Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pokud dovolíte, rád bych pár slov bez praporu EU, Ruska, USA: V naší zemi je to přetažené zase naopak, než v Rusku. Naše média mají tak silný tlak proti malinké obhajobě našeho českého, že mnozí i vzdělaní uvažující lidé se stydí, že jsou občany ČR! Obdivují Němce, Italy, Rakušáky aj. Za naši zemi nikdo nebojuje, nehájí ji před tak četnými pomluvami všude.

Nevím jak USA, viděl jsem snad jen jejich vlastenecké válečné filmy. Rusko by mě za tuto úvahu asi taky pokutovalo, ale stanovili nedotknutelné hodnoty k obraně "jejich" státu. Některé jsou falešné, nebo přetažené (zákon prý je nový). U nás chybí snad i jen jedivý krůček pro vlast, naše slavné země s prvním slovanským písmem i Biblí se vzdaly bez boje. Jsme určeni k zániku.

1 2
možnosti

28. září 1939 po kapitulaci Varšavy byla uzavřena Německo-sovětská smlouva o přátelství, spolupráci a vymezení demarkační linie.

2 0
možnosti

Je to tak. Že tehdy SSSR se společně podílel s Německem na vzniku války je dokázáno. Navíc SSSR ještě dva měsíce po kapitulaci Polska 30.11.1939 napadl malé Finsko, které vůbec neohrožovalo SSSR. Nemilé bylo čtení otevřených archivů v Moskvě o tom, jaké skutečně to bylo s oním rokem 1939 zvláště pro tamní skalní komouše. R^R^

11 0
možnosti
Foto

Je údajně první obětí vagne napsaného zakona o propagaci nacismu. Tweetem, jenž si precetlo 20 lidí , zmatl veřejné mínění. Měl si chudák prostudovat Norimbersky verdikt. Měl maturitu, tak že se nemohl vymluvit, že to neslyšel. Neomlouva ho, že ve třídě spal. Maturoval z dějepisu za B. Pokud by vychodil pomocnou, pokuta by byla poloviční. Kdyz by dokazal, že se tema neprobiralo, pokuta by nebyla zadna. Doufejme, že azyl dostane, potřebujeme v EU autoklempire s maturitou. Takovi lide se nsm budou při odlivu poctivych řemeslníků hodit.

6 0
možnosti
Foto

To je nějak zmatené, není? Nešlo by to, prosím, trochu přepsat?

1 2
možnosti
Foto

Je to tak. Jak jsem psal svůj první příspěvek v 19:06. Viz komentáře v 19:12 a 20:16. Ale jejich proruský pud je tak silný, že se ani nesnaží nějak své myšlení maskovat. To je dokonalé.

8 1
možnosti
Foto

Zdravý rozum není nikdy zcela dokonalý.

1 2
možnosti
Foto

Především by bylo třeba vidět ten rozsudek a skutkovou podstatu, zač byl ten rozsudek vynesen. Oni žadatelé o azyl mají více fantazie, než Václav Čtvrtek se svým Rumcajsem.

A k otázce rozpoutání 2. světové války? Každý svéprávný člověk ví, že válku rozpoutalo 1. září 1939, po Anschlussu Rakouska a obsazení Československa, nacistické Německo se záminkou polského přepadení vysílače v tehdy německém pohraničním městě Gleiwitz (nyní Glivice).

Stalin a ani SSSR samozřejmě nebyli žádnými beránky, ale tohoto cirkusu se vůbec nezúčastnili.

Poté, 17. září 1939, sice SSSR zabral kus polského území, ale dávat to do souvislosti s vypuknutím druhé světové války je lehce matoucí.

SSSR si tak jen vyrovnával letité územní tahanice s Polsekm (Lvov byl tehdy polský, nyní je ukrajinský, ale Poláci po ně pošilhávají) a k nějaké eskalaci války to v žádném případě nepřispělo.

A také nelze zapomínat, že nacistické Německo posléze obsadilo některé západoevropské státy, hlavně Francii.Což tedy, aniž počítáme přepadení SSSR tu válku skutečně znamenalo a Stalin si votm "zobák nesmočil"

5 8
možnosti

Jiste, stejne matouci je davat do souvislosti vrazdu Frantiska ferdinanda dÈste a rozpoutani I svetove valky. A ta hlavne Francie byla napadena dlouho po napadeni Polska a Finska sovetskymi vojsky.

A nezapomente take, ze nacisticke nNemecko si vyrovnavalo ucta s Francii. Poryni, Saarland ci Elsass.

Takze podle vasi teorie byli ti nacisti vic v pravu nez sovetsti komunist.

7 1
možnosti

Doufam taky, ze azyl dostane.

2 0
možnosti

I ja. Nerad bych kdyby dopadl jako ten Nemcov.

2 1
možnosti
Foto

I89v27a42n 63M52a40r12e19k

16. 1. 2017 19:12

No p.Jene, možná to bude tím, že žijeme v EU a ne v Rusku,že ?

Ale Vám zasloužená karma . . . Za téměř každodenní neskutečnou odvahu v boji s ruskou hydrou .R^ [>-]

4 4
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz