Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Máte samozřejmě pravdu. Ale s tim Bakalou to je taková zapeklitá věc. Všichni jistě chceme spravedlivý stát. Ale lupiči nám vnutili právní stát a napsali hned křivé paragrafy a těma se teď ohánějí. A jestli to takhle půjde dál, jestli bude pár dalších OKD, tak si lidi zvolí toho, kdo slíbí zařídít spravedlnost. :-/

5 0
možnosti

Nemyslím si. Oni totiž ti nejradikálnější křiklouni, kterým tady není nic dost dobré, k volbám nechodí a ještě se tím chlubí...

0 0
možnosti

Ono s tím Bakalou je to vrtění psem. Socani, Babiš, Zeman proti němu štvou, zatímco on není o moc horší než různí Babišové, Tykačové, Kellnerové nebo Penty, se kterými je současná garnitura zadobře. Ona je to snaha předhodit "lidu" obětního beránka, protože Bakala se nebrání a vyklízí pozice.

3 5
možnosti

Za kterými z těch které jmenujete zůstaly miliardové dluhy a prázdná díra?

6 0
možnosti

On i třeba Babiš nebo Kellner některé podniky přivedl ke krachu, kdyby ale Bakala dostával miliardové dotace jako Babiš, tak by se v OKD vesele těžilo dál. To je o těch politických konexích, které ti ostatní mají.

1 3
možnosti

Nevím, jestli existuje dokument o slibu Bakaly, že získané byty prodá současným nájemníkům a privatizační cenu v té době všude jinde obvyklou; např. i v té drahé Praze. A za vším najdete Sobotku.

A najednou je vše jinak, byty jsou na prodej za tržní cenu. Kdybyste tam bydlel, psal byste jinak, když máte zaplatit 10x tolik, co jinde.

Znárodnění nic neřeší, protože Bakala skoro žádný majetek nemá, ale ty byty....

2 1
možnosti

J91a17n 63Z42i97e43g33l29e46r

14. 10. 2016 10:30

Všechno je relativní. Na šumavské Modravě si tamní obyvatelé pana Bakalu chválí. :-)

0 0
možnosti

Znám Modravu, jezdím tam přes 20 let. Jeden , celkem vkusně postavený barák se s desetinásobkem ceny za ostravské byty nedá srovnat!!!

0 0
možnosti

J27a92n 54Z49i94e81g29l30e37r

14. 10. 2016 11:00

Šumavu mám moc rád a na Modravu jezdím často. S místními lidmi jsem se také bavil o Bakalovi, který zde má svoje sídlo. Ti o něm mluví celkem hezky.

0 0
možnosti
Foto

Bodejť by nadávali, díky podílu z jeho daní si obec přišla na 14 miliónů navíc do svého rozpočtu.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,26
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz