Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
VV

Krym se jen vrátil mezi své, nebyl okupován, kdyby autor místo pití si raději něco přečetl z historie, lepší by udělal, jenže za to by nedostal od nikoho zaplaceno.

0 0
možnosti
Foto

Karma, dopustil se ale ošklivého faulu. Připomněl jste panu Zemanovi jeho dřívější slova. To se nedělá.......

0 0
možnosti
KB

Mě by zajímalo, jestli jste zaregistroval, že v Parlamentním shromáždění Rady Evropy kromě ukrajinské delegace nikdo proti slovům Zemana ani nemuknul, a předsedající je později označil za "moudrá". Samotná rezoluce pak v podstatě otevírá dveře pro zrušení protiruských sankcí, přičemž neakceptovali žádnou z přípomínek ukrajinské delegace.

2 0
možnosti
VV

Vsiml.

Vic nez polovina ucastniku po prvnich slovech Milouse Zamana opustila sal. Vsiml jste si toho vy?

2 0
možnosti
Foto

A není Vám divné, že se ozvaly jen potrefení, kdežto ostatní k této odpovědi na otázku v diskusi (nikoliv proslov) mlčeli?

0 0
možnosti
Foto

Jestliže někdo schvaluje anexi Jeruzaléma jako Zeman, je logické, že musí schvalovat méně problematikou anexi Krymu

0 0
možnosti
AR

Jaká anexe Jeruzaléma? Tam by měla přesídlit izraelská vláda a Palestinci také tam jsou a mohou mít svůj úřad. Konec koncům Jeruzalém prohráli oni ve válce s židy.!!

0 0
možnosti
JR

J33a59r20a 76R57a76n71k

14. 10. 2017 1:39

Predevsim sve ruske vylety by si mel platit sam.

4 3
možnosti
Foto

No jo,ale na těch ruských výletech Putin se s ním baví a Trump jenom fotografuje, tak se nelze divit. Amíci nás opět úspěšně zatlačují do východního bloku.

0 0
možnosti
LC

Před pár dny se německým politikům do myslí zákeřně vloudily praktiky českých xenofobů, ohledně umisťování uprchlíků do detenčních táborů ... pardon, zařízení. Tábor je v Německu zakázané slovo. Tak jsem zvědav pane Zieglere, co budete psát, až se jim tam vloudí zákeřná Zemanova myšlenka (a vsadil bych se, že do dvou let se jim tam vloudí), že na Krymu je hotovo a nedá se s tím nic dělat, leda válkou.

1 4
možnosti
Foto

I17v24a89n 21M73a21r71e33k

13. 10. 2017 21:46

Holt nemáme to lehké p Jene . . . .Zeman, Babiš , Okamura překypují stále jako z "hrnečku vař" a preference jim rostou ,rostou . . . .;-(

2 5
možnosti
Foto

nojo, ale proč? Odstraňte "proto" a je posekáno. Jenomže takové "proto" je nejdřív třeba správně určit, jinak to nefunguje.

0 0
možnosti
MD

Chudak statni kasa. Cibule, sadlo, chleba podrazilo. A to nemluve o jitrnicich ci cervenem zeli, ktere mu podstrkuji krajsti hejtmane pri jeho navstevach kraju. Prezident by se fakt mel uskromnit.

2 4
možnosti
MD

.. a ten jeho nafukovaci clun a padla na Vysocine. Jako by nestacily stare necky a varecky na vyvareni pradla.

2 4
možnosti
PL

P96e50t76r 59L23a69n65g49e86r

13. 10. 2017 19:47

Já s váma souhlasím, ale jen jedno zamyšlení.

Jen jestli ten Zeman jen nahlas nevyslovil to, jak se řada evropských politiků ve skutečnosti chová v otázce ruské anexe Krymu.

Když si to vezmete, tak to jsou akorát málo účinné sankce a to je tak vše. Jinak delší dobu ticho po pěšině. Nebýt Zemana, to ticho by bylo i teď.

6 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz