Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

To nevíte, že za veškerým praním špinavých peněz na světě stojí Putin?

0 3
možnosti
VH

To si nikdo myslet nemůže. Pan Petřík ví stoprocentně, že za korupcí a praním špinavých peněz stojí odporně špinavé USA.

3 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

LC

Po přečtení vašeho blogu mě zase nenapadá jiná otázka, než zda to vámi popisované je pro nás dobře, nebo špatně?

0 0
možnosti
JR

J23a61r51a 84R97a28n10k

10. 6. 2015 0:53

Tak pokud chcete znat pravdu, pane Chlumsky - ta nekdy nemusi byt prijemna, ale jedna se o Rusko a Putina, takze s ceskymi tymi je vse ok;-)

0 0
možnosti
Foto

P93e92t55r 55K20r67á11l

9. 6. 2015 20:50

No já nevim. Ivanům sice nemůžu přijít na jméno, ale absolutně nemám strach o to, že by měli problém MS uspořádat.  Naopak udělají všechno pro to, aby se na jejich mistrovství dlouho vzpomínalo. V dobrém. Ostatně OH v Soči měly také pozitivní ohlasy. Co se stadionů týče, tak mají minimálně dva, na kterých se může z fleku hrát, mají a pak je tu několik relativně nových arén, na kterých se bude jen navyšovat kapacita. Samozřejmě tu bude i řada funglovek, ale všechny budou sloužit prvoligovým týmům, takže argument, že nebudou mít využití, je lichý. Je sice fakt, že to pro tamní návštěvy budou zbytečně pompézní projekty, ale aspoň se tam bude hrát fotbal a nebudou z toho parkoviště pro autobusy jako v Brazílii. No a k tomu Zenitu. Nevím, co to bylo za experty, ale podivovat se nad tím, že Petrohrad vyřachli bohatě dotované Monako s hráči jako Carvalho, Traoré či Berbatov a Leverkusen omlácený bundesligou, může snad jen blboun nebo Láďa Vízek. Čtu Vás rád, ale tady jste kapku ustřelil.

11 1
možnosti
JM

Ceterum autem censeo, Carthaginem esse delendam. Nic jiného bych za tím nehledal:-)

1 0
možnosti
LU

Je pravda, že v Rusku je obrovská korupcia v rebríčku sa umiestnilo v roku 2014 na 136 mieste.

Ale Katar? Jeho výšku korupcie mu môže ČR resp. Slovensko závidieť. V rebríčku sa umiestnil  za 26 mieste so 69 bodmi, USA 17 miesto so 74 bodmi. 

ČR 53 miesto s 51 bodmi.

http://www.transparency.org/cpi2014/results#myAnchor2

2 0
možnosti
JR

J87a96r32a 49R90a74n77k

10. 6. 2015 0:56

Did Putin Bribe FIFA Exec With Picasso - artnet News

https://news.artnet.com/in-brief/putin-fifa-scandal-picasso-303249

May 29, 2015 - Did Vladimir Putin Bribe FIFA Executive with Picasso Painting? Henri Neuendorf ... But what does this have to do with art? It's alleged that

1 0
možnosti
Foto

Neslaný, nemastný článek o ničem. Když k tématu nic podstatného nemáte, měl byste se o zábavu čtenářů postarat jinak - zazpívejte písničku, udělejte kotmelec, nebo si dejte závazek, že sníte svůj klobouk, když to mistrovství v Ruské Federaci bude úspěšné !

6 8
možnosti
MH

Vy se z té propagandy jednou zblázníte, člověče.

5 1
možnosti
SB

Rusko jako země mi je krajně nesympatické a Putin jako člověk také. Ale děláte zbytečně vědu z něčeho, co je ve světě běžné. Je docela možné, že Rusko to svěření pořádání šampionátu skutečně uplatilo, ale pokud se tomu tak stalo, tak Rusko udělalo jenom to, co je ve světě fotbalu běžné. Uplácí se zcela běžně, tak uplácí i Rusko. Nic více, nic méně.

Samozřejmě sankce proti Rusku, jestliže se uplácení potvrdí, budou v rámci světového fotbalu zcela na místě, ale z vašeho článku mi čpí účelové napasovávání celosvětového problému na Rusko jenom proto, že tu zemi nesnášíte. Včera uplácelo Rusko, zítra bude uplácet kdokoli jiný. Tím neomlouvám to uplácení, ale odmítám celkové protiruské vyznění Vašeho článku, třebaže (a to opakuji) nemám Rusko v lásce.

10 0
možnosti
JZ

Korupce v Rusku je daleko horší než jinde ve světě. Uplácejí země typu Maroka, Jihoafrické republiky a dalších. Rusko k nim také zapadá.

4 6
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz