Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Presne receny. Karma.

0 0
možnosti

:-).......Vážený autore ! Spadlo ruské letadlo a Vám okamžitě stoupá adrenalin! Bylo to skutečně špatným technickým stavem Vy jste v odsudku rychlý, jak Obama, když spadlo letadlo nad Ukrajinou. HNed věděl, že ho sestřelili Rusové. Včera jsem četl rozhovor s lidmi, kteří byli u vytahování mrtvol a zbytků letadla z moře. Nic není černobílé. Některá těla roztrhaná na cucky, roztrhané sedačky a části ledadla roztříštěné na střepiny.

Před několika lety v USA přistálo letadlo na hladině, vcelku v pohodě.

Víte, kolik muslimů v RF není nadšeno z toho, že Rusko pomáhá Sýrii. Je problém pro zaměstnance letiště propašovat do letadla malou bombičku ? Čas ukáže! Rv

1 2
možnosti

Vaše starosti bych chtěl mít, pane Flaško...

1 1
možnosti
Foto

To je zajímavé, proč se potom Západ tohoto ruského šrotu tolik bojí a neustále nám lije do hlav, jak je Rusko strašně nebezpečné.

Vždyť s takovým šrotem by si měla poradit i proslulá Victory, kterou Britové schovávají jako strategickou zálohu ve formě muzea.

Na Victory určitě toalety fungovaly.

3 1
možnosti
Foto

Ano, pan bloger má naprostou pravdu, že Ruska pro jeho technologickou a infrastrukturální zaostalost (podle všech známek) s dvoutřetinovým HDP Itálie se není třeba bát.

3 0
možnosti

Tak na druhou stranu - zase nemá co ztratit. :-)

2 0
možnosti

J90a42n 12U39l97r29i13c48h

3. 1. 2017 12:48

Letadla padaji porad, Neni to nic nového. Kuznetsov neni klasická letadlová loď, ale těžký letadlovy křižník. Proto ma třeba ve výzbroji težké protilodní střely, to na jiných letadlovkach nenajdete. Nemá katapulty, takže nemůže startovat s maximální vzletovou hmotnosti. Podceňovat Rusy jen proto ze se nám zda jejich technika víc humpolacka než naše je krátkozrakosti. Německo mělo také technologickou převahu a nebylo jim to nic platné. Arogance se nám nemusí vyplatit.

2 1
možnosti

Rusko vyrovnalo technologickou převahu Německa jen díky pomoci z USA.

0 1
možnosti
Foto

A nejen to, Zieglere, oni jsou Rusové takoví břídilové, že je odhalí, když mazali hlasy Clintonové. Tak se nedivte, že technický stav letadel je pro ně zbytečná starost. Neměli čas. Všichni se vrhli na mazání hlasů. A ručně. Jinak to totiž neumí.

7 4
možnosti
Foto

Souhlas. Když už mají v nepořádku i vojenské věci ......Tahleta "říše" už opravdu světu nemá moc co nabídnout. Teda - kromě ropy a plynu - za což ale opravdu nemohou , to jim příroda nadělila.

Tak mě napadá - mohli by do arabských zemí vyvážet systém státního zřízení. Totiž absolutismus . Myslím to vážně , na chudý lid musí být přísnost , píše se už ve Švejkovi. :-/

3 3
možnosti

Putinova říše zla. Že vy jste četl Harryho Pottera, Vy šibale.;-)

6 0
možnosti

Tak jo, jsou to ivánci-otrhánci a mají leda starý šrot. O to smutnější je, že EU, mnohem bohatší a lidnatější, má peníze na kdejakou hloupost, ale na vlastní obranu ne. Kolik letek dá dohromady Evropa? Kolik má letadlových lodí? Teď se rýsuje, že EU bude muset amíkům platit za vojenskou přítomnost.

Mně to ubohé vybavení Ruska nevadí, aspoň se nemusíme tolik bát, ne? Nejeden vykutálený imigrant prý už v Německu nafasoval pěknou sumičku dávek na několik svých identit. Něco pošle domů, za část si koupí nějakou pistolku nebo tak něco.....

No, já bych se rusákům tak moc nesmála a radši zametala před vlastním prahem

5 4
možnosti

Zrovna letadlových lodí mají země EU víc než Rusko. :-) EU se ovšem spoléhá hlavně na USA nikoliv na Rusko. To je ovšem také špatně. Jsem rád, že prezident Donald Trump dal Evropě najevo, že se musí o svoji obranu více starat sama a to je dobře.

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS