Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
GK

"NATO dalo rázně najevo, Pobaltí budeme bránit před agresorem"

Jj, tak maximalne hubou a protestnima notama a rezolucema ktere cosi odsuzuji.

Jediny co by nastalo ze by se zvysily sankce vuci Rusku. Nic vic nic min.

1 1
možnosti
VS

A vy byste raději válku, co?

0 0
možnosti
Foto

Stejně se tvrdí, že posily 4000 vojínů jsou spíše symbolické. Rusové tam mohou nahrnout mohem více lidí a patrioticky nadšených lidí, ne vojínů na baterky, jaké zmáně z USA a UK v rámci jejich misí v Afgánistánu atp. Autore, probuďte se přece, budoucnost moderního válečnicntví není v posunu symbolického počtu 4000 vojáků ale v plně automatizovaných robotizovaných systémech, ekonomické dominanci a kyberšpionáži. Veškeré tyto plně automatizované procesy se teprve plánují v mozcích projektantů, nejsou na ně úplně love. A proč asi? Protože USA, jež tvoří 65 procent rozpočtu NATO, jsou nyní totálně vycuclou mocností. A kým jsou asi vycuclé? Jednak nadnárodními korporacemi a jednak neutuchající nadšenou rýpavostí jejich militaristů. Kolik lidí u nás ví, že krátce po zavedení sankcí pro Rusku v Kongresu USA zjistili, že nemají v USA ani na to, aby si v USA vyrobili motory do vlastních raket, že jim je musí dodávat Rusové, protože v USA je neefetkivní jakákoli výroba těchto motorů. A s tímto přístupem chtějí vyhrát válku? Anebo nás, EU, ochránit? Jen tak v říši fantazie jejich hollywoodských snílků.

8 8
možnosti
SS

To vy tohle sama?

7 5
možnosti
MK

Chceš-li mír, připravuj válku. Málokterý citát má tak hlubokou pravdu, jako právě tento. Jsem rád, že vedení NATO je stejného názoru.

9 2
možnosti
Foto

Ozbrojit se je v pořádku. Žvanit o tom už ne.

4 4
možnosti
Foto

Stát se silnou armádou bude vždy v pokušení ji použít. To platí pro jakýkoliv stát. Směšné na tom je jak mu to vlastní ovce baští.

4 0
možnosti
Foto

Já si osobně myslím, že to je zbytečné válečné štvaní a harašení zbraněmi. Agresora odradí jediné a to nebezpečí silné odvety, nic jiného.

Pár vojáčků v Pobaltí je platných jak zesnulému zimník.

A dole čtu něco o vlastizradě. To je opravdu velmi zábavné. Protože pokud zde někdo, byť i z nedbalosti, spáchal vlastizradu, tak to jednoznačně byl A. Dubček a jeho squadra.

6 3
možnosti
SS

Tech par vojaku, pokud budou napadeni, umozni hladke schvaleni silne odvety vuci agresorovi ...

3 3
možnosti
JT

Podle odpovědí pánů Hermánka, Řezníka a Petříka týkajících se okupace v roce 68 si myslím, že jejich názory se už hodně blíží vlastizradě. A ještě doplnění na demagogii pana Petříka. Pane Petříku, Husákova vláda souhlasila dobrovolně před okupací ??????????? Strašné, mezi jakými lidmi tady žijeme.

11 5
možnosti
Foto

A je to tak rozhodující, kdy Husákova vláda souhlasila?

Podstatné je, že souhlasila.

A stejně souhlasily s přítomností cizích vojsk na svém území i vlády Pobaltských republik.

Vám se toto srovnání nelíbí?

3 6
možnosti
DP

D40a38d58a53k 28P35e31t29r

13. 7. 2016 16:00

Už to tak vypadá, že Putin dá pokyn hledat v Pobaltí zbraně hromadného ničení,

3 1
možnosti
Foto

To je americká specialita.

4 6
možnosti
JN

J73o17s23e38f 68N60i52k15l

13. 7. 2016 15:56

...článek je tak trochu mlácením prázdné slámy..

<!-- /* Font Definitions */ @font-face {font-family:Calibri; panose-1:2 15 5 2 2 2 4 3 2 4; mso-font-charset:238; mso-generic-font-family:swiss; mso-font-pitch:variable; mso-font-signature:-536870145 1073786111 1 0 415 0;} /* Style Definitions */ p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal {mso-style-unhide:no; mso-style-qformat:yes; mso-style-parent:""; margin-top:0cm; margin-right:0cm; margin-bottom:10.0pt; margin-left:0cm; line-height:115%; mso-pagination:widow-orphan; font-size:11.0pt; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoChpDefault {mso-style-type:export-only; mso-default-props:yes; font-family:"Calibri","sans-serif"; mso-ascii-font-family:Calibri; mso-ascii-theme-font:minor-latin; mso-fareast-font-family:Calibri; mso-fareast-theme-font:minor-latin; mso-hansi-font-family:Calibri; mso-hansi-theme-font:minor-latin; mso-bidi-font-family:"Times New Roman"; mso-bidi-theme-font:minor-bidi; mso-fareast-language:EN-US;}.MsoPapDefault {mso-style-type:export-only; margin-bottom:10.0pt; line-height:115%;}@page WordSection1 {size:612.0pt 792.0pt; margin:70.85pt 70.85pt 70.85pt 70.85pt; mso-header-margin:35.4pt; mso-footer-margin:35.4pt; mso-paper-source:0;}div.WordSection1 {page:WordSection1;}-->

....."To je rozdíl proti Rusku, jehož vojáci trénují útoky naVaršavu a pobaltské republiky a dokonce si zkoušeli i použití jaderných zbraníproti Švédsku. Je tedy jasné, kdo je v této oblasti zdrojem nebezpečí..."

...v kterém vojenském vrchním štábu jste to opisoval?...To by mě zajímalo. Nebo jste si to vymyslel? Já zase viděl mapy rozděleného Ruska...

5 6
možnosti
Foto

I76v20a64n 14M29a98r79e67k

13. 7. 2016 15:14

P.Jene, a co zjistili Poláci ze svých "pozorovatelen" které začali s velkým humbukem budovat na své východní hranici tuším před rokem a půl ? ! 8-o

3 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS