Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane, vaše fanatická nenávist k Rusům a nehorázné zevšeobecňování o vás vypovídá více, než si dokážete představit. Navíc se obávám, že se stále častěji pohybujete na hraně zákona, konkrétně mluvím o paragrafu podněcování k nenávisti ke skupině osob kvůli jejich etnickému původu. Chcete-li kritizovat těch dvacet nebo třicet hokejistů , klidně si kritizujte. V tom, že se zachovali nesportovně a neunesli tíhu okamžiku ani spravedlivou prohru s vámi nelze nesouhlasit. Co se ale týče vaší nenávisti vůči všem Rusům, řadí vás ne-li k tradici nacistické, pak určitě k oněm křupanským vidlákům a balíkům, o nichž s takovým pohrdáním a arogancí píšete.

3 5
možnosti

Mrázku s Vaší fanatickou nenávisti k Ukrajincům byste měl raději mlčet.

3 2
možnosti

Že nikomu rozumnému nechybí, že k nám Rusů přijíždí méně? Tak to řekněte těm lidem, kteří si na rusky hovořící klientele postavili existenci. Rv

2 0
možnosti

Turistů přijíždí celkově do ČR víc, úbytek Rusů není žádnou tragédií.

1 1
možnosti

Sportovci to nezvládli, ale to není celý národ. Je jasné, že nejvíc jsou vidět ti Rusové, kteří se chovají excentricky, mafiáni, zbohatlíci se svým těžkým nevkusem. Rusové celkem logicky trpí podobným velmocenským komplexem, jako Američané, i když Američané jsou navoněnější.

Tak jako tak pan Ziegler posuzuje celý národ podle chování sportovců a několika identifikovatelných turistů, což je dle mého názoru "chyba metody".

1 1
možnosti
Foto

Tak já jsem si vystál v Las Vegas několik dlouhých a širokých front, každá tak na 20 minut, na snídani, která byla opravdu opulentní.

Ale, že by ti Američané ve frontě byli nějaký výkvět vybraného chování, tak to bych neřekl.

Turistů bylo mezi nimi asi mizivé procento.

0 0
možnosti

...koho někdy potrefil pobyt se zájezdem rusů na hotelu...ví ....že autor má pravdu....

7 0
možnosti
Foto

Je to individuální. 

Já byl v Egyptě v Marriotu za dumpingově podvodnou cenu Václava Fischera a pravda, Rusové byli u bazénu trochu hlučnější, ale zato měli docela hezké baby.

Takže plichta a žádná tragédie. Ono je to dnes takovou módou, zvláště u pana Zieglera, pomlouvat Rusy. 

Ono se to nosí. Jsou hluční - ukradli nám Krym, který byl jejich.

Já mám za sebou přes 50 skupin převážně západních turistů (jen pár z NDR a jedna z Rumunska), takže bych také mohl vyprávět různé výživné historky,

1 2
možnosti
Foto

Obecný ruský problém? Kolikrát jste byl v Rusku a kolik jste poznal lidí z jiných vrstev než jsou ti, kteří se u nás vozí taxíky? Se stejnými postoji se setkávám já u Čechů. Každý tydýt, který se nějakou levotou dostal k penězům si u nás myslí, že jeho h**no nesmrdí. Dost často se mi stávalo, že se ke mně lidi chovali přezíravě dokud jsem byl pro ně jen dělník. Chování se vždy trochu změní když zjistěj, že se živím taky jako daňař.

Že někdo neunese porážku je běžná záležitost a moc bych ji nerozpitvával. Že někdo podle toho hodnotí celý národ, je dle mého obvyklé české buranství.

1 0
možnosti

pletete si následek a příčinu, rusáci odešli z ledu z vrozeného buranství a neschopnosti přijmout porážku (jo nacionalismus je sviňa)

1 1
možnosti

Zkuste si s rusy bydlet,jako sousedi jsou na zabiti,při pokusu o domluvu vyžadují angličtinu,arogantně vas přehlížejí...a to vše v Praze,nemám je rad o nic víc,než hlučné turisty odkudkoli.

4 0
možnosti
Foto

Vy neumíte anglicky ani rusky?

1 0
možnosti

Rusové bohužel bydlí i v našem dome v pražských Holešovicích,jsou hluční,bezohledni a na myšlení jaksi od prirodynemohu si pomoci...

2 0
možnosti
Foto

Mohu potvrdit. Jako backpacker jsem procestoval pulku sveta a pokud byli v minulosti postrachem ozrali britsti vyrostci, dnes to jsou arogantni a namysleni Rusove. Rozdil je hlavne v tom, ze v pripade Rusu jde o dospele jedince, cestujici casto s rodinami.

V jihovychodni Asii jde casto o otevreny rasismus ruskych turistu proti mistnim lidem, ktery pripomina chovani nacistu.Rv

4 0
možnosti

D26a91d78a35k 51P63e18t22r

20. 5. 2015 5:48

Mnichov, OH, 1972, basketbal. Stačí se podívat jak se zachoval poražený. Chápal jsem je, přijeli si pro zlato a to si převzali Rusi rozdílem jednoho bodu. Jó, holt stává se.

2 2
možnosti

Fašisté si dovolili je porazit! Taková provokace! To teď Putler bude zase vyhrožovat atomovkami a pořádat cvičení s čtvrt milionem gerójů.

3 4
možnosti

D50a52d78a19k 91P40e53t32r

20. 5. 2015 5:49

Z Kanady udělat fašisty, to je síla.

1 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS