Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Jedna poznámka - SŽDC = Správa železniční dopravní cesty, máte to v článku špatně

0 0
možnosti

P54e62t60r 95B50r55o88ž

6. 9. 2017 15:05

Potíž je v interpretaci levicovými novináři:

zatímco levičáci jsou "aktivisté, performeři, umělci..."

tak pravičáci jsou "fašisti, xenofobové a náckové"

3 0
možnosti

Jj, člověk si evidentně musí lépe vybírat nájemníky, zvláště při pronájmu na dobu určitou...

1 0
možnosti

Problém je, že nad nimi drží ochrannou ruku politici, které vy jinak podporujete.

3 0
možnosti

Karma.Chaos a anarchii tady opravdu nepotřebujeme...

1 0
možnosti

Pane Zieglere, čas od času máte rozumný názor a to je teď. A pochvalte jednou Jana Žižku - nebylo to krásné, jak jsme těm cizákům nakopali zadek ? Jednak si začali, jednak to nebyla etita na způsob křižáckých výprav k Jeruzalému, no a druhak to Žižka opravdu uměl. A byl třeba i vrah - ale to je třeba vidět očima 15. století, kdy to bylo běžné. Přece ani Francie neplive na Napoleona, USA na Washingtona, Německo na Bismarcka. A ti také nejednali v rukavičkách. A prosil bych méně fanatické nenávisti k Rusku. Není to zlý národ, jak někdy někdo píše. Je prostě jiný.

A ne každý Rus obdivuje Stalina.

2 0
možnosti

Cizáky...?;-)Je to trochu paradox,ale nejvíce bitev vybojoval Žižka s českými Husity a českou šlechtou,včetně té největší bitvy u Malešova...ti pozabíjení jihočeští venkované byli také Češi,ovšem katolíci...

2 0
možnosti

J49a21n 53P15a10v25e53l

6. 9. 2017 10:19

Nemám rád anarchisty a podobná stvoření, ale u squaterů nevidím důvod je vyhánět, pokud neničí majetek a majitel se zcela zřetelně o majetek nestará. Tohle píšu obecně, neboť neznám záměry majitele kliniky a jeho důvody k vyhánění. Pokud tam něco chce dělat či mu to ničí, je to oprávněný důvod. Pokud to je díky tomu, že nějaký úředník rozhodl, že v té neobydlené budově nechce smažky, je to podle mě důvod dost pofiderní.

0 11
možnosti

Jenže SŽDC to chce rekonstruovat (sami Klinikáři potvrzují, že tam chodí projektanti připravující pro rekonstrukci podklady) a přesunout tam část svých zaměstnanců.

2 0
možnosti
Foto

Myslím, že máte chybu v nadpisu, po tak dlouhé době už by nemělo platit žádné "pokud". Budova jim nepatří, nemají tam co dělat a měli být vyhnáni hned na začátku. Každý by měl mít možnost žít si po svém, ale také ve svém. Nechť si nějakou budovu koupí a mohou si v ní provozovat, co se jim zlíbí.

11 0
možnosti

Jj, člověk už aby se bál odjet na dovolenou. Se vrátí a už bude obsazeno. Bylo prázdno, tak jsme to zabrali.;-)

P.S.: Vyjímečně karma.

4 0
možnosti
Foto

Kdyby jen na dovolenou, za chvíli možná začnou zabírat chaty, protože je v týdnu lidé nepotřebují, pak by mohli začít používat auta, která stojí "opuštěná" přes noc venku a pak si možná vynutí, abychom si je vzali domů, protože nemají kde přespat.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS