Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JP

No tak hlasovali pro usnesení, které k masovému přijímání přímo vybízí. Fakt rozdíl. Moc vás štve, když se lidé dozvídají, o čem jejich zástupci hlasují, že.

15 2
možnosti
RK

Ano, hlavně o tom to je. Pan Mach otevřeně napsal, jak to tam chodí, jak hlasují poslanci parlamentu EU za ČR proti ČR. A to vadí. Vadí to především těm, kteří se směšně urputně snaží urvat si z naditého měšce EU také něco.

Můj názor, nic víc.

12 0
možnosti
DB

Pan Mach byl proškolen Klausem, a tak nejde v jeho projevech o pravdu ale o obrovskou manipulaci a překrucování pravdy, tedy o tak zvaná alternativní fakta, která sice nevynalezla Trumpova poradkyně, ale církev.

Většina národa nerozumí ani ekonomice a ani politice...i když si myslí opak, tedy že tomu rozumí....a tak je velmi jednoduché prostým opakováním ekonomických nesmyslů jistou část populace lehce pomýlit.....a velmi často se to povede.....jinak by ho přece lidé nemohli navolit do Bruselu....

A tak z uvedeného vyplývá, že je nezbytné zvýšit výuku ekonomie, politiky a filozofie, aby lidé mohli své rozhodování opřít o skutečná fakta a ne jen o manipulovaná ..alternativní fakta...jako to udělal FARAGE se svou stranou UKIP , kdy se mu povedlo Brity tak zmanipulovat, že skutečně hlasovali pro BREXIT......a i Mach chce vystoupit z EU

3 18
možnosti
Foto

"Vzdělání" je k ničemu, když vám chybí schopnost myslet a vnímat souvislosti. A vám ty schopnosti chybějí dokazujete každým svým textem.

18 1
možnosti
Foto

Napsal jste:

Je pravdou, že v unesení s názvem Strategie EU pro Sýrii se píše o tom, že by členské státy měly projevit větší odhodlání při řešení tohoto problémů. Dobře, ale to je jen výzva, není to rozkaz a za nesplnění nehrozí za žádné sankce.

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=605882

2 1
možnosti
Foto

Striktně vzato máte pravdu.

Pravdou však také je, že EU pod vedením bývalé vysoké funkcionářky dederonského komsomolu Angely Merkelové a nejen jí převzala některé praktiky z období reálného komunismu (v Československu se tomu říkalo socialismus, byl to však systém přísně vedený komunisty), například manipulaci přes termín "dobrovolně povinný". Poslanci tedy odhlasovali usnesení, že "že by členské státy měly projevit větší odhodlání při řešení tohoto problémů". Nenapsal jste, o které problémy dle té rezoluce jde a jak by se ty problémy měly řešit. Jde především o to, že sem přichází mnoho migrantů (a to se musí silně omezit) nebo o to, že se o ně některé státy nechtějí dostatečně starat? Obávám se, že vůdcům EU jde spíš o to druhé, i když to explicitně v té rezoluci možná řečeno není. Takže až příště Merkelová nebo Macron budou vyžadovat, aby státy Vyšehradské dohody přijímali více muslimů, tak se budou mimo jiné asi odvolávat i na toto usnesení. Pak mohou někteří sice tvrdit, že explicitně to v té rezoluci nestojí. Lépe však je, okamžitě proti té rezoluci protestovat a takto vágní rezoluci neodhlasovat.

Co jsem napsal je pochopitelně jen můj odhad a spekulace, jak se s rezolucí bude nakládat. Budu jen rád, když se můj odhad nepotvrdí.

10 0
možnosti
Foto

Zajímalo by mně, jestli si vůbec někdo přečetl, o čem Petr Mach psal. Článek pana Ziglera je totiž zcela zjevnou lží, kalkulující s tím, že jen málokdo si ověří, o čem je vlastně řeč. .

22 2
možnosti
Foto

Lež je bohužel obvyklou součástí instrumentáře, když jde o politické cíle. Lépe řečeno, čím jsou ony "politické cíle" podivnější a záhadnější, tím více se lže. To jen konstatuji, ne, že bych s takovou "praxí" souhlasil.

3 0
možnosti
VV

Nic neobvykleho, u toho pana jsem si vsiml, ze v jeho clancich neni jedine zrnko pravdy.

5 3
možnosti
Foto

Ano, Ziegler tím už začíná být pověstný.

16 2
možnosti
MV

Ročně prijme ČR 30000 občanů jiných zemí kteří se povětšině chovají dle zákonů ČR.Proč přijímat kvoty na uprchlíky z Bruselu když tyto kvoty lehce překračujeme v počtu přijatych uprchlíků .Jenže to nejsou ti pravý uprchlíci.

16 1
možnosti
Foto

Buď jste lhář vy nebo máte problémy s pochopením textu. Já se přikláním spíš k tomu prvnímu.

16 2
možnosti
MR

M60i65l72a62n 74R91a74d24e33k

24. 5. 2017 18:19

A jeste pripominka, to ze Rusko je pro nas neprijatelne, neznamena ze muslimove prijatelni jsou. nenit TEN HODNY proti TOMU ZLEMU, nekdy jsou zli oba

7 0
možnosti
MR

M87i10l20a93n 55R27a94d87e45k

24. 5. 2017 18:18

zide nejsou muslimove. To ze ne vsichni jsou teroriste je jako rikat ze ne vsichni Nemci byli nackove a ne vsihcni nackove zlocinci, nebo Rusove take nebyli vsichni bolsevici a ne vsichni bolsevici vrazi.

Ale na jedne strane byste bojoval proti Rusku kdyby si neco chtelo zase proti nam zacit, sice doposud nechteji, ale je chvalitebne ze se angazujete, ale na druhe strane nechcete videt rizenou islamizaci Evropy, a jete byste chtel to okecavat.

Toto nebezpeci uz existuje to ruske jeste ne. Tak se nad seobu zamyslete, vase vlastenectvi je - mirne receno - podivne

17 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,47
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz