Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nenávist a urážky. To je to hlavní co v tomto blogu přinášíte.

2 2
možnosti
Foto

Dvojí metr? Že byste byl potrefenou husou?

0 0
možnosti
Foto

"Rusové se v Pobaltí dopustili zločinů systematického vyhlazování místních obyvatel." Víte, autore, co jste napsal? Vy jste obvinil ruský národ z genocidy.

Podle vašich závěrů se čeští a slovenští komunisté také dopustili genocidy, když likvidovali své politické odpůrce? Na 250000 občanů bylo přímo postiženo pod komunistickou vládou! Nemluvě o správních postizích.Takže to je genocida? Tak snad abychom si také uklidili před svým prahem, než budeme ukazovat na druhé, nehledě na to, že na rozdíl od SSSR tu měli komunisté velmi silnou voličskou základnu a do bolševického chomoutu jsme se nacpali sami na rozdíl od Pobaltí, kterému nic jiného nezbylo.

Víte, že Lotyši byli nejelitnější pluky bolševiků a tvořili ochranku Lenina? Víte něco o tom, že z Pobaltí kromě záměrné deportace potencionálních i skutečných odpůrců bolševiků, nejen bolševických Rusů, ale i jiných národností, tedy i místních bolševiků, až stovky tisíc pobaltských občanů emigrovalo s ústupem německé armády, bylo obětí války atp. jako v celém SSSR, takže to byly vyšší ztráty než bolševickým terorem. (A kolik jich dodnes demokraticky odešlo do zahraničí, když už se brečí nad značnou ruskou menšinou v těchto státech?)

Víte o tom, že my jsme de facto v r. 1918-20 pro Slovensko fakticky urvali Maďarům Podunajskou nížinu, tedy jí okupovali i se statisíci Maďary? Také to byla politická nutnost využít slabosti Maďarska a utvořit si výhodnou hranici. Taková je politika, můžeme s ní souhlasit nebo ne, ale to je všechno, ale nepoužívat to jako zástupný argument.

Souzním s bojem lidí v Pobaltí a chápu jejich tehdejší příklon k Německu, který byl zase jen využití situace, protože tyto státy Německo jinak v oblibě neměly, dokonce z Litvy po polsko německé válce deportovali 30 000 Němců bez majetku do obsazených oblastí Polska.

To chce nezaujatost, když píšete o dějinách a na politickou zaslepenost.

9 1
možnosti
Foto

Příchylnosti Baltů, Židů, Ukrajinců, Gruzínců atd. k bolševické revoluci se nelze divit, byla dána národnostní politikou carského Ruska.

2 1
možnosti

Pokud se nepovažujete za občana ČR, emigrujte do státu čecháčků a neurážejte tímto názvem občany našeho státu.

3 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Tohle téma budou komunisti vytahovat pořád dokola v domnění, že tím omluví své zločiny.

5 3
možnosti

J15o57s14e64f 78N83i14k78l

17. 3. 2017 21:47

...aha Čecháčci...vy nejste Čech ani Čecháček soudě podle vašeho německého příjmení...a to je vše co se dá k tomu říci...

4 5
možnosti
Foto

Zato vaše příjmení je přímo velkoslovanské. To je vše, co se k tomu dá říci.

3 4
možnosti

FUj ze se nestydite !!!!!!!!

4 5
možnosti
Foto

Použil jste málo vykřičníků; takhle vás každý přargumentuje. To neumíte namalovat ěch vykřičníků víc?

8 3
možnosti
Foto

R^R^R^R^ naprostý souhlas.

5 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

P46e57t11r 32P61o59l25á15k

17. 3. 2017 20:47

Zkuste si, pane autore, zjistit neco o tom, jak se ti Vasi Pobaltane chovali k Zidum po obsazeni Pobalti Nemeckem. Myslim, ze v prostoru Nemecko, Polsko, Litva, Rusko si nema za ty stoleti kdo a co vycitat...

14 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS