Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M63i49l13a85n 19K38e22s30l

30. 9. 2016 22:06

Nevím kolik se toho mělo nachodit a nastát na tom prezidentském funusu.Délka pohřební trasy možná rozhodla o tom zda náš prezident na funus pojede pojede nebo ne.Kdyby se to mohlo odřečnit a ne odpochodovat,tak možná by tam jel.Jestli jste si nevšiml na rozdíl od špacírování mu řečnění jde velmi dobře.Myslím,že nás tam dobře zastoupil premiér a min.zahraničí i když na rozdíl od Zemana o nich Izraelci neví.Zeman je v Izraeli velmi populární Zeman=Česko.Vzhledem k jeho potížím s nohama mu absenci na pohřbu jistě prominou.

1 2
možnosti

Prominou, pokud tedy běžný Izraelec ví, co to Zeman je. Myslím, že neví, ale uvidí videa a fotky z pohřbu, kde budou úplně jiní lidé.

2 1
možnosti
Foto

Hlavně, že se pohřbu zúčastnil Mahmúd Abbás, potřásl si po 5 letech rukou s Netanyahuem a jeho žena sdělila, že je moc šťastná, že přijel. Na Abbáse se ale naštvali Palestinci, že je zradil.

1 0
možnosti
Foto

Mne by jen zajímalo, komu státníci vlastně jedou do Izraele na pohřeb, když pan Kindl níže popřel, že Š. Peresovi.

1 0
možnosti

A tady měl náš prezident šanci dokázat, že to s obdivem Židovského státu myslí upřímně. Na Rhodu mohl klidně chybět, nic by se nestalo, kdyby tam nejel.Účast na pohřbu je společenskou záležitostí, ale nikoliv povinností. Pohřbu se zůčastnili i lidé, kteří pana Perese zrovna v lásce neměli. Naopak Zeman se nebojí podpořit Izrael, kdy ostatní od něho dávají ruce pryč. A to se cení více něž nějaká klaka na pohřbu. V dnešní době jsme si zvykli na planá gesta. Např. politici se chytnou za ruce a projdou se pařížským bulvárem s přípíchlou plackou "Je suis charlie" a tím to pro ně končí. Izraelci nejsou na planá gesta příliš zvědaví. Život je naučil. Jsou to velmi praktičtí lidé.

1 0
možnosti

Je lepší, když Zeman nikam nejezdí. Ale jak jsem řekl u paní Jandové. Peres , přes všechno dobré, dokázala jednu věc. Díky ústupkům palestinským Arabům dosáhl, že tito se stali agresivnější vůči Izraeli.

6 1
možnosti

chtěl bych mít vaše starosti;-D

2 2
možnosti
Foto

Vidím, že pan Ziegler bedlivě sleduje diskuzi a tak se něco zeptám a věřím, že to nebude vyhodnoceno jako "off tonic".

Pane Zieglere, kdy prosím pojednáte, rámci vyváženého zpravodajství, to železniční neštěstí v New Jersey?

Byl to prosím obvyklý šlendrián na US železnicích nebo méně obvyklý alkohol?

Guvernér New Jersey dnes říkal, že vlak jel do nádraží "dálniční rychlostí". Ta sice v USA není tak vysoká, jako v Německu nebo i u nás, ale přesto to by pěkný "fičák", že?

9 3
možnosti

K tomu nevidím důvod.

2 3
možnosti
Foto

Zavděčit se nelze všem.

Kdyby jel prezident Zeman na pohřeb J. Rabina, tak mu zase někdo jiný bude vyčítat, že je proizraelský poskok.

3 9
možnosti
Foto

Pardon:

Samozřejmě pohřeb Š. Perese.

2 3
možnosti
Foto

Vaše starosti a Rothshildovy peníze.

3 6
možnosti
Foto

A mimochodem, samozřejmĕ, že tam nebyla královna Alžběta, ani PM Theresa May.

Takže, naše repulblika byla zastoupena vícek než adekvátně a toto jsou jen tradiční protizemanovské hrátky.

4 7
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz