto komunistické krutosti dokazují historici v knize Dějiny Ruska 20. století nebo Alexandr Jakovlev v knize Rusko plné křížů.

Zbabělostí, kolaboraci a vlastizradou je možné zhodnotit hlasování T. Okamury v případě vyslání českých vojáků do Pobaltí, kteří ho zde v rámci sil NATO chrání proti případné ruské agresi. On hlasoval proti a tím pádem dal najevo, že spojenecké závazky se nemají dodržovat. Prý, abychom nedráždili Rusko. Pamatuji si, že v roce 1938 jistý pan Chamberlain také hlásal, že Československo bránit nebudeme, páč bychom jinak dráždili Hitlera. Ale tomu se nelze divit, kremelský poskok zůstane kremelským poskokem. A také Mnichiovanem.

S Andrejem Babišem v mnohém nesouhlasím, ale jestliže prohlásil, že Okamura šel do politiky jenom proto, aby vydělával peníze, a ne kvůli nějakým ctnostným ideálům, tak v tomto případě má naprostou pravdu. T. Okamura je takový novodobý Sládek, o kterém se ví, že okrádal asistenty a spolustraníky o peníze a pak si z nich stavěl vily. Ale stále se bohužel najdou lidé, kteří na primitivní populismus naletí.

http://demagog.cz/politici/180/tomio-okamura

Autor: Jan Ziegler | karma: 36.86 | přečteno: 3655 ×
Poslední články autora