Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Exekutor a "exekutor" je obrovský rozdíl. Bohužel se u nás nějak romnožil právě ten druhý typ..

0 0
možnosti

Je třeba , aby jste psal více podobných článků a debatoval nad věcmi , kterým nerozumíte .

3 1
možnosti

v zahraničí jsou exekutoři státní , ne soukromí, kteří si z toho udělali těžký byznys . Pana Zieglere , vaše psaní jde spíš z kopce než do kopce. Exekutoři a stát zničili mnoho obyčejných lidí .

0 0
možnosti
Foto

Zapomněl jste napsat, že je to "Rudým zločinem"

2 3
možnosti
Foto

Zajímavý návrh Tomia Okamury, není žádný důvod k tomu, dávat skupině lidí možnost privatizovat část represivního aparátu a živit se tím. To je úlohou státu, který je nestranný a neuchyluje se k darebáckým akcím a vepřovému chování, jak jsme u exekutorů zvyklí. Tito daredbáci dokázali v tisících a tisících případů, že jsou skutečně darebáci a bude dobré jim umožnit živit se poctivě.

7 7
možnosti

Vy jste mel exekuci? Nebo jak jste si zvykl na veprove chovani exekutoru?

Ja to vidim z druhe strany. V nasem dome zustali nekteri lide dluzni za bydleni. Nemohli jsme jako druzstvo ty penize z nich dostat.

8 0
možnosti

Já bych všechnu vinu neházel jen na "nesvéprávné" a hloupé dlužníky. Dnes a denně se do lidí masívně hustí reklamou nabídky výhodných půjček všeho druhu počínaje těmi bankovními až po Zonky či jiné, které máte natotata...

Jako člověk z reklamní branže mohu potvrdit, že reklama prostě funguje a většina lidí holt nejsou asketici, kteří by pevně odolávali lákavým svodům...

2 0
možnosti

Takze kdyz Vas prejede nekdo autem, tak nenese plnou vinu jen proto, ze podlehl reklame na auta?

1 3
možnosti

R^

A to je SPD tak slusna strana, ze kdyz jim napisete neco negativniho na FB, tak vas smaznou a zablokuji! To ostatni strany nedelaji (tedy aspon ty, ktere jsem videl).

2 2
možnosti

Pan Ziegler zřejmě vyčerpal téma "Rusko" a pustil se do s vervou podle jeho slovníku (podvodník, lhář - jsou ještě jemná slůvka) do "polovičního Japonce".Pokud vím tak pan Okamura nenavrhuje absolutně zrušit exekutory ale zavést tady německo-rakouský model. A ten tam funguje. Tak proč "demokrat" pan Ziegler brání o tom v předvolební kampani seriozně diskutovat.

9 3
možnosti

Pokud vite?

A zkusil jste se podivat do programu? Maji tam napsano "Prosazujeme také zákon o místní příslušnosti exekutorů a jejich zestátnění, což by ukončilo současný neadekvátní byznys s dluhy." Tedy presne to, co pise autor blogu.

0 2
možnosti
  • Počet článků 3313
  • Celková karma 26,66
  • Průměrná čtenost 1812x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz