Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PL

P59e23t46r 20L81a66n10g83e61r

29. 5. 2017 18:04

Když máte peníze, tak můžete prakticky všechno. A pokud zámožné oligarchy už nudí obyčejná povyražení spočívající v bujarých alkoholových večírcích s krásnými nahými mladými děvčaty nebo v lovech připomínajících spíše masakry zvěře, tak na ulici najdou bezdomovce, dají mu tisíc dolarů (pro něho peníze, které do té doby nikdy neviděl), a uspořádají na něj hon.

Zdroj: http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=606541

.

Inspiroval jste se filmem Hard Target?

https://www.csfd.cz/film/9855-zivy-terc/prehled/

3 0
možnosti
Foto

Nezisková vládní organizace Albrightové a McFaula

Oficiálním posláním NDI, založeného v r. 1983, je „propagace demokracie v rozvojových zemích“, ke kterým byly po rozpadu Sovětského svazu přiřazeny i Rusko a ostatní postsovětské státy. Nebo přesněji – NDI aktivně pracoval s politickými (opozičními) silami na Ukrajině, v Bělorusku, Gruzii a v Ázerbájdžánu. Až do svého jmenování do čela americké diplomatické mise dlouhodobě pracoval v Moskvě jako konzultant NDI i bývalý velvyslanec USA Michael McFaul, „odborník na demokracii, protidiktátorská hnutí a revoluce“.8-o

,,Podle průzkumu veřejného mínění Mezinárodního republikánského institutu čtvrtina Čechů věří tomu, že Rusko brání tradiční hodnoty jako víru, morálku a rodinu. To je ovšem těžký nesmysl a podvod"R^ Ano s tím jde jistě souhlasit. Ani já nevěřím, že tomu čtvrtina Čechů věří[>-]

3 0
možnosti
Foto

To je stát vedený k dokonalosti. Za to ti co tam žijí nemohou. Platí několik přímých úměr.

- Čím větší rozlohu stát spravuje, tím větších špatností se vůči lidem dopouští.

- Čím centrálněji řízený je stát, tím větších špatností si může dovolit vůči svému obyvatelstvu i vůči menším a slabším sousedům.

- Čím větší zdání demokracie tím větší mají lidé pocit, že mohou něco změnit i když reálně nemohou a mají menší motivaci k bouření se.

2 0
možnosti
VK

k první odrážce: Kanada se dopouští větších špatností, než KLDR?

4 0
možnosti
MD

Mozno docela klidne rici, ze je to vec Ruska a nase zbytecna starost. Nakonec ani jista vrstva v ceske spolecnosti neni zadnym zazrakem, zatimco jeji podstatna cast zije v duchu tradicnich (lidskych, americkych, ruskych, japonskych) hodnot.

8 3
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz