Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nepřesný nadpis nekoreluje s obsahem rozhovoru. Je třeba číst pozorně a chápat jednotlivé věty a souvětí. Učit se, učit se, učit se, pak teprve psát.

1 2
možnosti
PL

P27e45t95r 73L13a28n58g92e23r

20. 6. 2017 17:19

Zieglere, vy jste jednoduchý stejně jako ruský tank T34. Z jakéhokoliv složitého problému máte jednoduchý výstup - za všechno může Rus.

4 11
možnosti
Foto

Výborná platforma pro dělání vlastních závěrů.

0 4
možnosti
NM

...já jsem už nedočkavý na váš rozbor pořadu " svět podle Putina " který je vysílán na Tv ZOOM a to je síla..!!!!

5 0
možnosti
MV

Vy jste tou svojí primitivní rusofobií už docela dost trapný. Pořád se jen staráte o Rusko a nevidíte, že ty největší nesmysly a zákazy k nám v posledních letech vždy dorazily z Bruselu.

7 10
možnosti
Foto

Pan Ziegler je specialista na vše, co lze Rusům otlouci o hlavu.

4 2
možnosti
Foto

Ono se rozlišuje mezi teroristickými útoky a zločiny z nenávisti. Ale uvedl jste konkrétní příklad:

"Hamas opakovaně vystřeloval rakety na izraelskými civilisty obydlená území".

Skutečně Hamas vystřeluje rakety na území, které měl Stát Izrael získat dle Plánu OSN na rozdělení Palestiny v r. 1947? Respektive nevystřeluje rakety na území, kde dříve byli před r. 1948 usazeni Arabové?

A divil byste někomu, kdo byl vyhozen z domu, že by občas po tom uchvatiteli občas hodil kamenem, aby připomněl, kdo ten dům ve skutečnosti vlastní. Bohužel, i v mezinárodním právu platí usus, tedy ten, kdo se nehlásí důrazně o svá práva, tak o ně přichází.

A v případě Izraele a Palestiny je to ještě komplikovanější, protože tam jde o dvojdomek se společným dvorcem (Jeruzalémem) uprostřed. A fakt je ten, že ti si Arabové nárokovali rozhodovat také v té polovině dvojdomku, které jim tak trochu nebyla přidělena. Ale to neznamená, že by nějak kvůli tomu měli přijít o tu svou přidělenou část (princip nepřípustnosti získání silou). A to už proto, že za ty palestinské Araby rozhodovali jíní, Jordánci atd.

A právě toto řeší aplikace principu výměny současného míru za budoucí území, která by ty zločiny z nenávisti postupně učinila zbytečnými. Zbavila by Palestince nutnosti upomínat se poněkud hrubě o svá práva.

1 8
možnosti
TP

T31o50m94á58š 87P94í52c48l

20. 6. 2017 15:19

Tuším, že ani Švédsko (ani další evropské státy) nemají s Hamásem nějaký větší (a dokonce ani menší) problém.

2 4
možnosti
JZ

To, že se někdo chová hnusně, není omluva pro jiné, kteří se chovají také hnusně.

6 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,40
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz