Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Není možné tyto rusofilní výplody mozku ziglerova posuzovat jako obecné ohrožení nebo urážku národností, případně šíření lži a neověřené zprávy?? Neskutečné jak dokáže lidský mozek zdegenerovat pod vlivem bludů.

0 1
možnosti
Foto

Je to pořád dokola.

Výdaje na zbrojení rostou, válečná osvěta jde do škol a slovo zadržet Rusko je každodenním slovníkem hlavních médií. Nositelé Nobelových cen míru a strůjci barevných pučů radí zdebilizovaným masám nepodléhat ruské propagandě za žádnou cenu. Plány západních mocností, které vypracovaly pro Rusko, jsou stále stejné. Ponechat pouze15 milionů Rusů na jejich vlastním území. Britská premiérka Margaret Thatcherová za tento projev sklidila velké ovace a uznání. Plán pokračuje. Zdroje Ruska musí být rozděleny. Ještě je třeba doladit poslední obraz světové krutovlády v Rusku a pak už všichni budou souhlasit s vraždou ruského prezidenta Putina. Putin je démon a musí být nejlépe zavražděn jako Sadám Husajn a M. Kaddáfi.

2 1
možnosti

tak to si myslím o EU .... EU vládne mafie, která likviduje slušné podnikatele a mění zemi v korupční ráj

3 0
možnosti
Foto

Velmi zajímavé, že si toho pána ta všemocná mafie nedokázala uhlídat a on jim pláchnul do Maďarska.

A pak ty "důvěryhodné zdroje".... povyprávějte, pane Zieglere, ale zase ne moc nahlas. Pak se tomu říká "šíření poplašné zprávy".

3 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mně, jestli ti, co by každého kritika dění v Rusku nejraději poslali před popravčí četu, obdivují na této zemi více, nežli Lenina, Stalina a arcilumpa Putina. Jestli znají vůbec historii Ruska, jestli vědí jak vzniklo, kdo stál u jeho zrodu, jestli znají a obdivují stejnou měrou ruské umělce a spisovatele. Anebo mají v každém oku pouze jeden rudý prapor se srpem a kladivem? Já se přiznám, že ruská literatura jde mimo mne, neoslovuje mne ale na ruské herce, muzikanty, a další umělce a na ruskou zemi nedám dopustit. Obdivuju její historii a obdivuju její lidi. O to více nesnáším ty, kteří to vše, co je tam krásné a dechberoucí ničí a likvidují. O to více je mi líto, že nemůžu napsat například panu Petříkovi, co si ve skutečnosti o jeho zdejších kecech myslím. Asi by to tu dlouho nevydrželo. Pro pana Petříka a další jemu podobné pseudorusofily je hnacím motorem zrůdná historie bolševického teroru, který rozpoutali v Rusku Lenin se Stalinem a ano samozřejmě i Trockim a ve kterém by rád pokračoval jejích guru Putin. Nemají ponětí, jak krásná země Rusko je a jak nádherní lidé jsou Rusové. Ne ti na politbyru a u moci ale ti normální dědkové a babky na vesnicích na Sibiři nebo i v městech jako je Perm a v celé širé Rusi. Proto jsem vděčný panu Zieglerovi, i když občas nesouhlasím, že tady odkrývá to, co by takoví Petříkové rádi zamlčeli. Protože dokud se ruský lid neosvobodí, tak bude stále trpět.

3 1
možnosti
Foto

Proč tedy Rusko ve svých příspěvcích níže hanobíte podobně jako se projevují nacisté či neonacisté? A o řádně a demokraticky zvoleném prezidentovi Ruska Putinovi píšete, že je "arcilump".

A kde já píši, že je pro mne hnacím motorem zrůdná historie bolševického typu?

To v sobě nemáte ani trochu studu, takhle hanobit jiný národ a lhát o mně?

2 4
možnosti
Foto

Ano, také u nás podnikatel Krejčíř čelil šikaně, to bejvá

2 0
možnosti

Tak to je dobře, že to v tom Rusku je jak popisujete. My máme štěstí, protože asi platí úměra velká země, velká korupce, malá země, malá korupce. Na Rusko je prostě pár kabelek, nějaká ta bižuterie za milión, nebo sedm melounů v krabici od vína opravdu málo.

2 1
možnosti

D48a35d88a83k 75P68e32t16r

2. 8. 2016 18:40

Tak to znamená, že mafie se dostala konečně do Ruska. To to, ale trvalo, celá desetiletí. Z Itálie do USA a jiných států a státečků a nakonec Rusko. A Ukrajinu minula? Podivné.

6 6
možnosti
Foto

Tak aj aristokracia v stredoveku - feudáli fungovali rovnako, ako mafia, len vtedy to bolo legálne.. v Taliansku (a nielen tam) vznikla mafia ako ilegálna paralelná mocenská štruktúra.

V ZSSR klasická mafia veľmi nebola, lebo dve mafie vedľa seba sa neznesú. Ale po rozpade na západe zistili, že ruská mafia nevystúpila zo stredoveku. :-)

2 0
možnosti

Druhé jméno Ruska je korupce a třetí šlendriánRv

7 1
možnosti
Foto

Dajú sa nájsť aj pozitíva. Nemci si cenili schopnosť improvizácie (ale to si cenia aj u Čechov, alebo Slovákov). :-)

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS