Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MN

Já bych porovnání těchto dvou kauz, které jsou v článku zmiňovány, ani tak nevztahovala na prezidenta Zemana, ale celý absurdní právní systém, který zaplavil nejen nás, ale celou Evropu. Kdy Zločinec má více práv než oběti. Kdy "lidskoprávní" organizace chrání práva pachatelů, ale nehledí na oběti a pozůstalé.

Trestný čin ve fázi přípravy prakticky trestným činem není, dokud například násilníka nepřistihnete v momentu, kdy na oběť zaútočí.... Prezidentská milost není nástroj řešení jednotlivých animozit právního systému.

3 0
možnosti
Foto

No já myslím, že autor neporovnává ani tak samotné kauzy, jako spíš udělení či neudělení milosti. A tam asi Zemana zmínit musel, že?:-/

4 2
možnosti
Foto

Karma, Jane, ale nezlobte se na mě, čekat něco dobrého od Zemana, je velmi naivní ;-)

4 6
možnosti
RM

Paní Jandová, pro Vás ani není důležitý obsah sdělení jako to, že je to prostě proti Zemanovi, že ano?

Autor srovnává nesrovnatelné, účelně nepopisuje (nejspíše je neví jako já) všechny okolnosti kolem zabití člověka facku při tzv. obraně dcer atd.

3 0
možnosti
JN

Jinak vás chápu, že okurková sezona je v plném proudu, pan prezident odpočívá nebo se prostě fláká a nijak veřejně nevystupuje, takže nemáte aktuální důvod, proč na něj nadávat.

Ale povinnost pravidelně plivnout na Zemana tu je, tak použijete více než rok starý článek z bulváru.

9 12
možnosti
JN

Jistě máte o celém vámi popisovaném případu dokonalé informace, já ne.

Ale čistě laicky a neinformovaně, pokud byl ten pán odsouzen na 5 let, pak je zřejmé, že soud uvedenou smrt nikdy nepovažoval za vraždu, ale za neúmyslné zabití.

A za to se do vězení chodí.

3 3
možnosti

Smazaný příspěvek

Příspěvek byl odstraněn autorem blogu. Opakované vložení může být smazáno redakcí.

Je sice hezké, že slepě věříte plzeňským policistům a vyšeřovatelům a zřejmě i soudcům, ovšem tím, že jste to zakomponoval sem jste vše rozmělnil do ztracena

4 1
možnosti
JK

J53i54r46i 14K44u23c88e48r22a

31. 7. 2017 19:27

Kájínek si odseděl 20 let a o jeho vině jsou určité pochyby, pak je 20 let dost a dost, článek o tom zedníkovi je tak manipulativní a jednostranně podaný, že si na jeho základě netroufnu vůbec odhadnout, jak celá věc skutečně proběhla

14 1
možnosti
VL

Až příliš mnoho pochyb. Tady holt autor článku hází ty pověstné hrušky z jabkama do jednoho pytle a srovnává nesrovnatelné.

3 0
možnosti
Foto

Zeman nějak způsobil odsouzení toho otce?

7 6
možnosti
ZB

Vy jste to nějak nepochopil.že....?;-)

13 5
možnosti
Foto

Facka, po které napadený zemře, je prostě těžké ublížení na zdraví s následkem smrti. S tím se nedá nic dělat.

A ke Kajínkovi. Zastřelil dva kriminálníky a dostal doživotí. Takže nebyl omilostněn, jak se mylně píše, ale byl mu podmínečně s podmínkou na 7 let zkrácen trest.

Odseděl si celých 20 let, což je od dost více, než "normální" vrazi.

Titulek článku je manipulativní. Vypadá to tak, že Kajínek dostal milost ihned a žádný trest si neodseděl. A navíc, i vrahům se podmíněně zkracují tresty. To je rutina.

14 10
možnosti
VL

Navíc že ho soud odsoudil za dvojnásobnou vraždu vůbec nemusí znamenat že to udělal.

2 1
možnosti

Vraha? Aha, já zapomněl, soudy se nikdy v historii lidstva nespletly

3 0
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,67
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz