Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nechte to na Rusech ať si to vyřeší, ano?!

1 0
možnosti

Pane autore, myslíte si že by bylo lepší, kdyby v Rusku vyhráli komunisté nebo Žirinovský. Jsem realista a proto je mi milejší Rusko pod vedením Putina než země, kde budou různí takydemokrati bojovat o moc.

0 0
možnosti

Rusko je momentalne jen natolik nenormalni, aby se mohlo stat v rozumnem case normalni. A to je to, proc se na nej vyvolavaji umele tlaky. Strach je z jeho budouci normalnosti. Uz si to konecne uvedomte a prestante proti jeho vami videne vybocene nenormalnosti bojovat, ale oslavujte ji.

Takto pusobite jako velky bojovnik za nove budouci Rusko.

4 3
možnosti
Foto

VVP tedy vskutku nemusím , ale jak říkávali bratři Slováci - vďaka na něj. Vysvětlím : všiichni jsme před pár lety vítali "arabské" jaro a přáli národům svobodu a demokracii. Nyní , po pár letech , vidíme a na vlastní kůži zažíváme důsledky tehdejších událostí. Státy , kdysi spravované "diktátory" jsou v rozvalu , občanské války kam se podíváš , nekončící řeka uprchlíků táhnoucích na Evropu.

Připusťme na chvíli nepravděpodobný vývoj v RF - obdobný jako v arabském světě. Totiž - pád "diktátora" a nástup jakýchsi demokratů. Co by asi následovalo ? Nešlo by to znovu dle syrského / egyptského, iránského......../ scenáře ?

Obávám se , že šlo. Ploty bychom poté stavěli i na východě Evropy ? Ponechme raději ruskou putinovskou věrchušku v jejích západních vozech , se Samsungy a s dětmi na amerických školách nadávat na prohnilý západ a vést nadále svůj národ ke světlým zítřkům.

11 1
možnosti

:-)......Už jsem to psal jednou! Mentalita Rusů je podstatně jiná, než myšlení Čecha, který tráví veškeré volné chvíle při dvojitém Jamesonu V Masných kkrámech.

Jejich nároky na to, mít všechno a hned, se podstatně liší od našich. A zopakuji to po druhé ......jsou to vlastenci ! Vy byste šel do války nechat se zabít za přiopilého Junckra, nebo Merkelovou, která likviduje postupně Evropu? Rus za vlast v případě nutnosti položí život. Tak si klidně plácejte, každý jsme jiný! U nás také spousta lidí není spokojeno se současným stavem, co naděláte !

Můžete o tom také napsat ! RvRvRv

7 3
možnosti

Jsme Češi, tedy doufám, a ne Němci.

0 0
možnosti

D67a93d56a39k 50P13e75t74r

21. 9. 2016 4:51

Autore, snad výsledek voleb v Rusky rozdýcháte.

6 4
možnosti
Foto

Já se za Germána nepokládám, proto chci vysvětlení od pana Zieglera, zda se cítí Slovanem, nebo Germánem.

V minulosti se na toto téma vedly diskuse. A vzhledem k tomu, jak jste pilný, tak si je určitě dokážete dohledat.

1 2
možnosti

J86a49r67a 46R64a74n19k

21. 9. 2016 3:14

Maji smulu, dnes se uz neda vse zastrit lzi a ta "korunovace" je rok od roku smesnejsi;-)

http://www.economist.com/blogs/graphicdetail/2016/09/daily-chart-12

5 5
možnosti
Foto

Ad krize: Budete měnit kapitána, když se Titanic začne potápět? Nebo mu dáte silnější mandát, aby alespoň přepravu cestujících do záchranných člunů?

Politika Západu vůči Rusku vrší chybu za chybou. Nepřítel musí zmizet. Čím dále budou vojenské základny od Ruska, čím větší bude jeho pocit bezpečnosti, tím bude silnější volání jeho občanů po demokracii. Rdoušenému se těžko dýchá.

7 5
možnosti

1: kapitán má na lodi nejsilnější mandát 2: A ad kapitán a potápějící se loď viz Costa Concordia

3 1
možnosti
Foto

Co tedy Rusům opravdu závidím, tak jejich hrdost s jakou se postavili nevyhlášené válce ze strany Washingtonu a jeho sateltu EU.

Já se osobně cítím ponížený, jak slepě naši politikové musí vykonávat příkazy z Bruselu, kterému diktuje svoje rozkazy Washington.Toto u nás bylo za dob Varšavské smlouvy a nyní to není o nic lepší.

Je nám zakázáno uznat volby na Krymu, třebaže Krym se připojil k Rusku v souladu s mezinárodním právem. Naproti tomu musíme podporovat kyjevské pučisty, kteří se dostali k moci v rozporu s mezinárodním právem a v zemi zavedli totalitní režim opírající se o neonacisty, který terorizuje vlastní obyvatelstvo.

I sama Timošenková byla šokovaná z toho, když na návštěvě Lvova slyšela od občanů, že se modlí za návrat Janukovyče.

Takže nezávislost a Putina Rusům opravdu závidím.

7 10
možnosti
Foto

Rusko je svéprávnou zemí řízenou zevnitř - nikoli zvenku a velmi bohatou na přírodní zdroje ke kterým jen tak někoho nepustí. Podle logiky pana Zieglera je tedy "nenormální". Mimo to disponuje nepřehlédnutelnou vojenskou silou a dovoluje si odporovat světovému pořádku ve kterém by mělo podle představ Washingtonu v ideálnám případě figurovat hlavně jako zásobárna levných surovin pro americké koncerny. Největší pohromou ovšem je že se nedaří destabilizovat putinův režim, což je velmi oblíbená metoda jak se dostat levně právě k oněm surovinám. Prezident Jelcin se právě pro svou do nebe volající neschopnost Washingtonu zamlouval rozhodně více než prezident Putin jehož jedinou chybou je, že je příliš "proruský".:-)

12 7
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS