Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
OM

Pane Zieglere, ohrazuji se vůči vaší pomluvě.

Za prvé nelžu.

Srovnání zadku na obrázku se zadkem skutečným bylo metaforou, pokud byste četl můj blog pozorně. To, že na mě někdo takto sprostě útočí kvůli mému vlastnímu názoru, vypovídá spíše o jeho neschopnosti dialogu a diskuze.

A osočování z prokremelského postoje /málo mne znáte, pane Zieglere, ruskou politiku sleduji s kritickým odstupem a v souvislostech. Ne každý, kdo se odmítá přidat k módnímu trendu podněcovat nenávist ke všemu ruskému, má automaticky pozitivní vztah ke Kremlu) je z vašich úst trapné, jen dokazuje vaši zaujatost a neznalost. Takže bych vám pro zbytek léta přál méně zášti, zloby a agresivity. Abyste se nakonec v pomluvách neutopil vy sám. Sbohem.

0 0
možnosti
PS

Stejna jména obhajují Putinuv Kreml a pořad dokola nás oblažuji svoji ne chutnou propagandou . Smutné, po tom všem co jsme jako republika museli s komunistickým Ruskem zkousnout a pořad se někteří lidi nepoucili . A smutné je taky , jak se v případě migrace ty strany přehrnou na druhou stranu a lidé protikomunistický smýšlející podporuji migraci , jakoby ztratili soudnost a ti prorusacky zaměřeni se chytají temat . V tom je další nebezpečí . Pravice předává bezdůvodně rozumná řešení bolševikům a ti z toho těží. Tak ODS a top09 zničila pravici svým ne rozumným chováním a ted se to deje znovu . Copak jinak rozumní protibolsevicky smýšlející lidé nevidí reálné ohroženi demokracie muslimskou migraci ?

1 2
možnosti

To je ale diskuze a při tom stačilo aby ti rusáci zůstali doma stejně je nikdo k nám nezval a těch pár lidí co jsou z vlků naměko si mohli s Vyvadilem udělat dovolenou za nima na Kamčatku

6 1
možnosti
JV

J16i82ř46í 84V74a61c10a

11. 6. 2016 10:19

P.S. Nevím kdo je Ondřej Mrázek a považuji za pomluvu, že mu podle autora jeho blog diktovali z Kremlu.

5 6
možnosti
Foto

O mně jste pane Zieglere do diskuse napsal, že jsem antisemita a schvaluji vraždění židů, aniž jste to jakkoliv dokázal.

Toto dle Vás není podlá lež za kterou bych Vás měl žalovat?

4 7
možnosti
VS

Chutě do toho! Žalujte!

Ale vy spíš zůstanete u toho pobrekávání v diskuzích...

4 4
možnosti
Foto

..jste odpůrcem trestného činu pomluvy, ale nepředpokládám, že víte, co to je, protože byste se často vyjadřoval jinak. Píšete, že Doležal má Mrázka na háku a přemýšlí, co s tím. To je i můj případ vůči vám, pokud se toho "háku" týče. Měl byste alespoň možnost v praxi poznat, co tr. čin pomluvy obnáší.

Tak si to přečtěte: V případě trestného činu pomluvy podle § 206 odst. 1 tr. zák. postačuje existence nepřímého úmyslu podle § 4 písm. b) tr. zák.

3 2
možnosti

Já se nedivím! Dvakrát opakovaný vtip přestává být vtipem!

2 0
možnosti
Foto

I44v76a11n 31M27a37r86e86k

10. 6. 2016 21:56

P.Jene, podle Vás,když dojde k žalobě na p.Mrázka, bude co by předmět doličný použit i plakát s pozadím a vysvětlujícím textem na něm, který je snad ještě v majetku p.F.X.Doležala ? ! A bude muset p.žalující dokázat že foto pozadí na plakátu není kopií jeho vlastního pozadí a veřejně to dokázat ? ! 8-oVidím to na velmi "komplikovanou a zapeklitou kauzu" ! 8-o

Jinak velmi se mi líbí nadpis tohoto blogu. Ano, i pozadí se může stát důvodem k mezinárodnímu konfliktu 8-o;-D R^Rv

2 6
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz