Jirka Kobza, znalec radioaktivity, nadějný to kádr SPD

Ono se řekne vyměnit Fialovu vládu, ale kým? Naštěstí se objevují první kandidáti. Jedním z nich je určitě stoupenec chemtrails a měřič radioaktivity Jiří Kobza, který ví, že Američané na Měsíci nikdy nebyli.

Jirka Kobza z tomiokamurovské SPD je udatným bojovníkem za pravdu. A tak tento bývalý člen KSČ zjistil měřením u svého domu, že radioaktivita je vyšší než má být a může za to ochuzený uran v munici, kterou Ukrajina používá ve válce s Ruskem. Přátele, tak na takovou hvězdu jsme čekali, která nám odvážně sdělí fakta. A to dokonce přímo v pořadu ČT Otázky Václava Moravce. Tak to přece už musí být pravda.

Námitky nějaké Dany Drábové, která jen pouhou náhodou byla předsedkyní Státního úřadu pro jadernou bezpečnost, že je to čistokrevná blbost, že ochuzený uran je velmi nízko radioaktivní a pan poslanec by se měl dovzdělat, normální člověk nemůže brát vážně, páč ona tomu vůbec nerozumí a kope za pětikolku.

Není to první odvážný Jiříkův čin, již dříve udatně upozornil na nebezpečí chemtrails, kterým zlí vládcové naší planety chtějí vypouštěním této nebezpečné látky z letadel snížit počet obyvatel naší planety. To je každému jasné.

Náš Jiřík udatný dále zjistil, že Američané nebyli nikdy na Měsíci a NASA nás všechny podvedla. To je panečku šikula. Jeho schopnosti by jistě chtěl mít každý.

Takže máme prvního nadějného kádra na ministerský post, který by to jen mohl být? Nyní jako poslanec je ve výboru pro životní prostředí, takže ministrem životního prostředí? Býval také diplomatem, čili ministrem zahraničních věcí? Mám za to, že našemu Jiříkovi by slušelo všechno. SPD má opravdu nadějné kádry a s dalšími se seznámíme příště.

Bohužel, stále se najdou škarohlídi, kteří Jirkovu velikost nechápou, a Ti zaplevili diskusi pod článkem a iDNES opravdu hnusnými příspěvky. Například „V tom seznamu Kobzových blbostí už chybí snad jen placatá Země.“ „jako z filmu, ,, ještě větší blbec, než jsme doufali ", ach jo.“ „Kdyby hloupost nadnášela, tak SPD si to už hasí nejmíň kolem Proximy Centauri...“ „Já to pořád tvrdím, že SPD znamená Strana plná debilů.“ „Celá SPD, plus všichni její voliči nemají dohromady IQ , jako paní Drábová.“

Dokonce si někdo dovolil říci, že Jiří Kobza naměřil 75, ale prý to nebyla radioaktivita, nýbrž výše jeho IQ. Přátelé, tak takhle opravdu ne. Náš udatný diskutující Jura Doležel by vám to pořádně vytmavil. „Jenom samé urážky, a k blogu nic nemáte.“ Ano, važme si těchto zlatých slov.

Změřil jsem radioaktivitu z Ukrajiny, tvrdí Kobza. Blbost, dovzdělejte se, radí Drábová - iDNES.cz

Nominujte autora do ankety Bloger roku

Autor: Jan Ziegler | pondělí 25.9.2023 10:53 | karma článku: 31,29 | přečteno: 700x