Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

Topolánek se projevil jako antisemita....

https://zpravy.aktualne.cz/domaci/politika/topolanek-se-kaje-za-vyroky-fischer-s-nim-omezi-styky/r~i:article:663862/

"Gustav Slamečka, když jde opravdu do tuhého, opravdu do tuhého, tak jako ministr mám pocit, že uhne. A to ten Fischer prostě je Žid není to gay, a ten uhne ještě dřív. To přeci nesouvisí s tím, že je gay, to souvisí s jeho charakterem," prohlásil Topolánek poté, co se jej redaktor několikrát zeptal, jak si představuje homosexuála.

3 1
možnosti
JR

Nejen židi ale i homosexuálové zřejmě nejsou Topolánkovi vhod

1 1
možnosti
MB

"Poslanec Jaroslav Holík (SPD), pro server prohlásil, že pokud se zprávy potvrdí, bude požadovat jako minimum omluvu a vyvozovat důsledky."

Samozřejmě..a samozřejmě mně takové řeči vadí už proto, že ukazují na úroveň toho člověka (ne, že bych si myslel, že to myslí vážně..ale prostě proto, že je hlupák) ..jestli to skutečně tak řekl.

Na druhou stranu mi vadí, ta přehnaná a urputná snaha skandalizovat Okamuru..onálepkovat ho a vytvořit takové klišé, které už řada lidí přejímá a pracuje s tím jako s faktem..

7 6
možnosti
Foto

Okamuru netřeba nálepkovat, dělá to sám.

15 4
možnosti
JZ

Je dobře, že (jak jste uvedl), se na Staníka nevztahuje poslanecká imunita. Tedy buďto bude po právu odsouzen za trestný čin, kterého se dopustil, a nebo si budu muset myslet, že se jedná o další vykonstruovanou aféru v rámci politického boje. Uvidíme.

2 0
možnosti
Foto

Staník není žádný poslanec, tak se na něj imunita nevztahuje

3 2
možnosti

To je zase kauza. Jeden hlupák se opije a blábolí nesmysly. A Vy z toho uděláte kauzu na které závisí osud České republiky.

Chtělo by to o trochu méně hysterie

6 17
možnosti
Foto

ten hlupák je asistentem poslance parlamentu

13 1
možnosti
JAZ

Tak to dopadá, když pologramotní volili pologramotné do Sněmovny.

21 3
možnosti
Foto

J49a75k17u62b 67R68o72t53h

11. 11. 2017 10:02

Nepřekvapuje mne, že se tak vyjadřují hodnostáři té nechutné party. Co mne ovšem děsí, jsou pokusy některých lidí to bagatelizovat/relativizovat/omlouvat.;-€

19 2
možnosti

Kdybych se měl rozčílit pokaždé, když nějaký hlupák něco prohlásí, byl bych horší než Hulk

3 2
možnosti
BM

Okamura se poučil z minula kdy se mu spolek Úsvit rozsypal pod rukama a tak se tentokrát obklopil lidmi slušně řečeno slabými duchem (viz "expert" na kulturu Míla Rozner) o kterých domnívá, že jej budou věrně následovat.

16 2
možnosti
Foto

A ono se to děje....stačí si pustit některé předvolební klipy této strany.

11 1
možnosti
JV

Vy jste ho osobně slyšel to povídat? Svědectví jiných politiků je nevěrohodné, po tom, co předvádějí, kydají na sebe špínu ostošest, těžko věřit, ža to není jen pomluva.:-/

4 18
možnosti
VS

Takže kdo je pro vás důvěryhodný? Vy?

12 2
možnosti
MB

Přemýšlím, jak probudit Aloise Jiráska ! Měl by si to celé přepsat ! V "Nových pověstech Českých", by Žito mohl na hradním dvoře setrvat. každopádně dopsat nějakou družbu Blanických rytířů se Samuraji. Podobně rytíř Bruncvík se lvem by se měl zmodernizovat - Doprovázen čínským drakem , se nabízí samo ! Skaláky a Podskaláky bych ponechal - vše pak Jiráskovi i sedí - Jsme, Mezi proudy ! ... :-)

2 0
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,50
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz