Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

O koryta jde všem politickým stranám, bez rozdílu. Programy jsou jen kamufláž.

0 0
možnosti
PN

Takže radši budete volit ostatní, tedy proislamisty, případně nikoho, což znamená totéž? Logické

0 0
možnosti
OP

Ta prvni fotka je silenost - to jestli nekdo povazuje zamalebnost a romantiku..

0 0
možnosti
Foto

J73a63n 60H12i92n85k

7. 10. 2016 22:01

Nevím o tom, že by se tzv. extrémisté vzájemně uráželi. Zeman, Sobotka, Babiš a Kalousek se vzájemně urážejí mnohem víc. ČSSD, ANO a lidovce však vzájemně spojuje to, že jsou v koalici, tedy moc. Budou tedy táhnout za jeden provaz, dokud neusoudí, že "vymezit" se proti druhému jim přinese lepší preference.

To hnusné slovo "vymezit" se znamená, že řeknu, s kým nechci spolupracovat, aniž bych řekl, na čem. Vymezení pro ně nahrazuje program.

Ostatní jsou v opozici a spojuje je pro změnu vůle tu koalici zbavit moci a nepřízeň médií. Potom taky nepřízeň takových, jako jste vy, pane Zieglere. Neparlamentní strany spojuje nespokojenost, snaha o změnu, ale nedokážou z objektivních důvodů vytvořit jednotnou stranu jdoucí do voleb, a to jednoduše proto, že jsou vytvářeny individuální iniciativou nespokojených občanů zdola. Tedy tou nejdemokratičtější cestou. Nedostanou nic od státu ani bezplatnou prezentaci v médiích.

Nejspíš budete nějakým způsobem taky přisátý na státní penězovod, když se vám tolik zamlouvají současné koaliční strany a desítky samovolně vznikajících stran nazýváte extrémisty, aniž byste si přečetl jejich záměry. Třeba jim nemusíte věřit, protože je neznáte, ale těm koaličním prostě nesmíte, protože je znáte.

Nebo jste propagandou zblblý nebo zblbnutí předstírající.

6 1
možnosti
Foto

Nevite? Prectete si clanek pana Lhotana.

0 1
možnosti
MK

Probíhají volby, admin poslal varovnou zprávu, že bude takto zaměřené články stahovat a ono nic.

Píšete, že k nám muslimové nechtějí; pokud bude schengenská hranice stále jako řešeto a přijde další 1 - 2 milióny, Angela už to nezvládne a máte je v kuchyni!

Raději hodně křičet a zavírat svoji hranici a to dopředu; až tu budou, bude pozdě.

4 0
možnosti
Foto

I61v66a37n 75M56a61r17e56k

7. 10. 2016 19:51

P.Jene,nevidím v těch srovnávacích fotech velký rozdíl ,snad Vám imponuje ta pivnice na ulici ? ! Tak tu zase nemusím já . ;-(

1 0
možnosti
Foto

Jde o velký rozdíl, ten komunistický Krumlov je takový romantický, český, ten nynější takový barvotiskový. bavorský. Samozřejmě, že v tom prvním bych žít nechtěl, ale v tom druhém bych se zase cítil jako sádrový trpaslík.

2 2
možnosti
Foto

Extremisté v komunálu zadlužují obec a privatizují obecný majetek. Touto darebáckou aktivitou se ale vyznačují zcela jiné strany, než zde uvádíte.

7 2
možnosti
JL

Ne kraje usetri miliony, ale zrusenim gottwaldovskozemanovych kraju- ahistorickeho paskvilu budou usetreny ne miliony, usetreny budou biliony! Jen navratem k zemskemu zrizeni tri historickych zemi Cechy-Morava-Slesko umozni tyto uspory, misto 14cti uradu krajsky, tri zemske.. Podle nekterych odhadu az 15 bilionu, zrizeni spravedlive a citlive k ke vsemu obyvatelstvu vsech tri zemi koruny ceske.

1 0
možnosti
BK

Co se týče té nenávisti, tak tu tady na blogu prezentujete hlavně Vy- ( viz Rusko).

9 1
možnosti
PL

P57e32t37r 36L24a22n63g72e51r

7. 10. 2016 16:54

Pane Zieglere, vy máte typické komunistické myšlení. Už chybí jen, abyste prosazoval jednotnou kandidátku.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,68
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz