Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JZ

J26a73n 62Z88i94e45g49l74e35r

17. 12. 2017 12:06

Prokremelská úderka opět nezklamala. Já přece dal link na článek v Echu, kde je všechno vysvětleno. A za další, stačí jenom trochu zapojit logiku. Jestliže několik hodin byl na Sputniku článek o tom, že na demonstraci bylo 100 tisíc lidí a tento údaj byl změněn teprve potom, co si jej všimla česká média, tak nešlo o tiskovou chybu, ale o úmysl. Jak prosté milý Watsone. :-)

0 0
možnosti
Foto

Taky sem tam nejenom na idnes udělá některý novinář, nebo blogger tiskovou chybu a až po několika hodinách tuto chybu po upozornění v diskuzi opraví a nikdo dotyčného nepodezírá z úmyslu.

0 1
možnosti

J93a58n 37Š87u93r24c

16. 12. 2017 16:04

Pane Stando Nováku, proč píšete o p. Janě Rank, že je nenávistná a zamindrákovaná ze svého života? A co jste potom vy sám? Napsal jste sám o sobě, že jste starý, mrzutý a zapšklý dědek. Ani nevíte jakou jste napsal pravdu. A ty vaše dnešní mindráky, životní propady si tady kompenzujete nenávistnými příspěvky k dnešnímu režimu. Komunisti tady už nevládnou, žádné další budování socialismu, světlé a zářné zítřky ve které jste tak bezmezně věřil se nekonají (ani už konat nebudou) a proto jste z té dnešní politické situace pěkně zapšklý a zamindrákovaný. Ale za to si můžete samozřejmě jenom vy sám.

Dodnes jste komunistům vděčný, že ve vašem mládí zabavili vaši rodině hospodářství, pole a statek. Sám jste napsal, že jste byl rád že vám to komunisté sebrali, že jste alespoň nemusel pracovat na poli. Proto komunisty stále jen hájíte a omlouváte. Z vás musejí mít doma opravdu radost....Myslím, že s vámi doma nemluví ani rádio.

5 0
možnosti
JR

J24a53r95a 34R85a13n79k

17. 12. 2017 4:01

Diky za zastanio, mela jsem ted moznost 6 tydnu v CR a Svycarsku, pana Standu zde vidam uz asi od roku 2009, stary "svihak" v rajtkach u koni byl muj deda, ne tento smutny komik:-)

1 0
možnosti
MB

Oproti Jiřímu. neberu r. 1968 emocionálně - naopak racionálně ! Tupé rudé zlo, které se snaží vemluvit, že pod hlavněmi tanků lze něco šťastného budovat. Popdobně je to se Sputnikem , pro racionálně uvažující - se zesměšňuje - emocionálním vlévá mízu. Jak sděluji, sochy neodstraňovat, doplňovat vysvětlujícími popisky . Koněv, zde osbobodil - pak šel dále, zase jinde konal zlo . Férové řešení!:-)

6 0
možnosti
Foto

Ale Mirku, tady přece vůbec nejde o "tupé rudé zlo", ale o strategické rozhodnutí.

Po 2sv.v. vznikla v Evropě jistá strategická rovnováha a čeští snílci o "demokratickém socialismu" hrozili tuto rovnováhu narušit.

Plus, samozřejmě, šlo také o ta vojska na naší západní hranici, které A. Novotný nechtěl SSSR povolit.

2 4
možnosti
Foto

nedávno uteklo Rusům něco o osvobození v roce 68 teď se vloudila chybička...tak uvidíme co bude příště.

9 0
možnosti
Foto

Jaromíre, my (ne já osobně) bereme ten srpen 1968 příliš emocionálně. Já ne tak, možná proto, že jsme v tu dobu přepadu byl v cizině.

Ale, měli bychom mít víc pochopení pro ty Rusy, kteří naše stanovisko nesdílejí a kteří si myslí, že šlo o "internacionální pomoc".

A ono vůbec není těžké si představit, že mladší lidé v Rusku o tom nemají ani "Ahnung" a klidně podlehnou dojmu, že o tu internacionální pomoc spřátelené či vazalské KSČ šlo.

1 6
možnosti
Foto

Celý Váš text je typickou zieglerovskou manipulací. I to obskurní bakalovsko-kalouskovské Echo24 na které se odvoláváte mělo alespoň tolik cti aby přiznalo, že Sputnik chybu později opravil. Vy jste tento zásadní fakt jaksi zcela opomenul....

8 16
možnosti
Foto

Vzhledem k tomu, že scan z uvedeného Sputníku je psán česky, tak našinci nelze nabulíkovat, že v Praze se na podporu Koněva by se sešlo takové mraky lidu

1 0
možnosti
KB

Panečku to je zase aféra.

5 3
možnosti
MN

Pokud si dohledám ten článek na Sputniku teď, tak je tam napsáno:

"Přes 100 obyvatel českého hlavního města a řada známých politiků se zúčastnila v úterý mítinku věnovaného 120. výročí narození maršála Ivana Koněva....."

Takže to zřejmě byla obyčejná tiskařská chyba, kterou Sputnik bezprostředně následně opravil a tím fake news je tedy nyní tento Váš článek.

https://cz.sputniknews.com/ceskarepublika/201711226309526-Prazane-korekce-pomnik-marsal-Konev/

10 5
možnosti
Foto

Ba i Echo24 uvedlo, že údaj byl opraven.

4 0
možnosti
Foto

I11v25a17n 61M92a28r88e92k

15. 12. 2017 19:55

Ano p.Jene ,souhlas a jak je dobrým zdejším zvykem zasloužená karma. Holt byla to zrovna taková demonstrace, jako dnešní "obrovská masová demonstrace" několika desítek účastníků protestujících proti protiimigračním snahám SPD a Márie Le Pen , jejich pochodu napříč Prahu , nehledě na blokování dopravy a dokonce zde přenášená v přímém přenosu. Rv

6 4
možnosti
Foto

Zasloužená karma a Rv. Schizofrenie?

9 3
možnosti
Foto

Karma.

To je krása, kolik se vždycky vyrojí rusofilů a přisluhovačů. ;-D

13 4
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS