Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Velmi schvaluji tento názor obsažený v článku. Je třeba dodržovat zákony, i předpisy. Jasným předpisem je přepravní řád, kde jsou tato individua popsána zcela jasně. Revizoři by měli toto řešit, ale tito páchnoucí individua je očividně nezajímají.

0 0
možnosti

Bezdomovci a jim podobní na nějaký přepravní řád a jízdenky kašlou. Chtějí se ohřát.

Taky mám občas chuť je vyrazit, pokud někoho takového potkám. Jenže nejsem žádná korba, která by je dokázala vzít za límec a vyrazit s nimi dveře. Občas si říkám, zda by se ke mně někdo přidal, kdybych na něj začal dorážet, ať vystoupí. Rukavice mám, nesahal bych na něj holýma rukama. Ale pochybuju, že by byl někdo podobně iniciativní jako já, nedělal bych to jen pro sebe. Dokonce mám dojem, že by se našli tací, kteří by se ho zastávali.

Bohužel není v silách policistů a dopravce hlídkovat v každém voze MHD. Zvýšení pravomocí je sice fajn, ale to tento problém moc nevyřeší.

3 0
možnosti

Jeste vas pokousou, poplivou nebo pomoci..

0 0
možnosti

D39a60v41i98d 58E16v45a94n

30. 7. 2016 20:53

Autor zřejmě nepochopil, že dopravní podniky MHD jsou většinou v majetku obcí a měst nebo si obce tuto službu objednávají u soukromníků. Stejně tak obce a města platí provoz za různé denní stacionáře pro bezdomovce, atd.

Bezdomovci by určitě necestovali noční linkou, kdyby měli kam jít, takže autor jinými slovy říká, že je třeba investovat do těchto stacionářů, kde by se bezdomovci mohli umýt a vykoupat, což je od něj velmi bohulibé...R^

Anebo je tak krátozraký, že nechápe, že se jedná o spojené nádoby a nabízí řešení, kdy pravá ruka neví co dělá levá...

1 1
možnosti

Naprosto souhlasím s autorem. Bohužel ve většině měst jezdí špinaví a smradlaví pasažéři sem a tam a dokonce a to jedině bez zaplacení jízdného. V ostravské MHD je to úplně normální. Obtěžují cestující a navíc jsou ve většině případu silně podnapilí a často vyvolávají nepřístojnosti, po kterých řidiči musí zastavit a volat Policii k zásahu . Plně se stavím za zpřísnění režimu MHD.

4 0
možnosti

"Spinava individua" nemaji v civilizovane zemich v nejakem vetsim poctu jako u nas vubec existovat, takze ani nejaky velky problem jak s nema zachazet. Protoze k civilizovanym zemim nepatrime, tak resime nasledky nelidskeho pristupu rezimu k vlastnim obyvatelum. Mnohe se sice od minuleho rezimu zlepsilo, ale prace v kotelne a bejvak porad jasne vitezi nad bezdomovcem mrznoucim na ulici.

1 0
možnosti

Souhlasím s panem Hořejšem, je to o dodržování přepravního řádu. Několikrát jsem byla svědkem, jak řidiči kárali teenagery kvůli jídlu nebo pití a to dost nevybíravě a zbytečně hrubě. Pejskaře bez košíku taky do autobusu nepustí. Tak proč se tak nevypořádat i ostatními obtěžujícími individui.

3 0
možnosti
Foto

Ono by úplně stačilo, kdyby řidiči důsledně dbali na dodržování přepravního řádu.Pak by ani nemuseli bezdomovce vyhazovat - stačilo by, aby odmítli jet dál, dokud ten zdroj puchu nevystoupí. A ostatní cestující by se už o to vystoupení postarali..

5 1
možnosti

T61e72r45e59z59a 70H77o12l48á

30. 7. 2016 19:05

to víte že jo. Lidi, co se neumí postarat ani o nastupující stařenku s ohromnou taškou, nebo o paní, co zoufale křičí, protože jí dveře tramvaje skříply dlaň (a několik desítek cm od ní stojících parodie na muže předstírají, že ji neslyší), by se určitě aktivně postarali ;) schytal by to řidič. A popravdě, kdybych spěchala, upřednostnila bych daleko spíše dodržení jízdního řádu než radost z toho, že černého pasažéra vyhodili na ulici.

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS