Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ano, tento mororkářký klub, jenž vznikl už v roce 1983 čekal na vstup do funkce V.V. Putina, jenž si zatím razil cestu do politiky skrze svůj vstup do KGB a studiem práv a nikdo o něm neslyšel. Měli svou výraznou roli i za Perestrojky. Putinovi se líbí, protože obdivuje sporty a silné hochy, proto je Kreml sponzoruje. Protože Putin má rád džudo a rád se fotí se střelnými zbraněmi a při jízdě v tryskáči. Velice oblíbení jsou ale i pravoslavnou církví. Poláci je nechtěli u příležitosti loňského pustit na své území, členové polského motorkářského klubu ruské motorkáře podpořili. Poté uctili památku padlých polských vojáků v Katyni. Svou roli hráli při obsazení Krymu. Pokud měli platná víza, mohli do EU a ČR dojet. Jen asi jejich vedoucí měl zakázán díky sankcím vstup do šengenského prostoru. Pokud ale někde nějací motrkáři tropí výtržnost a jezdí dokola a třeba flámují vykřikují například smrt NATO, nechť žije námi oblíbený proruský prezident Zeman, asi by měli být v klidu vyhoštěni za hranice. Vzhledem k migračnímu chaosu se tento ruch ale asi v ČR ztratil a v Německu by si jich asi ani nevšimli. Praha je obecně dost rušné město. Viděla jsem jednou sraz harleyářů v Řecku a všichni byli potetovaní. Je to jejich motorkářská kultura.

3 0
možnosti
Foto

I85v79a18n 72M45a81r10e20k

7. 5. 2016 20:36

Ano p.Jene máte jako vždy "pravdu" . . . . Ale stačí si z této "monstrakce" prohlédnout fotogalerii na "Centrum.cz" kde spolu v "jednom šiku" svorně stojí exoti protestující za legalizaci marihuany (Plakát v ruce jednoho z nich s konopným listem a na něm nápis "Jsem v klidu,tak mě nechte hulit) a vedle nich týpek zahalený v ukrajinské vlajce, tak z této "smrtící kombinace" museli být vlci nepoochybně v šoku,ale spíš z toho měli náramnou psinu. No ale i porážka se svým způsobem dá vydávat za "vítězství" které Vám jako vždy ze srdce přeji.

Doufám, že nebudu stejně jako p.Petřík bezdůvodně obviněn z porušování "kodexu blogera" , i když pochybuji že pod blog (Váš) lze napsat další blog ,takže to "porušení" je divné, velmi divné p.Jene ? ! 8-oRv

3 1
možnosti
JZ

Zákaz diskuse pro Petříka z důvodů porušování kodexu blogera platí, a ať se nepokouší jej porušovat.

2 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Těším se na jízdu Nočních vlků a půjdu jim zamávat :) Konečně nádech svobody.. díky za tuto akci a autor tohoto divného blogu snad s mokrým ručníkem na hlavě přežije, že my ostatní budeme konečně na chvíli vnímat demokracii.. a vzpomínat na to, jak nás 9. 5. 1945 osvobodila Rudá armáda :-)R^

4 6
možnosti
JZ

Tak Noční vlky by měl vítat také transparent 0:3. ;-D

4 1
možnosti
VV

Vyborny napad. Cim vetsi, tim lepsi.

1 0
možnosti
VV

Ale u jednoho Vlka bych se primlouval za vyjimku.

1 0
možnosti
Foto

Samozřejmě karma a dodávám, že je pro mne příjemným překvapením, že váš článek ohodnotilo poměrně dost lidí. Poté, co se tento blog stává pomalinku smetištěm pro levici a proruské názory, vždy potěší ohodnocení rozumného postoje.

10 4
možnosti
Foto

V případě, že 17. listopadu, každého dalšího roku proběhne obdobná demonstrace na Rudém náměstí v Moskvě, ve smyslu poděkování za zbavení se komunistického jařma, potom souhlasím. Kdo by tam ale chtěl, v té kvalitě se štrachat.

8 0
možnosti
Foto

Vlci jsou nic proti pražskému Magistrátu. Nějaký průjezd Vlků Prahou je sranda proti tomu, co dělá Magistrát pod vedením Krnáčové a Stropnického. Praha se mění ve skanzen s rozbitými silnicemi, chodníky, propadlými kanály, primátory z Moravy nebo Slovenska, zkrachovalými architekty v IPR, zoufalci z Automatu, udavači z Oživení, projíždějící Vlci jsou opravdu drobný detail. Kdyby jediným problémem Prahy byli Vlci, bylo by dobře.

12 2
možnosti
VV

S temi politiky je to celocesky Problem. A co se mesta tyce, zeptejte se rodicu ci jinych pametniku jak Praha vypadaly jeste pred 20-ti roky.

3 0
možnosti
Foto

Nebuďte zapšklý Rv V Praze je blaze a nevím proč by si tedy nemohli Pražané prohlédnout Vlky zblízka R^

6 14
možnosti

A krásné americké mašiny, že?:-)

13 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz