Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
DM

Loni jsem tam trávil dovolenou,zrovinka v jednom z těch domů na fotografii,zrekonstruvaný na pension s restaurací...

Bohužel otřesný stav domů,měst,silnic,lesů ,vodních toků, kromě několika výkladních skříní režimu byl PRÁVĚ pravidlem a pokud bychom započítali ještě ekologické škody a zdevastovanou krajinu dostala by se hodnota komunistického dědictví téměř do záporných čísel.

Rodinné stříbro bylo ve skutečnosti rezavým šrotem ,chyběli moderní výrobní linkym,investice,bída svrab, humus.

Jenže zpitomělí soudruzí tu budou stále hýkat o rohlících za 30haléřů (na mzdu 1000 kč ale radši nevzpomenou),na jistotu jakožepráce,byť na prd placené,jojo kolektivní bída se snáší lépe než relativní dostatek, ale kyselé hrozny protože jiní mají ještě víc....

9 0
možnosti

Pane Ziegler - velká karmaR^

3 0
možnosti
ZJ

.... a podobně - jako na fotografii - vypadala i stará Praha. Docela dobře si pamatuji, že Celetná, Dlouhá, Karlova a mnoho dalších, byly po dlouhá a dlouhá léta ,,ozdobeny" dřevěnými podpěrami proti pádu omítky, střešních tašek, nebo coby statické opěry proti zborcení celého stavení. Chůze starou Prahou se tehdy podobala docela náročnému slalomu mezi různými ploty, plůtky, výkopy a lešeními.

4 0
možnosti
MV

Myšlenku u potrestání komunistů jste v první řadě měl poradit panu Havlovi, když s komunistou Čalfou režíroval sametovou revoluci.

3 3
možnosti
Foto

R^ Snad jen s tím tvrdým trestem máte asi tak čtvrt století zpoždění. Že kom systém sežral sám sebe, to je skutečnost. Ovšem je také skutečnost, že právě kom byli na pád systému připraveni nejvíce a byli to opět titíž, kteří na tom nejvíce vydělali. To je hořká pravda a dań za tzv. samet:-/Jinak, jak to tak bývá, největší ,,hrdinové" se objevují vždy ex post:-( A ti, co dnes pláčí po minulosti si tehdy, ale i dnes nejvíce ,,chrochtají"Rv Že pádem ,,řízeného" plán. hospodářství, ve skutečnosti válečného, mnohé skončilo a zmizela černá díra ,,sojuz" a tak nebylo kam dál co valit, jak si sami plánovali, to nechtějí slyšet. Ano, žili si. Ale se změnou systému nezmizeli. Ani si sami své rybníčky nevypustili a řetízky styků nezpřetrhali. Holt byl místo šmirglu použit ten samet. Sami si to ,,vošéfovali". A leckdo jim ještě přitleskávala pomáhal jim v tom. Jak o takových pravil K.K. ,,A z milionu líných kmánů dva miliony partyzánů"Rv

P.S.: Víte, co se stane, když se kom dostane do epicentra jaderného výbuchu? Přemění se v záření gama a škodí dálRv

3 4
možnosti
AK

Na obzoru je znárodnění současného 17 miliardového dluhu OKD.

Kam se na Bakalu hrabou komunisti v Krumlově, že?

4 0
možnosti
AK

Jen pro srovnání - odhadem 60 mld. vyvařil Bakala z OKD - ty jsou privátní.

Ovšem dluhy 17 mld. zaplatíme my ostatní.

Skvělé rozdělení - zisky privatizujeme, dluhy znárodníme.

3 0
možnosti
Foto

Karma. Bohužel, na co komunista sáhne, to zničí a tuto pravdu je možno vidět na vlastní oči nejen v Českém Krumlově ale na mnoha dalších místech.

12 1
možnosti
MV

Nejvtipnější je, že tomu dají plus především oddaní příznivci Havla, který dal komunistům sametový pardon.

2 2
možnosti
Foto

Plácáte nesmysly, stát prodal vexlákům historické domy pod cenou a dnes z nich nic nemá

3 14
možnosti
Foto

J12a23n94a 67M82a48j90o29v55á

16. 5. 2016 22:05

jojo, mohly si klíííídně spadnout, to by byla TEPRVE výhra, co?

8 0
možnosti
MC

Hanba Českého národa. I dnes se stále pochechtávají z parlamentu, senátu i z hradu. Takoví jsou už Češi. Směs agentů, sametových sluníčkářů a levicových loupežných falešně navoněných altruistických skupin. Intelekt pojmenovávají extrémismem.

6 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz