Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

M22i54l92a66n 57K31e29s78l

4. 10. 2016 21:46

Já jsem jel vlakem naposledy před patnácti lety.Někteří moji , ne již zrovna mladí, potomci nejeli vlakem nikdy.Nemyslím,že primátor či radní vlaky využívají.Takových brněnských vlakových jezdců je většina.Lidé,kterým je to úplně fuk kde je rola budou rozhodovat,kde má stát.Lidé,kteří denně vlakem jezdí k tomu nemají možnost něco říci.Není celé to referendum nějaké uhozené.Vždyť poslouží jen k tomu,aby ti co mají rozhodnout mohli říci :my nic,my jsme muzikanti.Co jste si upekli to si snězte.

2 0
možnosti

Ať tak či tak, bude to minimálně pět let rozsouloženého centra a kolon a já to budu mít z Kyjova, když ze Slavkova půjdu pěšky. (A to i do Blanska na vlak na Prahu - což vypadá na pěknou procházku Moravským krasem.

2 0
možnosti

Rozumný článek s rozumnými názory. V tom byla částečná výhoda komoušů - že se na nic neptali. NAdělali spoustu špatného, ale občas taky díky tomu i něco dobré. Ještě bych vyvolal referendum o tom, jeslti se má temelínská elektrárna přejít na řídící systém Zepalog H nebo Zepalog T.

3 0
možnosti
Foto

Nejlepší je odsunout nádraží někam stranou, aby mělo Brno něco podobného jako Praha s letištěm a taxikáři měli na autíčka. Jinde, třeba v Německu, je železnice součástí integrované dopravy a schválně prochází městem, aby ta doprava měla smysl.

Na uvolněném místě se asi postaví kanceláře pro úředníky a doprava v centru se vylepší jejich dojížděním služebními auty. Potom se vybuduje nějaký ten obchvat, ...

5 4
možnosti

R^, desne se musim smat tomu, kdyz nekdo do prohlasi, ze posun o tech 800m je mimo mesto. to se pak nesmi dotycni nesmi rozcilovat, kdyz se o Brne mluvi jako o vesnici.

5 2
možnosti
Foto

po tomto odsunu bude nádraží rovněž stísněné, je tam na něj také málo místo. To je ale fuk, však jej mohou přesunout za pár let podruhé a namastí si kapsu znovu.

4 4
možnosti
Foto

Doufejme, že Brňané nejsou padlí na hlavu a nádraží si odsunout nenechají. Současný stav, kdy lze přijet do Brna a být za 5 minut pěšky v centru je boží. Ti, kteří chtějí nádrasží odsunout by si měli změřit, jak dlouho trvá cesta z vyhnálova za Zvonařkou beznadějně ucpanými cestami do centra.

4 5
možnosti

pres Zvonarku a Vankovku dojde zdravy clovek do mesta za 10-13 minut, ten s bolavyma nohoma to vezme salinou, takze bude na svobodaku cca za minut 8.

5 1
možnosti

Přesun brněnského nádraží by vůbec nebyl tak zpolitizovaný, kdyby u jeho zrodu v devadesátých letech nefigurovali tehdejší politici z ODS, kteří si překotně a za pusu skupovali pozemky poblíž Zvonařky. Zákonitě následoval odpor proti těmto spekulacím, pak protiodpor a celá kauza se pak zeširoka rozjela, dnes už se ani neví, o čem. Především by Brno mělo zvládnout, aby nová výstavba nebyla megalomanská, ale rozumná a Brňané by měli mít příležitost se s touto výstavbou sžít, nikoliv z ní být nešťastní

4 1
možnosti

bohuzel je hloupe, ze oponentum odsunu uz jiny argument, nez to, ze se na tom nekdo napakuje, nezbyl.

4 2
možnosti
Foto

I68v80a10n 30M53a54r80e25k

4. 10. 2016 18:42

"Fundovaných expertů" p.Jene máme "neurekom", a podle toho vypadají i "koridory" . Ohledně brněnské žel.stanice. . . .věřím že, "nemáte nárok" . R^

3 1
možnosti
Foto

I22v82a93n 48M46a23r23e68k

4. 10. 2016 18:54

A propos, p.Jene nezaregistroval jsem,že by se někdo pokušel přestěhovat Hlavní nádraží v Praze, kde je velmi komplikovaný vjezd, mnohdy rychlostí krokem , takže Brno hl. je proti němu výstavní stanice .

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS