Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Karma samozřejmě! Bílý muž samozřejmě nemůže za všechny problémy světa.

1 0
možnosti
Foto

Ano, může za ně bílá žena, pramáti EVA.

0 0
možnosti

Škoda, že jste se nedržel tématu omluv, které jste naznačil v titulku a začátku článku. V té základní myšlence vám dávám plně za pravdu a mohl jste ji ještě více rozvinout, protože to je skutečně závažné a citlivé tema, které mohlo přinést zajímavou diskuzi. Možná to bude námět na příští blog.

.

Jinak ty historické vsuvky do textu jsou sice pravdivé, o tom žádná, ale je jich moc a jsou na mne až příliš úderné, agilní, s přemírou nenávisti a místy z historického i geografického hlediska vzájemně nesouvisející a nepřehledné a odvádějí pozornost od hlavní myšlenky. Chápu, že to měla být argumentace, ale váš názor nemusíte za každou cenu obhajovat takovým množstvím argumentů. Působí to až křečovitě. Váš názor má hodnotu i sám o sobě, jste přeci autor a máte na něj právo.

.

Přes částečnou moji kritiku je dobře, že jste tento článek napsal.

1 0
možnosti

K tomu výčtu muslimských násilníků podporovaných Sovětským svazem si připište také ty novější podporované vyspělou západní civilizací. Například Kosovo

4 0
možnosti

Začala se naplňovat varovná slova papeže Karola Wojtyly ze začátku 90-tých let, kdy několikrát připomínal - "Pokud nebude Evropa v 21. století skutečně křesťanská, pak na jejím konci nebude Evropou."

4 0
možnosti

Češi žádají nenávist RvRvRv definitivní ignore list

1 9
možnosti
Foto

I66v91a23n 95M39a56r87e97k

28. 6. 2017 19:53

P.Jene, dnes karma R^

2 0
možnosti
Foto

Je jistý rozdíl mezi zločiny, spáchanými proti kolonizátorům na vlastní půdě, a zločiny spáchanými kolonizátory. Sudetští Němci by mohli vyprávět.

1 4
možnosti
Foto

Karma, pane Zieglere.

6 0
možnosti
  • Počet článků 3314
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz