Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P78e57t33r 41B61r94i21x

8. 2. 2017 8:14

Mě teda v téhle diskuzi fascinuje, že existují lidé, kteří tvrdí, že vlastně komunismus tudenou válku neprohrál a že prohrála Reaganova Amerika 8-o

9 0
možnosti
Foto

nedivte se, jsou to přesvědčením komunisté a takový jsou zvyklí žít ve lži.

3 1
možnosti

Reagan měl v porážce komunismu jednoho velikého spojence. I když ten prapůvodně o porážku komunismu nestál. Ale jen díky němu se mohlo Reaganovi povést to za co ho nyní celý svět glorifikuje. Víte kdo byla ta "tajemná osoba" pane Zieglere? ;-)

2 0
možnosti

Znie to komicky keď príslušník národa, ktorý odovzdal štátne financie bývalému komunistovi a StB-ákovi, do parlamentu v slobodných voľbách nemalé % volí komunistickú stranu, píše o KGB-ákovi, Stasi, komunistoch... v iných štátoch, a pri tom doma má takmer taký istý chliev.

0 0
možnosti
Foto

Ono to lze obrátit dokonce leninovsky, revoluce může jen tehdy slavně zvítězit, když se jí do svých služeb podaří zatáhnout služebníky bývalého režimu.

1 0
možnosti

J29a51r10a 28R98a39n66k

7. 2. 2017 22:36

Mezsitim Vam uteklo, ze Trump a Putin veri, ze Polsko napadne Belorusko:

http://www.politicususa.com/2017/02/04/trumps-white-house-thinks-poland-invaded-belarus.html

0 1
možnosti

Vy jste tak fanaticky antitrumpovska, ze papouskujete platek politicususa, ktery je oznacovan jako extremne levicovy a predpojaty. Vy ve sve nenavisti koukam budete papouskovat kdejakou kravinu.

https://mediabiasfactcheck.com/politicususa/

A vy tady budete jinym spilat, ze ctou Sputnik. Vzdyt jste uplne stejna levicova extremistka.

You make my day, Jaro, takhle uz jsem se dlouho nenasmala. Koukam, ze ty vase spamy asi budu rozklikavat, at mam po ranu nejakou zabavu.

2 0
možnosti

Trump by take nemel delat kompromisy a pomoct porazit multikulti neomarxsisty

2 0
možnosti
Foto

Proti strašidlům všichni rádi pomůžeme.

1 1
možnosti
Foto

Je to tak trochu jako hrušky s jabkama. Nic se nedá paušalizovat a pochybuji, že se Reaganovi opravdu podařilo SSSR jen tak udolat.

Jistěžek tomu přispěl a to nemalou měrou. Ale komunistické systémy padají daleko více díky svému vnitřnímu pnutí neý kvůli tlaku zvenčí.

3 4
možnosti

P52e60t98r 83J41a35n19á57k

8. 2. 2017 0:19

A co Severní Korea? Proč tam není "vnitřní pnutí"? Nebo je málo komunistická?

0 0
možnosti

Mouchy bych tam našel, ale popsal jste to docela dobře.R^ Já ale musím dodat, co je nám to platné. Něco se možná o pár let zbrzdilo, odsunulo ale na současný stav společnosti a té evropské zvlášť, bych použil jedno staré pořekadlo " Vyhodili ho dveřmi a on se jim vrátil oknem". Ano, je tu zas a ti, kteří proti němu nejvíce bojovali, mu dnes nejvíce tleskají.

3 0
možnosti

J82a24r82a 50R48a93n80k

7. 2. 2017 22:26

Jsou dva dokumentarni filmy a kazdy s jinym cilem, posoudit muzete sami:

https://www.youtube.com/watch?v=GgKC_Se1xaA

0 0
možnosti

taky vam autore neco doporucim a to film/dokument "Svet nad propasti"

Po pozornem shlednuti se vam pak mozna ten ruzovy sen o Reaganovi rozplyne. :-P

2 0
možnosti
Foto

Ano dokázal přibrzdit daňové okrádání lidí, ale ve výdajové stránce se choval jak levicový politik. Správné je seškrtat obě strany rozpočtu, jinak to nemá smysl, protože nakonec to stejně na ty, co tvoří nějaké hodnoty, dolehne. Jinak, žádná sláva.

3 0
možnosti

Ano, dluhy ktere nadelal byla jedny z nejvetsich.

3 1
možnosti
Foto

Pokud Eisenhowerovi nechcete odpustit, že nechal volnou ruku Sovětům v Maďarsku, tak potom ovšem nelze odpustit, že Truman nechal volnou ruku Sovětům tamtéž v létě 1947 za mnohem příznivějších podmínek (monopol vlastnictví atomové bomby), kdy sovětští okupanti zatočili s pučistou Ferencem Nagym.

1 3
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz