Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Polovina střel se dokonce někde zatoulala. Nevíte něco o nich, pane Zieglere? Jinak vojenský úspěch jako vyšitý. 3 střely na jedno zničené nepoužité letadlo.

Jsem sympatizant Izraele, ale na druhou stranu nemohu popřít, že Izrael si s nějakým mezinárodním právem také hlavu nedělá, když je to potřeba a poslouží to. Zase jste upekl dort jako "pejsek a kočička". Samé dobroty.

3 2
možnosti
SS

Rikal aeronet ci Moskevska Pravda, ze? To o tech zatoulanych strelach ...

0 0
možnosti
LU

Tak toto ma pobavilo, Asadov režim vyzbrojuje teroristov kladivami.

"Asadův režim tyto zločince vyzbrojuje a cvičí. Hizballáh je přitom zodpovědný za teroristické útoky proti Izraeli a vraždy civilistů. Známý je také hrůzný případ, kdy islámský radikál umlátil kladivem k smrti čtyřletou židovskou holčičku"

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=597660

1 1
možnosti
PL

Toto je taky dobré:

.

Jan Ziegler v diskuzi níže:

Já svým blogem bojuji s terorismem, který dlouhodobě provozuje Asadův režim proti Izraeli.

2 0
možnosti
MR

nepomstil, Israel je na strane Asada

4 5
možnosti
OZ

..což je samozřejmě kravina...

4 1
možnosti

Tak tomu říkám parodie. Dokonalé, vytříbené, působivé. Určitě to celé nebylo tak uboze přízemní, jako že Doník chtěl ukázat, že není žádný žvanivý krasořečník bez koulí Obama, a rovnou ukázal prstem, kam poletí šíp. A taky pomstil Izrael - asi za to, že izraelské tryskáče si lítají bombardovat Sýrii kdykoli se jim zamane, že.

4 2
možnosti
VP

Útok na syrskou armádu v čase , kdy tato armáda efektivně čelí terorismu na území Sýrie je jasným pokusem o oslabení této armády, což je v konečném důsledku posílení různých teroristických skupin na území Sýrie.... http://euportal.parlamentnilisty.cz/Articles/17048-mame-vyjadreni-syrie-k-utoku-americanu-na-jejich-vojenskou-zakladnu-to-se-trumpovi-vubec-nebude-libit-.aspx

8 3
možnosti
Foto

Teď jsem měl zapnutou BBC a jestli jsem se nepřeslechl, tak z té "zničené" letecké základny už zase startují syrská bojová letadla.

On totiž existuje pojem "polní letiště" . Runway se opraví velmi rychle a vojenská infrastuktura je samozřejmě mobilní.

8 1
možnosti

Takže by to chtělo ještě pořádně přeorat a tentokrát bez varování, že?:-)

1 2
možnosti
Foto

I54v80a63n 25M91a70r44e20k

7. 4. 2017 21:19

Tedy ten blog p. Jene , ten opravdu "nemá chybu" , zvláště ten "úderný" úvodní odstavec. "Velká a zasloužená karma" . 8-o

1 2
možnosti
RJ

Pro Izrael je samozřejmě Trumpovo presidentství obrovská výhra. To je úplně jiné kafe než ten slabošský Obama, který si spíše notoval s protiizraelsky orientovanými politiky EU. Go Trump go ... R^

4 2
možnosti
LC

... zločinný Asadův režim musí být zničen za každou cenu ... nic proti. Doufám, že tam potom nastane stejný ráj jako v Libyi, Afganistánu či v Iráku.

17 0
možnosti
SS

Nebylo by jednodussi a levnejsi poslat Asadovi Tomahawk do obyvaku? Plus to came clenum jeho klanu?

0 1
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz