Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I47v11a28n 63M37a67r69e89k

21. 3. 2017 12:07

No p.Jene,"kouzlo nechtěného" spočívá v tom, že Rus v pohodě všechny vámi prezentované problémy přežije třebas ve své zemljance s láhví okurek v láku a karafou vodky,zatímco my "díky"politice" našich i evropských aparátčíků všeho ražení už budeme dávno v kopru, na to "vemte jed".

A propos, nehledejte v tom velebení a obdiv k Rusům a Rusku, prostě - máme smůlu. ;-( Rv

1 1
možnosti
Foto

I71v21a66n 73M41a55r54e96k

21. 3. 2017 13:04

Dík za "-" p.Jene, takže "bingo" , k věci by nic nebylo ? . . . . . . .I tak vám upřímně přeji ještě dlouhá léta strávená v příjemné společnosti v Masných krámech . R^ [>-]

0 0
možnosti
JM

J83a71n 13M11o59l16n18á38r

21. 3. 2017 10:27

Za chvíli tu bude mít nástup proruská pátá kolona.

2 1
možnosti
JM

J85a74n 37M27o86l87n98á19r

21. 3. 2017 10:06

Eto rasíja :-D

1 0
možnosti
Foto

Nás mnoho bude v Rusku nepochybně velmi oblíbené heslo, kterým se řídí. Nezáleží tam na lidech, ale na vůdci a celku. Tak to tam mají, tak se jim to líbí a proto ani nechápou pojem slova demokracie. Na tu není jejich společnost patřičně vyspělá. Ostatně i u nás to není ideální. Stačí se podívat kolik lidí stále volí komunisty, naše tradiční kolaboranty, kteří by nás při první příležitosti zase prodali naším okupantům z Ruska.

4 0
možnosti
ZH

Všechno špatné, pro něco dobré. Čím víc jich zhebne, tím méně jich bude.

Je to jejich volba, byly to jejich prachy, kterýma podpláceli mafii ve FIFA.

1 1
možnosti
SB

Alespoň vidíte to pokrytectví světa. Nikoli jen Ruska, nýbrž světa.

Domnívám se, že když Rusku byl šampionát přidělen, tak kdo chtěl, mohl dobře vědět, jaký je tam stav třeba právě toho zdravotnictví. Rusko je sice dost uzavřené, ale v dnešní době už žádná země není uzavřená natolik, aby se o ní nic nevědělo.

Ale to prostě z nějakých důvodů bylo pro mocné tohoto světa důležitější dát šampionát zemi s velkým trhem (oč je chudší, o to je větší, takže nevalnou úroveň nahrazuje množstvím).

Přečtěte si Solženicyna. Ten vysloveně zcela oprávněně vyčítá západnímu světu, jak zavíral oči před tím, co se v SSSR dělo. Když toněkdo říkal (pár lidem se podařilo utíci přímo z gulagu a povedlo se jim překonat i hranice a dostali se až na Západ), tak nad tím zavírali oči. Levicoví pisálci, kteří sami jedli každý den, až měli boule za ušima, nadále propagovali socialismus v SSSR (ale do SSSR nešli, maximálně si tam zajeli a potom psali, jak to tam je krásné - výjimkou byl francouzský spisovatel André Gide).

Takže ano, vaše kritika Ruska je v tomto směru oprávněná, ale odmítám vidět nějakou autoritu v tom světě, který za těchto okolností a za tuto cenu tomu Rusku to pořadatelství přidělil.

7 0
možnosti
SB

Upřesňuji: André Gide byl též levicovým pisálkem, ale z mé formulace nevyplývá, co bylo potom. Dá se to pochopit tak, že byl výjimkou a do SSSR šel žít, nebo se žo dá pochopit tak, že jeden výlet do SSSR mu otevřel oči.

A právě ta druhá varianta je správná. Napsal knížečku "Návrat ze SSSR", kde se totálně rozešel s jakýmkoli fanděním tomu režimu.

4 0
možnosti
Foto

My, mladší ročníky žádné důchody mít nebudeme, jak nám systematicky sugerují ministryně sociálních věcí. Nezbude nám, nežli pracovat do smrti. 7 tisíc není až tak špatný důchod, matka má po letech neproplacených přesčasů v české firmě a běžném odchodu do důchodu a jen asi o 1 tisíc víc. A to žije 25 let v EU.

4 2
možnosti
JZ

Ne v Rusku je průměrný důchod 5000 Kč, těch 7000 Kč a méně bere v Rusku 75% lidí jako plat. Jinak v ČR je průměrný důchod 11 500 Kč, v Rusku ani ne poloviční.

2 0
možnosti
LH

My zase dotujeme například solarni barony. To by bylo dat ty peníze do zdravotnictví.

10 1
možnosti
JZ

Zdravotnictví je u nás na daleko vyšší úrovni než v Rusku.

2 0
možnosti
  • Počet článků 3311
  • Celková karma 26,78
  • Průměrná čtenost 1813x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz