Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já nevím jestli MZV něco dělá nebo selhává, to budeme muset posoudit až případ skončí. Každopádně panu Zdechovskému nevěřím od chvíle kdy de facto podpořil kvoty pro utečence ani slovo. Jeho vysvětlování , že se zdržel hlasování aby snížil kvorum byla nehoráznost.

0 0
možnosti

Turista co si jen tak veze 100000 a ja jsem karkulka

1 1
možnosti

Misie už nejsou co bývaly.

Ještě před pár stoletími by ho už dávno snědli - a ve vězení přeci může ve své misijní činnosti dále pokračovat.

2 0
možnosti
Foto

S temi nabozenstvimi je to casto tezke. Pred nekolika lety jsem cetl, ze muslim v Turecku zabil nemeckeho tiskare, ktery mimo jine tiskl bible v tureckem jazyce. Zabil ho proto, aby temi biblemi neohrozoval Turky tak, ze by opustily Islam. Tu vrazdu pochopitelne neschvaluji, ale z psychologie toho cloveka v jistem smyslu chapu. Treba mel deti a bal se, ze by mohli prestoupit na krestanstvi. To by PODLE NEJ mozna bylo to nejhorsi, co by se jim mohlo stat. Byly by na vecnost zatraceni.

Nevim, co je resenim tohoto problemi. V kazdem, alespon trochu rozumnem nabozenstvi stoji prikaz Nezabijes. Ten se vsak nedodrzuje. Lepsim resenim dle mne je v Evrope zakazat a stihat vsechny nenavistne ortofoxni formy nabozenstvi. A nejezdit do zemi, kde vladnou netolerantni formy nabozenstvi. Ten Turek vrah delal asi jen to, co mu rikala jeho interpretace Islamu.

3 0
možnosti
Foto

Souhlasím, že dekolonizace byla předčasná a možná neměla být žádná.

Pouze nějaké zmírnění.

3 1
možnosti
Foto

No pokud se všude se chovali Evropané jako v Číně, tak se máme ještě na co těšit. Viz dnešní článek Bělohradského.

1 0
možnosti

Uz i misionar v Sudanu je dobry pro vyjadreni 'Jako vystřižené z rudé komunistické totality.'

2 0
možnosti

Milý pane autore, ze srdce přeji tomu pitomcovi misionářovi, aby z té šlamastiky vyvázl. Nicméně misionářství je velké svinstvo, protože obracet lidi na moji, jedinou správnou víru je veliká sprosťárna, která nemá nárok na existenci. Opakuji, že moc přeji hloupému misionáři osvobození a doufám, že bude vykoupeno zpátečkou ze strany všech mocichtivých šiřitelů jediné pravé víry

2 8
možnosti

J64a94n 92Z80i90e67g32l69e13r

16. 11. 2016 17:24

Milá paní Pavlíková, velice se mýlíte, On tam nikoho neobracel na víru, pouze vezl léky místnímu křesťanovi. Každý má právo nabízet druhým svoji životní cestu jako tu nejlepší. Koneckonců to dělají i členové politických stran a ateisté. A pokud se tak děje nenásilně, je to v pořádku. Vy akorát moc věříte hloupé komunistické propagandě.

5 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS