Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J54a79n 27S92ý63k14o73r64a

17. 10. 2017 14:04

Film je vynikající možná tak v protikomunistické propagandě,na ČSFD tento kus získal velice průměrných 64% a to ještě díky havloidům, kteří tento film cíleně nadhodnocovali.

1 2
možnosti

J48a71n 32Z11i45e45g90l27e55r

18. 10. 2017 14:56

64% je dobré hodnocení. Ten film je skvělý a já ho doporučuji. R^

0 0
možnosti

Nejen Zapotonda byl Kapem ... I jeho nastupce Antonin Novotny delal Nazi Kapa v Mauthausenu.

4 1
možnosti
Foto

Jenom aby vás jedna firma, vyrábějící pracovní oděvy, nežalovala pro pomluvu.

1 3
možnosti
Foto

Antikomunistům by velmi slušelo, kdyby se odnaučili vyjadřovat se expresivně.

5 4
možnosti

Zapšklý Ziegler nemůže překvapit. Být členem KSČM po Listopadu je ,,výhodné zejména pro kariéru nezaměstnaných ". Zůstat členem KSČM přináší spoustu výhod. Škoda jenom, že si na žádnou nemohu za 28 let neustálé perzekuce a bezohledné politické vendety, nemohu vzpomenout.

5 6
možnosti
Foto

Ale i některým komunistickým fanouškům by velmi slušelo, kdyby se odnaučili vyjadřovat se expresivně a nikoliv k autorům, ale k tématu.

Co by vám to všem dohromady udělalo?

0 0
možnosti

Je dokázáno, že už r.1945 byli komunisti jedinou tehdejší stranou, která u nás do svých řad přijímala našince před tím kolaborující s nácky. Tedy nic nového. Jich pak v r.1946 využívala při dosazování v pohraničí na místa odsouvaných sudetských Němců. Zvláště využili tehdy květnových parlamentních a hlavně komunálních voleb, které byly v jeden den a dosadili je na tamní volné posty. Jaké bývalo pak překvapení, že v létě a na podzim řada přicházejících našich lidí z vnitrozemí osídlovat pohraničí, narazila tam na známého, který své bydliště hned po osvobození opustil a přemístil se tam, aby nebyl spoluobčanům na očích. A tam už byl obvykle ve funkci na obecním úřadě, poště, nádraží atd. Proto nelze se divit, že levice má u nás největší podporu právě v pohraničí a komunisti zvláště!!

9 0
možnosti

Sociální stratigrafie "pohraničí" je příčinou. Už je taky sedmdesát let "poté". Je třeba ptát se "státoprávních" stran a politiků na to, jak pečují o pohraniční oblasti. Komunisty z toho nelze vinit - průmysl, do pohraničí dosazován za totáče, byl po Hadrovce prakticky zlikvidován.

1 5
možnosti

Nejvíc antifašistů bylo po válce a nejvíc antikomunistů je teď, když jim od nich nic nehrozí. Autor je hrdina. Hlavně nepište, že fandím komunistům, jen nemám rád "hrdiny po válce".

14 4
možnosti

A76n58n11a 32Č55e93r22n92á

17. 10. 2017 0:16

A vy se divíte? Ne každý měl zájem se nechat komunisty za jejich diktatury umučit. Dnes nikdo hrdinu dělat nemusí.

3 1
možnosti

Komunisté patří minulosti. Marx stavěl na dělnické třídě, která dnes už prakticky neexistuje. Místo ní je každý druhý občan vyspělých států obézní a drží v ruce mobil. Myslí si snad někdo, že kdokoliv z těchto lidí myslí na revoluci? Přitom však s životem v dnešní společnosti spokojeni být nemůžeme, převažuje sobectví, peníze, sex, kariéra... Namísto zastaralého Marxe je třeba vrátit se k masarykovské revoluci hlav a srdcí - tedy právě k tomu, nač Marx zapomněl. Masaryk či Weber byli ti praví revolucionáři, jakých se světu nedostává: cestu z lidské bídy hledali ve změně myšlení, v kultuře, bratrství a morálce.

3 3
možnosti

Já s tím zastaralým Marxem souhlasím, jen si myslím, že ten Masaryk se také nedaří. Asi to též není reálné. Sice knížete moc nemusím, on není pravý ale musím uznat, že některé jeho bonmoty se vyrovnají "zemanovským". V životě jsem potkal hodně miliardářů ale žádný neřekl že má už peněz dost ...:-)

0 2
možnosti

Tak o té "stoce" už před desetiletími psal např. nějaký Dietl v Jakubu skláři. Toho "haj.la" hrál vynikajícím způsobem Haničinec. Pokud se nemýlím, tak také ten seriál byl několik let u ledu. Ale v reálném životě - od 60.let - kdy pan bloger max. tahal kačera. Pracoval jsem s řadou slušných komunistů ale i lenivých podrazáckých nekomunistů. Takový je reálný život a proto jsem v hodnocení epoch obezřetný.

9 1
možnosti

P77a90v11e68l 39K33o84v93á22ř

16. 10. 2017 21:39

No jó, to jó. Asi omylem, odpoledne nechali viset článek od jedné diskutérky, s realistickým a pravdivým pohledem na vrahy Mašíny & comp.

A tak asi ve zděšení ze stejného, nebo podobného souhlasu většiny ostatních diskutérů, musel se urychleně objevit kontrapunkt se svými stále stejnými omílanými tlachy, známý to Ziegler. Nezabere.

3 5
možnosti

Zkuste aspoň naznačit - dostupný je jenom jeden Kanaďan.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS