Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J39a61n 18M80o15l40n41á69r

13. 2. 2017 16:08

Co diskuze od článku pana Zieglera, tak to tam má z 50% zavšivené od Hermánka. Buď je to troll nebo jeho užitečný ****.

4 1
možnosti
Foto

karma za krátce ale přesně popsanou ruskou povahu, která je hlavní příčinou, proč je rusko stále jen rozvojová země.

7 1
možnosti
Foto

A proč naše krásná a mírumilovná povaha, za více než 25 let svobody, nedovolila, abychom se stali opravdu vyspělou zemí?

1 0
možnosti
JL

Máte pravdu v tom, že Rusko je pro Evropu jednoznačně "negativní" země. Tím myslím, že pokud si libovolný evropský národ sečte pozitiva a negativa, která mu Rusko dalo, tak výsledek se bude pohybovat od nuly (např, pro Portugalsko) až po výrazné mínus (pro Polsko). Nikde ale nebude pozitivní a bude tím víc negativní, čím je země Rusku blíže.

A taky chápu naše sportovce, že se jim s Rusy nechce soupeřit, když vědí, že v Rusku byl doping organizován centrálně a je tedy otázkou, zda se vůbec nějaký sportovec mohl tomu dopingu vyhnout.

Nicméně mi ale stejně celá ta aféra připadá mírně řečeno hysterická. Už jenom proto, že ostatní země takto zřejmě "nevyšilují". A navíc pokud mají Rusové na mistrovství s někým opravdu konflikt, tak to nejsme my, ale Francie.:-P

2 0
možnosti
Foto

Proč by Rusko mělo být negativní?

Pokud by si Evropané sečetli Německo, tak to se propadne hluboko do červených čísel. A nejen proto, že rozpoutalo dvě nejkrvavější války.

1 1
možnosti
SB

Já stoprocentně souhlasím s panem autorem, že takhle to asi bude. Nic o tom sice stoprocentně nevím, ale to, co popisuje, mi přesně zapadá do ruské mentality.

Avšak když v jiných článcích popisuje, jak Rusové řídí volby amerického prezidenta nebo ovlivňují brexit, tak se tomu směji jako nesmyslu. Pokud by to byla pravda, tak by byla větší chyba na straně Západu, že to dopustí, než na straně Ruska, že se o to sm ̈nazí. Velmocenská politika byla vždy plná intrik a Rusko není v tomto smyslu nijak výjimečné. Na úrovni politiky to dělají všechny velmoci.

Na úrovni tohoto primitivního velkoruského uvažování, o kterém píše autor právě v tomhle článku, to však je do značné (i když nikoli do stoprocentní) míry specialita Rusů.

4 1
možnosti
JZ

Pane Beneši, nikdy jsem nenapsal, že Rusové ovlivnili volbu amerického prezidenta, protože si to nemyslím. V tomto případě lžete. Amerického prezidenta Donalda Trumpa jsem naposledy hodnotil pozitivně. :-)

1 0
možnosti
SN

:-)......Vidím podle diskuse, že jste byl velmi úspěšný ! Máte pořád jedno tema, (jak obyčejně mi píše pan Matuška), meleš jako kafemlejnek !

Vrátil bych se k té historii z r. 68., nepodání ruky s tím, že mu Rus odpověděl: BUdeš mi líbat nohy ! Vy jste u toho byl, nebo to běželo jako JPP po dvojitých Jamesonech v Masných krámech v Budějicích? !!!!!!

3 7
možnosti
PT

P77e88t97r 84T52o35m35e98k

12. 2. 2017 20:14

Vy fakt těžko nesete, že lidi, kteří prožili dlouhou ruskou okupaci nemají rusáky rádi, zatímco vy o nich smýšlíte jen v dobrém. Čím to asi bude ? Napadá mě několik možností............

9 0
možnosti
Foto

A nebyl to ten poblázněný francouzský aktivista, kdo tuto atmosféru do biatlonových závodů vnesl?

5 16
možnosti

Nebyl, byly to rusáci a jejich podvody a lži....

13 2
možnosti
VV

Opravdu by mne zajimalo, a to opravdu neni zadny trolling ci neslusnost, proc se oni obcane nemohou smirit s pravdou.

Hrdinove padli ci byli obeseni za vlast.

1 1
možnosti
Foto

S tou rukou jste si to spletl, nepodal ji ruský závodník faulujícímu Francouzovi a ten s hysterickým řevem utekl ze stupňů vítězů ...

3 8
možnosti
VV
JZ

Další ruskou lží je to, že nás obviňují z toho, že jim chceme sebrat mistrovství světa v biatlonu a pořádat jej sami. Není to pravda, Česká republika o pořadatelství v roce 2021 nestojí.

13 0
možnosti
Foto

I97v81a70n 49M36a16r15e46k

12. 2. 2017 14:40

Naprostý souhlas s odebráním MS v biathlonu nenáviděným Rusům p.Jene. Doufám , že toto mistrovství bude tak jako před pár léty přiřknuto vaší vysněné zemi, kde se závodníci setkali s "naprosto vynikajícími podmínkami a zázemím", které bylo navíc podtrženo fantastickou diváckou kulisou . R^ ;-D

2 7
možnosti
Foto

I67v19a26n 48M65a91r69e89k

12. 2. 2017 14:02

Nesmíte to tak prožívat p.Jene. I tak jste mám dojem , přišel s "křížkem po funuse" . No a o té nenávisti ? Možná Vám vystačí "příspěvek hned pode mnou ? 8-o

2 10
možnosti
VR

....myslíš své kolegy z Novinek, Marek-u?8-o

7 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz