Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsou to nemožní čecháčkové. Jak jen spatří příležitost, musí si do toho svého neoblíbence kopnout, že pane autore.

1 0
možnosti

Čím víc se tady bude pouštět jistý typ imigrantů, tím víc budou lidi nervní a to, co popisujete, bude jen eskalovat. Nelze na jedné straně sluníčkově blbnout s "refudžísky" a na druhé straně se pak divit narůstající nacionalitě ve společnosti. Ten jistý typ imigrantů, který tak vehementně protláčí Bruselští i k nám, sem přivede samozřejmě automaticky určitý počet islámských radikálů. To jsou fakta.

Jaké je řešení situace? Omezit imigraci do ČR pouze na určité skupiny obyvatel nemuslimského vyznání + začít něco dělat se členy jisté minoritní skupiny. Pak začne ubývat i nacionálnosti a radikalismu ve společnosti. Multikulturní experti nějak rádi zapomínají na to, že každá akce vyvolává reakci. Prostá zákonitost.

2 0
možnosti

Zajímalo by mě, jaká část z toho byla z falešných profilů.

1 0
možnosti
Foto

Nevraživost velké části Čechů vůči romskému etniku je už starším fenoménem. Omezuje se obvykle na nadávky typu, já na sociální výhody Romů nedosáhnu od osoby, např. pobírající částečný invalidní důchod a docela slušně si žijící až po občasná napadení. Nevraživost vůči muslimům je mladšího data a objevila se s migrační vlnou. Já osobně se příliš nebojím osob tmavší pleti, u nichž vím, že to nejsou nezletilí Romové, ale bohužel na první návštěvu Brna, kdy mne rozpustilé zhruba 6 leté romské neukázněné děti začaly osahávat v rozkroku, nikdy nezapomenu, a určité podezření, že někteří romští občané už coby děti nejsou v normě, ve mě vždy bude. S muslimy, jichž jsem pár blíže poznala, ale žádnou negativní osobní zkušenost nemám, stejně jako s černochy. Pokud ji udělám, tak se jich možná oprávněně začnu bát také. Ale smrtí bych jim jako celé skupině lidí nevyhrožovala. Ovšem na Facebooku se vše zveličí, většina lidí, co vyhrožuje prvňáčkům smrtí na těchto sítích, to neudělá. Nedává to ale dobrý obraz Čechů ve světě.

2 0
možnosti
Foto

Nevraživost velké části Čechů vůči romskému etniku... Omezuje se obvykle na... až po občasná napadení.“

Těmi napadeními jste sice nemyslela to, když banda Cikánů(*) napadne příslušníka majoritní společnosti, ale co je podle vás častější?

Pakliže se bude kriminalita menšiny marginalizovat, omlouvat..., zatímco „reciproční“ kriminalita majority zveličovat a automaticky nazývat rasismem (sic!), kdy za nadávku „černá hubo“ půjdete (v lepším případě jen) k soudu, protože budete za rasistku, zatímco budete-li Cikánem nazvaná „bílou sviní“, můžete si stěžovat leda na lampárně Hlavního nádraží, protože v tomto případě se jedná o vyjádření názoru...

Škoda slov.

------

*) Víte, co je to „cikánská férovka“?

„Kolik ti je?“

„Osmnáct.“

„Nás taky.“

1 0
možnosti

vítězství zdar !

0 0
možnosti

Nacismus je na vzestupu

1 0
možnosti

V islámu? Souhlasím.:-P

5 0
možnosti

O83t75a 46K78i25n95c

17. 11. 2017 19:57

R^ Ode mne karma.

1 0
možnosti

Tohle si vyrábí EU sama tak to neházejte na ,,čecháčky,, .

17 6
možnosti

K12a80r29e93l 43B50o98k

17. 11. 2017 19:27

Jinak zdráv?

4 6
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS