Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^ Karma,samozřejmě!

1 0
možnosti

Autor netuší,jak vypadá účetnictví nermocnice. Neví,co to jsou odpisy investic a nákup léků a spotřebního zdravotnického vybavení. A hlavně, krade se vesele dál.Většina výběrových řízení na cokoliv je zmanipulovaná a personálu je nadbytek.Nějaké poplatky placené pacienty byly kompenzovány a peníze zmizely. Svinstvo pokračuje dál bez ohledu kdo je právě u politické moci.

1 0
možnosti

A jak je tedy možné, že jihočeské nemocnice jsou v plusu a bez nezaplacených faktur po splatnosti?

0 0
možnosti

A furt dokola to same "...šedesát a později sto korun denně za pobyt...", ale problem je ze miliony do zdravotnictvi mizi tak rychle jak prijdou na soukrome anonymni nedohledatelne ucty v danovych rajich. Kolik tech "...šedesát a později sto korun denně za pobyt..." bylo v te krabici s osmi miliony pro Ratha a kolik v dalsich (nikdy nedohledatelnych) krabicich nekde jinde ?

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 0
možnosti
Foto

No snad to pan Ziegler přežije. :-/:-)

3 1
možnosti

Nedávno dal na facebook kamoš fotky z Děčínské nemocnice. Děs, otlučený komunistický postele. Naprosto nechápu. ;-€

3 0
možnosti

:-)......Vážený autore! Já mám také paměť jakžtakž. Pan Hladík zmiňuje Bendla, tam to začalo. OVěřte si fakta, než něco vyplodíte. Rv

3 2
možnosti

Bendl skončil jako hejtman v roce 2008, tedy před osmi lety, svádět na něj dluhy z let 2012 - 2016, je opravdu mimo. ;-D

1 0
možnosti
Foto

Když už jste zmínil benešovskou nemocnici, tak po nástupu Ratha si tamní bývalé vedení v rychlosti odhlasovalo miliónové odměny a potichu se odporoučelo. A to už tenkrát byla nemocnice v minusu, takže to neházejte na Ratha, byť je to dnes populární.

7 0
možnosti

Kolik že dělaly ty proplácené náhrady za registrační poplatky ročně? Něco pod 10 milionů? A to zruinovalo krajský rozpočet na zdravotnictví ve výši přes 1,6 mld. Kč?

5 0
možnosti
Foto

Když socani kdysi vyhráli volby a takřka všechny kraje byly v držení ODS, první, co udělali, že převedli nemocnice na kraje, aby se o ně nemuseli starat, i když měli plnou pusu sociálních jistot a péče o zdraví lidu. ODS si s tím poradila se ctí, a když se situace obrátila a ODS vládla a socani měli kraje, tak najednou volali, že by jim stát měl s nemocnicemi pomoct. Pak nastala situace, že měli socani vše a od té doby to jde s nemocnicemi z kopce. Ukázka hospodaření jak z filmu "Všichni dobří rodáci", když komunisté ukradli sedlákům statky.

13 4
možnosti

No tak jistě jistý pan Bendl a jeho privatizace nemocnic je hodne proslavena - pamet neslouží?

7 1
možnosti

No a co teprve ty co hejtman Bendl zprivatizoval - ty jedou jak blázen - si děláte srandu ci co ?? ;-)

4 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz