Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Čemu byste se v životě věnoval, kdyby neexistovalo Rusko? Máte vůbec nějaký jiný koníček, zálibu, než nenávist k Rusku?

4 5
možnosti

Vaše rusofobie už také hraničí s "antirusismem".

4 6
možnosti

J26i52ř79í 63V29a48c88a

9. 9. 2016 7:50

rusofobie je zvláštní druh xenofobie, o které se píše jako o průvodním jevu rasismu .... tam bych pana autora zařadil

0 0
možnosti

J51o69s62e36f 17N10i27k36l

5. 9. 2016 23:05

...autor článku začíná kádrovat jiné blogery a diskutující...

5 3
možnosti

J65o80s18e92f 75N12i79k93l

5. 9. 2016 22:54

...to je zajímavé ...že Rusko se židovskou populací řadí mezi státy s největším počtem Židů...nějak to s tím názvem vašeho článku nehraje...je pravda, že po druhé světové válce se postupně hodně Židů vystěhovalo do Izraele...

6 2
možnosti

Jezdil jsem do tehdejšího Sovětského svazu často služebně a byl jsem překvapen, že antisemitské postoje tam často zastávali i lidé vzdělaní.

6 0
možnosti
Foto

Radostná zpráva: Vzdělaní lidé v SSSR dokonce věděli, kde se nachází Izrael. Zajímavé svědectví o kvalitě tamnějšího školství.

0 6
možnosti
Foto

Byly jiné státy a jiní lidé, kteří zplodili různé paskvily a dokonce i protižidovské a protislovanské, ale jen Rusové jsou antisemité. Ten článek je tak tendenční a pomlouvačný až to bolí.

11 5
možnosti

JéééžišMarjááááá, pane Zieglere: ano, tak každý, kdo řekne něco proti Židům, je antisemita. Ok- beru;-D. Byť mám rodinu celou žiďáckou- a otec mého dítěte byl Žid- tak přesto ráda konstatuji, že mezi Židy bývají občas taky pěkná...... No- a co?! Jsem antisemita????? Podle Vás a mistra Brauna asi ano;-D. Tak jo, kluci;-). A to jsem ještě jednou napsala, že Židovská obec je v některých svých rozhodnutích taky pěknou partičkou:-). Hmmmm, to už jsem si dovolila dost, viďte?! Prosím Vás, končeně už s panem Braunem pochopte, že Vaše zanícení pro oblast židovství, nenávist ke komunismu a Rusku- z Vás ještě nedělá bůhvíjaké myslitele. Spíše naopak. Shalom;-).

6 9
možnosti
Foto

Vy jste ztracena. Uz nevnimate realitu. My dva dohromady s panem Zieglerem nejsme ani zdaleka tak fanaticti antikomuniste jako vy jste fanaticka bolsevicka. A lzete. Ja mam Rusko rad a rad jam jezdim. Mit rad ale znamena videt pravdu a rikat pravdu. Coz vy naramne nerada

6 2
možnosti
Foto

není rozumné diktovat ostatním, samostatně uvažujícím lidem, co si mají myslet o holocaustu. Pokud to dělají instituce, dá se takovéto totatlitní chování tolerovat, avšak pokouší-li se o to jedinec, je to normální jouda Rv

2 11
možnosti
Foto

A jak hodnotit jedince, který se zpronevěřuje zásadě komunistům nikdy nic nevěřit. A uvádí jako důkaz deník šéfa KGB.

0 0
možnosti
Foto

Nevím, jak se s Vaším tvrzením rýmuje Gromykova podpora vzniku Státu Izrael v r. 1947 v OSN a hlavně dotaz jednoho britského poslance na tehdejší vládu ve Sněmovně, co je na tom pravdy, že Sovětský Svaz cvičí židovské teroristy?

3 3
možnosti
Foto

Vtedy si Sovieti mysleli, že by z Izraela mohol byť ďalší poslušný vazal, ak ho podporia. :-).

7 2
možnosti
Foto

Co je antisemitského na vyjádření, že holocaust je náboženství?

Já bych spíše napsal, že druhem náboženství je antisemitismus, stejně jako Vaše rusofobie se již u Vás a Vám podobným stala náboženstvím.

Pokud si chcete počíst o opravdovém projevu antisemitismu, tak si přečtěte článek Ferdinanda Peroutky v Přítomnosti- cituji: „Každý organismus brání se otravě cizí látkou. Lze předpokládat, že roztok židovského elementu v německém životě byl tak silný, že na to německý organismus reagoval jako na otravu.“

Zdroj: http://www.pritomnost.cz/archiv/cz/1939/1939_22_2.pdf

Toto označil za projev antisemitismu i náš soudce Tomáš Novosad s tím, že: "článek nazvaný "Češi, Němci a židé" označil přímo za antisemitský a podle něj v něm Peroutka použil i vyloženě rasistické obraty jako "cizí látka" a "otrava z židovského elementu" nebo stereotypy o tom, že bohatí Židé ničili Německo a Rakousko."

Takže se pane Zieglere laskavě s antisemitismem obraťte na jinou adresu. Pokud totiž budete obhajovat Ferdinanda Peroutku, tak se obhájcem antisemitismu stáváte Vy sám. Měl byste ctít rozhodnutí našich nezávisluých soudů.

4 9
možnosti

Sice s tímto tématem nemá Peroutka žádnou souvislost je to pouze vaše klasická taktika posunout diskuzi úplně jinam ale chce to si ten jeho článek přečíst celý a dát ho do kontextu doby. A na okraj pro vás je bohem velký Vladimir Vladimirovič.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz