Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zabrat území a už ho nepustit. To mají rusáci a část fanatických židů společné. :-/

0 0
možnosti

jenze od Putina se to ocekava, ale od USA to byl podraz, a hnusny. Teda od Demokratu.

3 0
možnosti

Aniž bych se jakkoli zastával Putina, tak z jazykového hlediska je zcela vyloučeno, aby někdo někoho podrážel pořád, jak to vy píšete již v nadpisu.

Podrazit může pouze přítel, rodinný příslušník, kolega v práci, spojenec. I v případě Mnichova tvrdíme, že nás zradily Francie a Velká Británie, avšak německý a italský podpis nepovažujeme za zradu, protože to tehdy nebyli naši spojenci nebo přátelé.

Když někdo je proti Izraeli pořád, tak už to znamená, že je to jeho nepřítel. A nepřítel prostě podrazit nemůže. Pouze ve francouzské komedii Fanfán Tulipán zazní nářek "Nepřítel nás zradil!".

Ve skutečnosti však nepřítel podrazit nemůže, protože už ze samotného principu nepřátelství vyplývá, že od něj nelze čekat přátelské kroky.

9 0
možnosti

Nepritel prece vzdy zradi pokud postupuje neocekavane ... ;-D

.

Ted Babrak Hussein Obava byl "zrazen" Putinem - ocekaval vyhosteni 35 US diplomat a Putin nic (I kdyz Lavrov chtel ...) a ted Barry Soetero breci o zrade ... ;-D

2 0
možnosti
Foto

Suverénní státy musí hájit své zájmy, nebyly založeny proto, aby sloužily Izraeli. Pokud se tak Spojené státy nechovaly, byl to jejich problém, Rusko s tím ale nemá a nemůže mít nic společného.

4 4
možnosti

Blbne Vám mapa světa, autore.;-) Protokoly sionských mudrců vznikly (byly napsány) v Paříži, s největší pravděpodobností Matvejem Golovinskim.

5 1
možnosti

Pro ci na zadani ruske carske Ochranky ... Podobne tu v diskusi nekteri pisi dle zadani ruske/sovetske GRU/FSB/KGB ...

0 0
možnosti

To jsou ale spekulace. Dokonce i na Zirglera dost slabé. Doufejme že zase chytne dech.:-(

2 2
možnosti
Foto

Je to čím dál větší slabota, že?

2 1
možnosti

Izrael take jedna pragmaticky, napriklad v tomto. Nekdy v roce 2009 si Rusko nakoupilo od Izraele drony. Do te doby byl Izrael hlavnim dodavatelem zbrani Gruzii. Po uzavreni kontraktu na nakup dronu Izrael dodavky zbrani Gruzii ukoncil. Lze to chapat jako zradu Gruzie? Stejne tak US vlada do roku 1971 uznavala vladu v Tchai Pei jako jedinou vladu Ciny. Po navsteve Nixona v rude Cine US vlada uznala Vladu komunisticke Ciny jako jedineho predstavitele Ciny. Lze to chapat jako zradu Tai Wanu? Stejny princip jako Gruzie-Izrael. Ani jedna vlada nebo narod neni ve svych cinech skalopevne zasadni!

7 0
možnosti

Ona je ta vojenská spolupráce - respektive ochota Izraele prodávat své výrobky do Ruska mnohem širší.

1 0
možnosti
Foto

Do značné míry nesmysl. Ale roztomilý

8 2
možnosti
Foto

Člověk se pobaví, že?

1 0
možnosti
Foto

Jaký význam má podraz od státu, který nedokáže vyprodukovat více než dvě třetiny HDP Itálie a nachází se téměř na severním pólu? To je téměř pod rozlišovací schopnost Izraele.

2 4
možnosti

No ma silene vudce a jaderne zbrane ... Rv

5 3
možnosti

A k tomu poslednímu odstavci, i komunismus se připisuje Rusku, přitom byl do Ruska jen importován, jestli to nebude s Protokoly stejné.

2 2
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz