Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

„při potlačení povstání radikálních islamistů“

MUSLIMŮ!

1 0
možnosti

Díky za upřesnění.

1 0
možnosti

Ach jo, už aby bylo po volbách. Zeman fakt neválčil, to je nezpochybnitelné. Jestli to nebude tím, že se u nás od roku 1945 neválčilo a před tím by to těžko stihl. Zato pan Drahoš svedl nejednu bitvu, přinejmenším tu se zkušební komisí, když skládal, v rámci vědecké přípravy na CSc, zkoušku z marxismu-leninismu. Jo a Roosevelt se nechal vozit za druhé světové na vozíčku, zbabělc co? Až doteď jsem se domníval, že získat modrou bylo In. I film byl o tom natočen. No vida a ono nesloužit v naši lidové armádě při obraně socialsmu a míru bylo vlastně fuj. Inu Zeman, zatímco pan Drahoš si svoji čestnou vlasteneckou povinnost splnil. Tolik k vaším manipulacím. A teď k jedné lži. Zeman anexi Krymu nikdy neschvaloval. Pouze bruselským snílkům nahlas řekl, že to je realita, se kterou je potřeba pracovat.

6 3
možnosti
Foto

„Zato pan Drahoš svedl nejednu bitvu, přinejmenším tu se zkušební komisí, když skládal, v rámci vědecké přípravy na CSc, zkoušku z marxismu-leninismu.“

Zeman nebyl zkoušen z těchto znalostí? 8-o

3 0
možnosti

Švejk se jevil blbým, ale byl chytrý, u Miloše Zemana je to bohužel naopak.

6 3
možnosti

Sice to tak vypada, ale pokusil bych se to napsat jaksi jemneji.

1 0
možnosti
Foto

Ještě jste zapomněl uvést, že zbabělý Miloš Zeman napsal článek do Technického týdeníku v době kdy mnozí z těch, co zde mají plná ústa jeho kritiky patřili k těm 98,92%, kteří dali vevolbách hlas Národní frontě.

Často mám pocit, že předrokem 1989 zde žilo asi 30 členů KS strany a zbytek republiky byli disidenti a bojovníci proti režimu.

10 1
možnosti

Zapomel jste na toho zbabeleho sefredaktora, kteremu slo rozhodne o vic, kdyz to povolil otisknout.

3 0
možnosti

Nezpochybnujte statecnost Zemana pane Zieglere v tom, ze by sel s puskou v ruce branit hranice. On prece prohlasil pri navsteve v Rakousku na adresu sudetskych Nemcu, "Mohou byt radi, ze jsme je rovnou vsecky nepostrileli". Tedy, ze by po konci valky hrdinne postrilel ty starecky, babicky a zeny s detmi.

9 0
možnosti

Mám stejný dotaz. Teda mám za to, že pisatel zřejmě myslel to, když prezident Zeman na jakémsi shromáždění EU jen velmi trefnĕ shrnul situaci na Krymu.

2 0
možnosti

Můžete mi prosím poskytnout zdroj informace, kde se tvrdí že prezident Zeman schvaluje obsazení Krymu?

2 0
možnosti
Foto

I76v87a14n 33M16a46r87e55k

17. 1. 2018 18:19

Nevidím nikde žádné zoufalství p.Jene. Spíš vidím a pozoruji velkou, špatně skrývanou nervozitu v druhém táboře. Nechejte na hlavě, určitě budete za pár dní překvapen, stejně jako před nějakým týdnem, po vyhlášení výsledků parlamentních voleb. R^ [>-]

3 6
možnosti
Foto

Spíš vidím a pozoruji velkou, špatně skrývanou nervozitu v obou táborech.

6 0
možnosti

Blbost nemá mezí !! Tyhle přirovnávky jsou k ničemu! Zeman se prostě chytl už dříve s Klausem a to ho diskvalifikuje s dálnicí, má ušpiněné prsty s dálnicí a nyní s těmi pofidérními Mlynáři, Nejedlými atd. Prostě to není hodné presidenta......

5 0
možnosti
Foto

A co je hodné prezidenta?

1 0
možnosti
Foto

Ten, kdo přežil úspěšně zdejší už téměř třicet let mediálních válek, tak prošel daleko tvrdší školou, než o jaké se Churchillovi jenom mohlo zdát.

Pozn. I ten Švejk to měl těžší než Churchill.

4 2
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,53
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz