Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Gottwald-velmi negativní postava našich dějin, není sporu. Jen si myslím, že trpí-li někdo neléčenou syfilidou od mládí, tak určitě po r.1948 už byl i z tohoto důvodu událostmi spíš vláčen a dějiny dělali jiní Češi a Slováci a hlavně sovětští "poradci". Ten tlak musel být obrovský.

8 1
možnosti

Takové lidské zrůdy, které šplhají po lidských životech vzhůru levičáci rádi volí i dnes. Dejme si na ně pozor u nás i v EU.

11 2
možnosti
Foto

Představte si, že by Klement Gottwald umřel nikoliv v únoru 1953, ale v únoru 1948. Dostáváte za úkol sepsat jeho nekrolog. Co byste dokázal o něm kritického napsat?

2 9
možnosti

Sice to nemáte v titulku, ale až v článku - slaboch, dokonce zbabělec. Za první republiky to byl napohled takový podobný komunista, jak by se jich našlo po západní Evropě houfy, ale pobyt v SSSR během války ho zřejmě silně "dotvořil". Ono už něco povykouklo z pamětí Josefy Slánské, manželky popraveného Rudolfa Slánského - jak to tam chodilo, ta atmosféra strachu z tajné policie apod. Ovšem nějak nelituji zrovna Slánského, prostě na něho ten los padl. Byli to všechno hoši, kteří ač věděli, tak přesto ten mor sem zatáhli a propagovali.

Vzpomenu-li na Gottwalda, musím chtě, nechtě vzpomenout i na Beneše, hlavně na těch posledních pár let jeho prezidentování, jeho chování k Háchovi. Pokud ty okolnosti tak zformovaly jeho, tak co čekat, že to udělá s gaunerem typu Klementa G.:-(

6 2
možnosti
Foto

Paměť Josefy Slánské je natolik selektivní. Kdybych její vzpomínky bral vážně, tak si celou válku nevzpomenul na Židy.

1 2
možnosti
Foto

I53v32a20n 89M69a68r50e86k

25. 11. 2016 18:47

No , největší tragedie p.Jene spočívá v tom, že nynější následovníci a ctitelé linie kterou vytyčil KG jsou nyní "za vodou" či "ve vatě" (vyberte si co Vám libo) a nějaký Kléma a nebo Váš "burcující blog" je jim naprosto šumafuk. . . . Zhusta mají i své potomky zabezpečené na několik generací dopředu, takže . . . . . . . "Čest práci" ;-(

3 1
možnosti
Foto

Když jsem dogoogloval na stránky Komunistického svazu mládeže, cože to tam mají napsáno pěkného o V. Tomkovi, tak tak byl dotaz. Jsi proti kapitalismu a válce? Jsi mladý komunista? Pak je tvé místo v KSM.

A to se líbilo na Facebooku 700 lidem, tolik členů nemá leckterá politická strana. Ba ani Evropské hodnoty.

2 1
možnosti

francouzští revolucionáři byli masoví vrazi,

gilotina nezahálela a bylo popraveno 5000 francouzů.

Kléma byl břídil,

a jak je nyní frantíci chválej, revoluce je státní svátek ,

hymna francouzská je z té doby

a francouzi se chlubí revolucí

a francouzi jsou hrdí na masového vraha Napoleona

to jsou paradoxy

;-D

13 6
možnosti

Když dělají nějakou hloupost Francouzi, není důvod, abychom my ji dělali také.

6 0
možnosti

ono těch obyčejných masových vrahů a zločinců bylo:

10 000 let B.C

.......a

římané

křesťané a jejich křižáci,

muslimové

Činghistán

Attila

dobyvatelé ameriky ,Pizzaro a spol.

Napoleon

kolonialisté-masoví vrahové z Velké Británie, Francie, Německa,Portugalska, Holamdska, otrokáři Napoleon Japonci vládcové z afrických států vládci R-U, Německa během I.sv. Mussolini Hitler Stalin japonský císař vládcové z afrických států opět a to jsem na většinu dalších zapomněl neulehčujete si to soudruhu Zieglere , že z 10 000 let, píšete o 10 letech u nás to není zrovna profesionální Poctivě se držím redakčníhodesatera a: nenadávám, netapetuji, nevkládámspam a reklamy, nepoužívám velká písmena

12 7
možnosti

Zapomněl jste na Jana Žižku z Trocnova.... ;-D;-D

5 1
možnosti

No ja nevim, misto snidane Klema, na obed kureci kuzicky, misto vecerniho koncertu symfoniku Stalin. A na dobrou noc vitani africkych obcanku. Bude to na dnesni mlade a pristi potencialni ceske komunisty OD soustruhu A I univerzit stacit? Aby se jimi nestali.

3 0
možnosti

Karma! Komunismus a všichni jeho protagonisté si nezaslouží nic víc než pohrdání a odsouzení. Zničili naši zemi , zaprodali ji rusákům a jejich ideový obdivovatele dodnes čekají na vhodnou příležitost, aby si to zopakovali.

8 1
možnosti

J59a24n 37H38r60u22z74a

25. 11. 2016 17:01

Rád bych připomněl, že Gottwald nebyl jediným a dokonce ne hlavním strůjcem všech těch odporných činů. Tím byli Václav Kopecký a generální tajemník KSČ Rudolf Slánský. Svoji nechvalně známou úlohu plnil i Alexej Čepička.

13 0
možnosti

A také Bedřich Reicin.

6 0
možnosti
Foto

Obyčejným masovým vrahem by KG byl, kdyby vlastní rukou zabil tolik lidí, jako jeden Rus. A nebo střelci na amíckých školách. Ošklivost masových vrahů a zločinců v politice pak spočívá v tom, že sami mohou zůstat čistí jako křišťál, mají na ty své skutky své lidi, už od starověku. A čtenář a občan, aby si lámal hlavu, zda-li náhodou tyto skutky nezabránily ještě něčemu horšímu. Viz třeba válku Růží. A je otázkou, zda Kléma někde z komunistického pekla, kam ho už uvrhli jeho vlastní soudruzi, nečte tento blog a nepozdechne si. Vždyť jsem to myslel vždycky dobře. Za dobrotu na žebrotu. Samozřejmě nelze zapomenout jeho projev v Parlamentu v r. 1929, co se chodí komunisté učit od bolševiků. Hodně přízračná je také jeho více než aktivní účast v Kulturkampfu, tedy potlačování církevního odporu.

3 6
možnosti

P44e98t33r 96T82o49m58e63k

25. 11. 2016 17:20

Za vládnutí KG byl můj strýc odsouzen k trestu smrti A jestliže ho obhajuješ, jsi odporný grázl.

6 2
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS