Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
AD

To Martin Braun: Precetl jsem si clanek velice dukladne, ten, kde mel Okamura vyzdvihovat komunismus. Bohuzel, nebo bohudik jsem nic takoveho nenasel. To co vy tady uvadite jako vyzdvihovani komunismu Okamurou je vytrzeno z konzextu. Okamura totiz tvrdil, ze spolceni do komun, rizeni komun vsemi a rozdelovani v komunach je nedemokratictejsi...tak to chapu i ja. A to neni proklamace komunismu, ale komun. Je tam uvedeno, ze komuny byly i ve Francii po padu Bastily. A ja se ptam, budete povazovat Izrael za komunistickou zemi, kdyz v Izraeli maji take komuny, ktere se jmenuji Kibuc?

Prectete si neco o zivote v Kibucu, nebudu se rozeposovat, je to prilis dlouhe....

0 0
možnosti
AD

Pan autor kope za neomarxisty.

0 0
možnosti
RB

Co se Okamury týče, myslím, že dobře je to popsáno zde:

https://kabourkova.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=622216

On má politiku jako zdroj příjmů. Ono jeho lídři jsou také kapitola sama pro sebe.

Toto je kandidát na ministra kultury:

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Eeee-Odbyry-odby-Jakub-Zelezny-se-snazil-ale-kandidat-v-jeho-poradu-na-CT-uplne-nezazaril-VIDEO-koluje-506291

Sami na FB stránkách píší, že je media cenzurují, ale pokud se kdokoli zeptá, podotýkám, že slušně zeptá, na něco, co se jim nehodí, příspěvek smažou. Tohle asi nebude cenzura.

0 0
možnosti
Foto

Obhajovat svržení atomových bomb vyžaduje silný žaludek, zvlášť kdy byly naplánované další podobné útoky. Jediný smysl vidím v odstrašujícím účinku. Jaderné zbraně by neměly být nikdy použity, a to ani s regulovaným nízkým množstvím radioaktivity, jejichž vývoj byl plánován za Obamovy administrativy, proti čemuž se vyslovili mnozí experti. Zase to svádí k použití.

0 1
možnosti
Foto

Velmi mě překvapila roztržka mezi Okamurou a Babišem v debatě ve Všetatech. Bylo to jenom na oko? Vždyť jsou domluveni na vládní koalici. Tudíž docela dobrý scénář na zmatení voličstva.

1 0
možnosti
TP

Zde jsou 2 možnosti:

1. Okamurovi mešity nevadí, vy proti islámu celkem nic nemáte. V tom případě jste mu křivdil a na místě by byl spíše smířlivý blog místo toho, co jste sepsal.

2. Okamurovo vysvětlení, proč takto hlasoval (stačí dost muslimů v oblasti a mohou si odhlasovat stavbu mešity v místním referendu velmi snadno, např. v Modlanech) svědčí o tom, že mu mešity vadí, tudíž váš titulek je nepravdivý.

3 0
možnosti
PS

P78e89t84r 13S20k21á10c45e62l

1. 10. 2017 21:43

Hned dám karmu. Ale - víte, pane autore, že víra bez lásky činí fanatickým? V učení islámu a v chování jejich vyznavačů vidíte ždibek lásky? Já nikoliv, ale tímto Vás nenutím sdílet názor "Rozumných" na faktické skutečnosti, které se v Evropě dějí. Tedy pokud je vidět a znát chcete. Reaguji tímto na níže zkopírovaný odstavec z článku. Vaše články rád čtu, uvádíte faktické odkazy a to je dobře Jen Vám a dalším připomínám stále platné moudro:

"Rozhodl jsem se, že nebudu zarputile lpět na svých názorech, nýbrž je opustím a přejdu k jiným, když mi někdo ukáže rozumné důvody, kterých bych se mohl chopit. Nemám totiž jiný cíl, než se přiblížit pravdě" » Antony van Leeuwenhock.

Názory Bloku proti islamizaci – Obrany domova, Řádu národa – Vlastenecká unie, hnutí Rozumní atd. na islámský fanatismus nesdílím v žádném případě, ale cením si jejich upřímnosti.

Zdroj:http://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=626119

1 0
možnosti
JH

J44i39ř55í 97H77r23b95e21k

1. 10. 2017 14:18

dokud se bude ideologicky přikrášlovat a korektářsky filtrovat, do té doby se bude zvedat popularita parlamentnichlistu a ac24. Dokud budou parlamentni strany prosazovat své zájmy a neplnit sliby voličům, do té doby budou lidé hledat alternativy. Tomio není bezchybný - nejsem jeho voličem, ale co se týče označení zásadních problémů a horlivosti to řešit v zájmu svých voličů, strčí do kapsy všechny „etablované“ strany - ČSSD/KDU/ANO/ODS - jejich praktiky jsou pohromou, ne Okamura, ten je jenom přirozeným důsledkem jejich slibů a skutečných činů.

6 1
možnosti
KJ

Ale to není od Vás fér, Honzíku. Poslepoval jste ty pololži a lži s naprostým diletantismem. Ta horlivost zdehonestovat p. Okamuru co to jen jde, se musí dělat aspoň s trochu chladnou hlavou. Jste amatér.

18 7
možnosti
PS

P31e84t51r 98S57k89á33c81e48l

1. 10. 2017 21:50

Pokuste se konkretizovat, kde a v čem se autor mýlí. Přeci uvádí faktické odkazy, zveřejněné záležitosti. Jednu, dvě přidám, i když panu Okamurovi fandím, volit SPD ale nebudu. Proč? Pan Okamura se již před posledními volbami odmítl spojit s jinou stranou. Proč asi? Pro mne důkaz, že neumí spolupracovat. Jak potom bude konat po volbách?

Viděl jsem tv reportáž na ulici s ním. Otázka reportéra: "Proč vlastníte drahá auta, když Vašich osm firem vykazuje ztrátu?" Odpověď od pana Okamury: "Musím se zeptat mojí účetní". Prozatím mi nikdo nevysvětlil jak se věci mají, nejsem závistivý. Kdo umí, ať má. Ale podnikatele vzbudím o půlnoci a odpoví věcně, nikoliv vyhýbavě.

1 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz