Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Vy tu práci odbýváte, pane Zieglere. Blogera Petříka již dávno nečtu ( Vás občas ještě ano ) a jistě nejsem sám. Takže pokud s ním polemizujete, měl byste dát odkaz nebo přímou citaci.

1 0
možnosti
VC

kdo chce psa bít, hůl si vždy najde

2 0
možnosti
ZH

Jak vidíte pořádně jste se spletl " Já stále věřím tomu, že doba kdy jsme povinněmuseli vyznávat jeden názor, skončila v roce 1989 ". Na případu Primy jasně vidíte, že i dneska musi někde redakce " psát " podle rozkazu. A tady mi vyvstávají 2 otázky. Komu Prima patří a kdo má zajem informovat o uprchlících jenom jako o hrozbě, a ještě důležitější, proč na to redakce přistoupila? :-/

1 3
možnosti
RM

Ono je to vtipne... petrik a spol volaji po nezavislych a svobodnych mediich... ale soucasne ta media musi psat to, co chteji oni, jinak je to spatne...

5 4
možnosti
Foto

Hlavně nám bloggere Romane Máco nezlikvidujte společně se svým věhlasným think tankem Evropské Hodnoty a svou s Kremlin Watch bloggera Petříka. Jako jste briskně odhalili jakéhosi Kasuku, jako dštíte síru na blogera Cvalína, jako dštíte síru na všechny, kdo nesouhlasí s oficiálně nastavenou linií vašeho uskupení. Radila bych vám vyčkat na výsledky voleb v USA. Pokud vyhraje Donald Trump a prosadí si svou, což vy asi nesledujete, protože se zaměřujete jen na místní drby a dění v Rusku, tak možná padne NATO, což prohlásil. Jasně prohlásil, NATO je zastaralá organizace, relikt studené války. Pokud NATO zůstane, budeme tlačeni, abychom si armádu USA najímali jen na určité vojenské operace za peníze, cvakali do rozpočtu NATO vyšší peníze atp., což po nás zatím Barack Obama tak striktně nevyžaduje. Takže zatím mlčte, nemluvte pořád o 2 procentech HDP na našem podílu v rozpočtu NATO. Čekejte bedlivě, až budou v USA nové volby. Pokud vyhraje Hillary Clintonová, nastavený daný kurz bude jasně zachován a vy budete moci psát, jak píšete, ale jinak možná ne, protože Trump se totiž se svou vládou, sestavenou ze svých dětí, udobří s Putinem, oba dva se totiž velice chválí, Trump chce v více osobně pdonikat Rusku, jeho děti se objímají s tamními byznysmany, a tak budou vaše diskreditační weby odhalující vždy jedině matoucí ruskou propagandu aeronet zcela mimo. Protože se Donald Trump bude s Vladimírem Vladimírovičem Putinem objímat. Anebo, když se potkají, tak na sebe budou vrčet. Každopádně bude jakýmkoli projektům z vládních rozpočtů USA utnut tipec. Protože Trump je po matce Sktoce škrt. To ale neznamená, že veškeré rozběhlé projekty nebudou financováni ze soukromého sektoru, think tanků zakládaných Sorosovou Open Society, bratry Kochovými, militaristickými lobbingy, Karly Janečky, z peněz EU anebo z jiných neziskovek.

1 1
možnosti
SN

:-)......A víte pane vážený spisovateli, že ČT má danou linii z Bruselu informovat diváctvo, pokud se týká imigrantů, jen ve smyslu pozitivním? To Vám zřejmě nevadí! Čili....tendenčně! Denně se o tom přesvědčujeme. Napište též něco na toto téma! RvRvRv

5 4
možnosti
RM

Psali na aeronetu?

5 5
možnosti
SN

:-)......Dobře, že jste zmínil Palatu ! Ten se točí, jako korouhvička ve větru. nedávno jsem o něm četl dost obsáhlý článek . !!!!!!

3 2
možnosti
KC

Honzo, doba, kdy platil jen jediný názor, neskončila v roce 1989. To byl jen okamžik, kdy to byla pravda, dnes jsme na tom stejně jako za bolševiků. Už v dětství jsem byl vyškolen, že politikům není radno věřit, dokonce ani tehdy, když mluví pravdu. Pokud vůbec někdy pravdu vysloví, sledují tím jen určité stranické nebo osobní zájmy. Dnes opět platí staré známé Havlíčkovo rčení - Nechceš-li si hubu spálit, musíš mlčet nebo chválit.

4 0
možnosti
VV

Ja zadne selhani zadne nemecke televize nevidim. Naopak. ono je velmi jednoduche odvisilat neoverene komentare. Z tech zaberu jak bezpecnostnich kamer, tak tech televiznich se toho neda mnoho rozeznat.

A dnes mne velmi mile prekvapila CT1 kdyz ve zpravach ukazala zabery ze Simbachu, kde ti uprchlici co prisli jen pobirat socialni davky dobrovolne pomahaji mistnim pri uklidu nasledku povodne.

4 3
možnosti
Foto

I70v25a28n 42M91a95r44e15k

4. 6. 2016 19:41

P.Jene dobrý večer. Všiml jsem si, že p. Petřík je zde už delší dobu skloňován ve všech pádech, a podle Vás pokud "se mu nelíbí" tak má smůlu a může jít ? ! No,a co tak mít vlastní názor na věc, či vlastně na cokoli ? A nebo je povolen jen ten jeden většinou zde prezentovaný ? A uznává se jen jediná správná pravda? Ono stačilo v době nedávné trochu sledovat "oficiální tvrzení" , které se zakrátko zpravidla sesypalo jako domek z karet. Příkladů Vám jistě netřeba ? ! 8-o

4 1
možnosti
VV

No, on ten vami jmenovany podle mne uz davno mel nasledovat s. Olsera. Mozna mel byt odejit uz pred nim. Protoze ze napise neco pravdiveho je stejna jako uhodnout ve sportce vsech sest cisel.

1 5
možnosti
  • Počet článků 3312
  • Celková karma 26,79
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz