Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Takže. nikdo jste nevrátil můj blog. Děkuji.

0 0
možnosti

Jestli to nebude těma dyškama. V létě pracuji brigádně jako průvodce na zámku a podobné zkušenosti nemám. Dyška od rusů také nedostávám, ale rovněž ne od němců a rakušanů

2 0
možnosti

první příspěvek se nejdříve nezobrazil

0 0
možnosti

Jestli to nebude těma dyškama. Pracuji přes léto brigádně rovněž na zámku a musím Vás zklamat, podobné zkušenosti nemám a dyška nedostávám od rusů, ale taky od němců nebo rakušáků

0 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Myslim, ze i v tomhle smeru se projevuje nas obcasny mindrak maleho naroda .... obecne nam ve vami popsanych situacich vadi vsichni z velkych zemi a zbytek je jen otazka sympatii .... setkal jsem se po svete s bandou prijemnych Rusu i hrstkou naprosto silenych ... s Nemci to bylo podobne i kdyz o prijemnosti v jejich pripade nemuze byt az tak uplne rec .... Kanadani se k sobe hlasi, ale jsou takovi obecne nudni, tudiz nenadchnou ani neurazi ... a Cesi? .. ti se k sobe casto radeji ani nehlasi .... i kdyz se potkaji na druhe strane sveta, napr. v Jizni Americe

2 0
možnosti

Rusáci se neumí chovat, jsou tím známí. S rusákama se nepaktovat. To ale neznamená, že když západ nyní dělá nesmysly, že budeme přitakávat. !!

0 0
možnosti

Pan Ziegler se soustřeďuje na Rusy, jiní na Němce, Angličany Dány, atd. A všichni jsme jako jedna rodina. Super.

6 0
možnosti

no podle zdejsich diskuzi bych to zrovna netvrdil

2 0
možnosti

Mám hroznou zkušenost s českými turisty v Itálii, Cattolica. Trávil jsem tam příjemnou dovolenou až do chvíle, než tam přijel autobus z Česka a přivezl českou kultůru za 12,- z Lidlu. Byl to pak dlouhej týden. Nebudu popisovat detaily, ale i hluční Italové na ně pořvávali z oken, ať se zklidní. Ještě že ti Italové nerozumí česky, protože ty odpovědi by si za rámeček nedali, možná by došlo i na nože. Aby nás s nimi nespojovali, i v hospodě jsme pak s manželkou spolu mluvili jen anglicky.

5 0
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Víte, že Vám nevěřím? Už z prostého důvodu, že za ) pod svými články neotvíráte diskuse, aby na vaše bludy nikdy nemohl reagovat a za další, že i v diskusích prokazujete neznalost a vymýšlíte si.

Byl jsem v Moskvě, Kyjevě a i Petrohradu, ne jako cestovatel, měl jsem manželku z bývalého SSSR. Rusové jsou hodně přívětivý, ale sprostí jak dlaždiči. Jim nevadí urazit hosta jen proto, že má jiný názor. A používají k tomu leckdy nevybíravá slova a to nejen doma, ale i v imigraci.

6 3
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz