Diskuse

Rusko dále hospodářsky chřadne a likviduje podnikatele

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MB

Rusko je zemí - předurčenou k blahobytu, mají vše ... Chvála bohu, že jsme nevyhráli 2 světovou válku ! ... :-)

0 0
možnosti
VP

Pokud je Rusko odvislé od cen nerostů, které jsou rozhodujícím příjmem pro státní rozpočet, pak jsou problémy. Rusko si nastavilo své příjmy na cenu ropy 50 dolarů za barel, ale ona se ve skutečnosti ropa prodávala dlouhý čas i za polovic a to je propad, který se musel ekonomicky v Rusku promítnout. Pokles životní úrovně se většinou v Rusku nepublikuje a stejné je to i s dopadem sankcí západu za anexi Krymu a za podporu separatistů na východě Ukrajiny. Občané Ruska jsou schopni přetrpět mnoho, pouze kdyby byl nedostatek a nebo zdražila radikálně vodka, to by měl, i velmi oblíbený, Putin doma problém.

1 0
možnosti
VV

Le batuska Putin jim dodava odvahu a dava nadeji. Tu jezdi do pul pasu obnazen na koni, tu lovi amfory, jindy zase hraje hoke ci leta v MIGu. A dnes se vydal na stiky.

2 0
možnosti
Foto

A máme tady 1 802. pokračování nikdy nekončící série nezávislého publicisty a a ještě nezávislejšího rusofoba Jana Zieglera na téma "Za všechno zlo této galaxie může krachující Rusko". Tato země má z důvodu svých "nezasloužených zásob nerostných surovin" tolik drzosti, že provokativně sabotuje blahodárný proces přeměny svých občanů v cvičené opičky Trhu. Na tyto drzé ruské provokace je nutno neustále upozorňovat a 1 803. díl burcujícího seriálu nezávislého publicisty Jana Zieglera se již píšeR^

7 4
možnosti
PL

Tak misím se zastat autora, minimálně dva články o Rusku nebyly

v jednom pan Ziegler snídal domácí máslo

a v druhém navrhuje vlaky zdarma pro podnikatele ;-D;-D;-D

1 3
možnosti
LU

Článok plný protirečenia.

"Čísla jasně dokazují, že ruská ekonomika ve skutečnosti stagnuje"8-o

"v letech 2010 – 16. Rusko zaujímá 15 – 17. místo společně s Francii a Japonsku. Za tu dobu rostlo o 6%"

"letos by již měla růst a to o „závratných“ 1,3% a v dalších dvou letech o 1,4 %"

Keď pozerám na tie rastové čísla, tak naše sankcie voči Rusku nie sú dostatočné. EU spoločne s USA by sa mali konečne už dohodnúť na jednotnom postupe, ako prinútiť Rusko rešpektovať suverenitu susedných štátov.

3 0
možnosti
JK

SSSR platilo za obilí zlatem (i "kapitalistické cizině" - ostatně vtip stran telegrafních sloupů a pšeničných klasů je všeobecně znám), dnes se nějak situace obrací http://ekonomika.idnes.cz/ceny-psenice-rusko-0a0-/eko-zahranicni.aspx?c=A161009_145629_eko-zahranicni_rts

není vše černobílé.

3 1
možnosti
Foto

I53v93a28n 11M80a62r68e95k

4. 8. 2017 21:59

"Krach ruské ekonomiky" díl č.101. ;-(

8 5
možnosti
JZ

To jsou fakta pánové Marku a Mužíku, chápu, že se Vám nelíbí, ale s tím se nedá nic dělat. :-)

0 1
možnosti
Foto

Při zavádění protiruských sankcí místní mainstreamová média, prostřednictvím různých renomovaných analytiků (například expertů z Institutu mezinárodních studií Fakulty sociálních věd UK) tvrdila, že sankce povedou k poklesu ruské ekonomiky o 30 až 60%. Kničemu takovému nedošlo, a nyní vidíme, že ruská ekonomika dokonce roste. To je dobrá zpráva pro všechny stříztlivé, rozumně uvažující lidi a špatná zpráva pro režim a jeho renomované analytiky.

5 8
možnosti
JZ

žádná taková analýza neexistuje. ;-D

0 0
možnosti
Foto

Já myslím, že to je výborná zpráva. Když Rusko chřdne, tak nebude mít energii na výboje.

0 2
možnosti
SS

Ranene ci hladove zvire je nejnebezpecnejsi ... A pokud jeste k tomu ma vzteklinu ...

2 2
možnosti
Foto

J50a72k69u46b 94R20o52t46h

4. 8. 2017 19:39

Honzo, já myslím, že bychom měli číst velmi pozorně články (překlady) znalce rusácké duše Lhotáka (komu uniknou zde, může je najít na antisemitském Zvědavci). Tam je toooooolik moudra, že autor/překladatel/editor, či co vlastně je, zcela správně nepovolil diskusi - je zbytečná. Rusko je nejvíc ve všem. Je nejmoudřejší a rusáčtí ideologové jsou nejbystřejší. Pjakin. Dugin. Levašov. Perla za perlou.

Uffffffffff. Široká a zadumaná rusácká duše, kterou nikdo nepochopí. Ne, fakt ne. Nejde to. Stejně tak se nesnažím pochopit dajácké kanibaly z Papuy. :-/

9 4
možnosti
Foto

Tak v tom případě se likvidace skořápkové firmy Hermitage Capital (2009) projevila s velkým časovým zpožděním.

2 1
možnosti