Diskuse

Sexuální uprchlíci emigrovali do Ruska, brzy však byli zpátky v Německu

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Cituji z vámi uvedeného zdroje.

O příčinách jejich odjezdu se mnoho neví. Média, která je překřtila na „sexuální uprchlíky“, spekulují o tom, že rodina neustála střet s realitou ruského venkova, kde je život o poznání těžší než v Německu.

Takže z pouhé spekulace jste vy vyrobil KOMUNISTICKO-ZIEGLEROVSKOU PRAVDU.

2 0
možnosti

Kdybyste Langře uměl myslet, tak byste logicky musel dospět k tomu, že se jim tam nelíbilo a proto odejeli. A to, že v Rusku se žije daleko hůře než v Německu je zkrátka fakt, se kterým nic nenaděláte. ;-D

2 2
možnosti

Karel Havlíček Borovský také kdysi velebil Rusko, ale jen do doby než ho navštívil a poznal osobně. Pak rázně obrátil. ;-D

1 0
možnosti

Já jsem v době Putina na Sibiři v Novosibirsku pracoval déle než rok a celkem v pohodě.

3 0
možnosti

Karma samozřejmě! Putin musí mít finance hlavně na hlavně, chudáci lidi tam.

Zajímavý byl výrok polského politika, který řekl,co se týče Ukrajiny a Ruska: " Rusko přestane bojovat-nebude žádná válka, Ukrajina přestane bojovat, nebude žádná Ukrajina".

2 1
možnosti
Foto

A to Ukrajina, Česko a třeba Rusko představují samy o sobě nějakou přidanou hodnotu, za níž je nutné bojovat? A pro Ukrajinu, ten téměř zborcený stát to neplatí dvojnásob?

2 0
možnosti

A proc sli na Sibir?

3 0
možnosti
Foto

Mně to připadne divné, o co jim šlo o víru, anebo o komfort? Pak měli jit do Moskvy, Petrohradu anebo většího města . Znamy tam jezdil na služebky a nemohl si to vynachválit . Jako učitel angličtiny si tam muze člověk vydelat soukromě 50 dolaru za hodinu. Pokud by byli skromni a nabozensky zalozeni, pak by na Sibiři vydrželi. Vše by brali jako výzvu boží. Myslíte si, že si Snowden stěžuje . Je rád, že je rád v Rusku, že nejde doma do cely 2x 2 m. Mohli jit k Amišům do USA, tam by neměli žádnou sexuální vychovu, žádnou elektřinu a žádné automobily. Dcery by si samy tkaly sukně a povlečení na věno a bylo by jim hej. Navíc stejný problém povinné sexuální výchovy cca v 10 letech řešila věřící matka z Mosvy ve Vídni. Rázně sdělila řediteli, že dcera zkoušku skládat nebude a bylo po problému. Miluju tyto uměle vytvořené kauzy. Někdo se prostě nedokáže přizpůsobit světu kolem a čeká na to, že se mu přizpůsobí celý svět.

4 1
možnosti

V RF teprve teď minulý týden v celé řadě regiónů byly i státním zaměstnancům vyplaceny mzdy, které měli dostat v prosinci !! Potvrdily to i ruské servery. Nějak se peněz Kremlu nedostává.

3 0
možnosti

Tanky a rakety jsou důležitější...

3 0
možnosti
Foto

Mě by jenom zajímalo, kdo má čas a energii hledat na Internetu všechny tyto nesmysly.

Ten asi nemá nic moc rozumného na práci.

2 3
možnosti
Foto

Na fotografii je vidět elektrické vedení.

Že by tolik zaostalí Rusové používali elektřinu?

3 2
možnosti

K vam se jeste nedoneslo, ze A.S. Popov vynalezl bezdratovy prenos elektrickych signalu? My se to ucili uz od pate tridy.

Takze vidite nejakou fata morganu.

2 1
možnosti
Foto

Ale zato mají hezčí holky než třeba Angličanky. A o Američankách hanba mluvit. Nadváha, až obezita, to je to pravé heslo tamnější ženské krásy.

3 0
možnosti

To ano. Netzapomenu na mezipristani v Seremetevu. Soudruzky u kontroly zavazadel a ty co na ne dohlizely, mely zrejme jako kriterium k rijeti vahu minimalne 100 kg.

1 0
možnosti

Tady ve Weichs postavil Stadtbau par cinzaku a v tech ziji prevazne Spätaussiedler a Russlanddeutsche. Obcas s nimi jedu autobusem do mesta. Jsou to vesmes mili lide a tak se s nimi obvykle davam do reci. A kdyz se rozpovidaji o tom, jak v tom Rusku zili, pripomina mi to devatenacte stoleti v K&K.

1 0
možnosti
Foto

Mají pomalejší Internet?

1 0
možnosti