Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Když se ovšem podívám, komu konkrétně, kterým individuím, vadí pan Okamura, jak na politické scéně, tak i na tomto blogu, pak mi dochází, že musím volit právě SPD a nikoho jiného.

7 3
možnosti

Rozner je vlastně definice SPD a Tomia Okamury, víc k tomu není co dodat.

4 1
možnosti

„Utneme každému ruku, která se natáhne přes naše hranice. Postaví – li nás osud proti přesile, přijmeme boj.“ Toto prohlásil ve třicátých letech minulého století na adresu nacistického Německa jeden legionář, důstojník a publicista.

Jmenoval se Emanuel Moravec... (pro neznalé historie pozdější protektorátní ministr školství a osvěty).

Mám vážné obavy, že by to byl právě Tomio Okamura, který by byl jedním z prvních kdo by hlásal "Alláh Akbar"....

0 4
možnosti
Foto

Toto je strašně sporné. Celý národ chtěl jít do boje, ale bylo rozhodnuto, že ne. A to nebylo Moravcovo rozhodnutí: A protektorátní česká vláda tehdy prostě existovala.

3 0
možnosti
Foto

Já nechci být vlezlým, ale neinkasoval Úsvit T. Okamury ty peníze ze zákona? Za odevzdané hlasy?

3 1
možnosti

Jistě. Inkasoval to coby politické hnutí za volební hlasy. Jenže místo do stranické pokladny částka putovala do kapsy pana předsedy Okamury...

4 1
možnosti

Tak u vás lež už v první větě: prý nechcete nikomu radit, koho volit. A přitom je jasné, že chcete. Přinejmenším, koho nevolit (ale i to je rada koho volit, protože má omezit výběr). Vaše zoufalé úsilí zostudit p. Okamuru aspoň něčím, je téměř úsměvné (viz váš predposlední blog i vaše aktivita zostouzecím blogu od "analytika" Máci z Evropských hodnot). Vám opravdu p. Okamura musí ležet v žaludku (a možná to máte i v popisu práce).

Už i malé dítě ví, že vámi citovaný "hlídač pravdy" portál manipulátoři.cz, patří do stejné skupiny jako např. demogog.cz, hlídacípes.org, kremlinwatch a spol. které patří do sítě napojené na Sorosovu OSF nebo s ním ve shodě jednající Norské fondy. Účel je pak jasný: monitorovat a následně veřejně zostuzovat nepohodlné odpůrce. Teď je to p. Okamura. Takže o důvod víc proč ho volit. ;-)

11 9
možnosti

na zostuzení SPD mi stačí kouknout na ně v jakékoliv debatě, na to opravdu nikoho jiného nepotřebuji..

14 1
možnosti
Foto

Lidé mají názory různé a proto dokážu přijmout (neznamená souhlasit), že někdo volí TOP, někdo lidovce, socany, ODS, snad i ty komunisty.

Co ale opravdu nedokážu pochopit, že někdo volí Okamuru a Babiše, které považuji za evidentní a prokázané lháře a podvodníky, jdoucí výhradně za vlastním prospěchem a lidi jsou pro ně pouze voliči/výtah k moci.

To mi hlava nebere.

14 6
možnosti
Foto

Zatímco ostatní politici jsou filantropové a o vlastní prospěch jim vůbec nejde.

8 4
možnosti

Ten Rozner to je něco.. ;-D;-D;-D

1 0
možnosti

Kdyby to nebylo vlastně smutné, tak by to byla děsná sranda.

0 0
možnosti

...a pije saké...

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS