Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Já jsem toho názoru, že za prokázaný doping by měl následovat doživotní distanc a závodník by měl uhradit veškeré náklady spojené s dopingovou kontrolou. Ale u Vás si nejsem jistý, jestli byste neoslavoval i teroristický útok, pokud by šlo o útok na občany Ruska.

4 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

TH

Co tim chete rict? Ze se Koukalova nema venovat biathlonu ?

1 0
možnosti
JF

J49i86ř17í 90F75o53g90e44l

25. 3. 2017 8:40

Ne pokaždé s vašimi názory souhlasím.

Dnes je to však bezezbytku.R^

5 0
možnosti
OP

Karma samozrejme! Zadna medaile nema cenu zivota. A vysinutych jsou v Rusku spousty.

7 1
možnosti
BV

Pane Zieglere,

Můžete konkrétně uvést, kolik ruských biatlonistů, které McLaren obvinil z dopingu, bylo skutečně dokázáno, že se skutečně dopustili dopingu?

Pokud vím tak IBU už jednoznačně zrušila předběžný zákaz u 22 ruských biatlonistů, které obvinil McLaren, protože u nich neexistuje žádný důkaz, že by dopovali.

Obdobně řada dalších sportovních svazů konstatovala. že McLaren nemá důkazy pro svá tvrzení

7 7
možnosti
VK

Tak proč Putin pochybení přiznal? Ty kremrole to mají těžké. Jako s Krymem. Furt popírali zelené mužíky a když je Putin přiznal, ze setrvačnosti popírali dál.:-P;-D

12 3
možnosti
BV

Pane Zieglere.

Máte zastaralé informace: McLaren obvinění ze "státem organizovaného dopingu" v Rusku změnil ve své druhé zprávě na "Institucionální spiknutí"

Není divu, že tu opakujete něco co sám McLaren změnil, protože to "vysoce objektivní" media zatajují?

Otevřený dopis generálního ředitele Mezinárodní olympijského výboru odeslaný členům MOV, národním OV, sportovním federacím atd. informuje o pochybnostech v souvislosti s McLarenovou zprávou o dopingu v Rusku. Odkazuje se tam na dopis WADA, ve kterém je uvedeno, že McLarenova zpráva neobsahuje dostatečné důkazy proti obviněným sportovcům a o nepřesných překladech dokumentů. Obdobně se vyjadřují i dva výbory zřízené MOV, které požadují vysvětlení a předložení důkazů od McLarena.

Mimo jiné se ty speciáně zřízené výbory MOV ptají proč ve své druhé zprávě McLaren, už neuvádí "státem organizovaný doping" ale změnil to na "Institucionální spiknutí". Dále se tam konstatuje, že řada federací byla nucena zrušit dočasná pozastavení činnosti sportovců uvedených v McLarenově zprávě, protože proti nim neexistují důkazy.

Kdo si dělá názor na základě faktů, ten dopis najde na oficiálních stránkách MOV:

https://stillmed.olympic.org/media/Document Library/OlympicOrg/News/2017/02/2017-02-24-IOC-Letter-On-the-Current-Situation-of-Anti-Doping-System-Reforms-English.pdf

10 4
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Oceňuji přístup p. Koukalové, dělá, to co by měl dělat každý a hlavně ti, na které je nejvíc vidět - politici, sportovci a další. Takové lidi by potřeboval třeba fotbal, kde se zavírají oči před chováním fanoušků.

6 0
možnosti
Foto

Je to od paní Koukalové správný postoj. Ta ženská to má v hlavě srovnané velmi dobře.R^

27 1
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Foto

Gabriela ví moc dobře, oč v biatlonu s dopingem jde a zavodit s myšlenkou, že ji je vyhrožováno, a aby si dávala neustále pozor na jídlo i pití, na to se muže v klidu vykašlat. Stejně tak se, pane Zieglere, vykašlete na zdejší agenty, kteří budou zmetky obhajovat i tehdy, když jim důkazy budete mávat před nosem.

20 0
možnosti
JG

J35. 17G49r59o89h

24. 3. 2017 20:09

Pane blogere, takový úderný text před víkendem. Trošku jste to ale pomotal, hlavní spor je ohledně IBU a Anderse Besseberga kvůli nedostatečnému prošetření dopingu v ruském biathonovém svazu.

5 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,45
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz