Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Je absurdní, že o takovéto věci musí rozhodovat soud. Nikomu se do vyklízení moc nechce (není to moje, proč se s tím otravovat a ještě mít třeba problémy), Proto záleží hlavně na vlastníku objektu, co podnikne. On má přirozené právo objekt vyklidit sám či s výpomocí, hodně firem se touto činností zabývá. Pokud aktivisté začnou kňučet a zavolají policii, ta by měla stát na straně vlastníka.

3 0
možnosti

Taky to nechápu. Jestliže existuje právoplatný majitel objektu, měla jednat už dávno policie, protože tady není co řešit.

4 0
možnosti

Tady není co popisovat, pouze se divit, zda stále žijeme v Právním státě ! Vlastním majetek - někdo mi jej okupuje - tedy jej prakticky ukradl. Platím Daně, očekávám rychlé řešení ... K mému úžasu, ti lidé v base nejsou, naopak ještě zjišťuji , že jako Neziskovou organizaci si je platím opět ze svých Daní ! Je zima, asi půjdu bydlet k sousedovi, na topení ušetřím, stejně svou nemovitost využívá pouze víkendově na rekreaci ... Až mne vyzve - sdělím mu - Neotravuj , vyčkej jara, pak možná, snad . :-)

4 0
možnosti

...co naplat t otom se ví už asi tak dva roky a v tomto případě tady něco smrdí...!!

4 0
možnosti

D52a11d18a51k 46P36e51t69r

12. 1. 2017 20:35

Proč musel rozhodoval soud o tak jasné věci? Nejsou majitelé a nemají platnou nájemní smlouvu. Pro vyklizení nemovitosti splněné podmínky.

15 0
možnosti

Mimořádně s Vámi souhlasím

3 0
možnosti
Foto

vyhánět obyvatele domů ven právě v takových mrazech, jaké panují nyní je hyenismus, jakého by neměl být schopen žádný režim. Doufejme, že se horké hlavy zchladí a dojde ke smíru !

0 21
možnosti

Nevyhánějí obyvatele, jen partě ultralevých bláznů chtějí konečně sebrat klubovnu.

16 0
možnosti
Foto

I81v86a25n 30M54a36r46e74k

12. 1. 2017 19:22

Dnes zasloužená karma p.Jene. . . . To vyklizení "Kliniky"ale už moc dlouho trvá. 8-o

12 0
možnosti
Foto

Aha, patří to státu. Tak to ať tam zůstanou, tak bude ten majetek daleko lépe využit. Mohli by jim to například darovat, nebo dát za symbolickou cenu.

0 14
možnosti

Vy byste se měl z té alergie na stát léčit. :-)

2 0
možnosti
Foto

Sláva, zdá se, že to s naším soudnictvím ještě není tak zlé.

7 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz