Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Sucho vzniká kácením velkého množství stromů. Já jim v Africe ty stromy nekácela ani jsem to nikdy nepodporovala. Tak ať se o klimatické uprchlíky postará ten, kdo to kácení způsobil. A nebyli to nakonec z velké míry sami Afričané?

0 0
možnosti
MV

Ten druhý odstavec je šíření paniky ze strany EU?

Někdy mám pocit ,že evropany čeká v budoucnosti osud amerických indiánů pokud se evropani nepostaví byrokratům a evrohujerům z Bruselu.

Jedná se o usnesení, které prezentovala levicová švédská poslankyně Linnéa Engströmová. Začínáme takzvanou "rovností pohlaví", dokud se postupně dopracujeme k rozhodujícímu bodu:

"S odsouhlasením tohoto dokumentu se vyzývá Komise a Evropské státy, aby se" podíleli na Globálním paktu pro bezpečnou, regulovanou a pravidelnou migraci "s cílem" ochrany klimatické spravedlnosti při uznávání klimatických změn jako migračního motoru ".

Monika Pillon ve svém blogu tvrdí, že díky tomuto dokumentu a všem ostatním, které již byly schváleny v minulosti, se zde vytvoří nová Figurace, kterou podle toho, jak byla odhlasována, budou muset členské státy EU ochraňovat a přijímat tím, že se otevřou Evropské hranice pro každého, kdo tvrdí, že musel uprchnout z vlastní země kvůli nepříznivým klimatickým podmínkám.

Takže už ne pouze ze skutečné nebo údajné války či v případě porušení lidských práv, ale nyní také změnou klimatických podmínek, což bude dostatečným důvodem pro získání postavení uprchlíka.

3 1
možnosti
PK

Migraci sleduji docela dost, ale nevím že by u nás nějací "křiklouni" o tom hlasitě a demagogicky ve velkém vyřvávali a šířili paniku. Spíše se o tom seriozně diskutuje včetně vlivů jako nárůst obyvatelstva Afriky, voda dochází i ve vyspělejší oblasti jako Cape Town v JAR, úspěchy Izraele v odsolování mořské vody atd.

Na ČR plus o tom velmi dobře mluvil poslenec EU ZahradilR^

4 0
možnosti
Foto

Myslím si, že až nastanou popsané klimatické změny, budeme na migrační vlnu z let 2015-17 vzpomínat s nostalgií.

2 3
možnosti
JS

nejhorší, že už i zde se změny projevují a do dvaceti let můžeme být bez vody..

2 0
možnosti
Foto

Voda (původně pitná) místo toho, aby se běžně používala na zalévání zahrad, polí a sadů se (a nejen v ČR) přestěhovala do soukromých bazénů u rodinných domků a posléze jakmile byla nadupána různými chemikáliemi, je v jinýn účelům nepoužitelná - a potom tady zemědělci pláčou, že mají málo vody. 8-o

3 1
možnosti
JS

přesně tak, ty bazény jsou zlo.

PS: opravdu je nikomu nezávidím!

2 0
možnosti
Foto

....Hrůzostrašné výkřiky, bez toho jak se s daným problémem vypořádat, jsou k ničemu.

Zdroj: https://ziegler.blog.idnes.cz/blog.aspx?c=647347......jenže přesně to EP dělá.

6 0
možnosti

Doba stěhování národů. Přežijí jen ty agresivnější.

7 0
možnosti
VV

Nevim koho lze a koho nelze za klimatockeho uprchlika oznacovat. To ze nekdo utika z teple Afriky do studene Evropy moc nechapu. ze utika pred suchem a hladomorem ale ano.

Otazkou je, zda jsme jim to nezpusobili my v honu za vyssi produkci cehokoliv a vyssi zivotni uroven.

Pan kdysipresident Klaus tvrdil, ze se zadna zmena klimatu nekona. Co kdyby ty uprchliky tedy zamestnal ve snem IVK a dal jim tak prilezitost k obzive?

6 3
možnosti
Foto

Opakujete pořád dokola mantru těch, kteří nejspíš nechápou význam vyřčeného. Klaus nikdy nezpochybňoval fakt, že se klima mění, ale to, že je to způsobeno lidskou činností.

12 1
možnosti
  • Počet článků 3316
  • Celková karma 26,51
  • Průměrná čtenost 1810x
Jsem publicista, žiji v Českých Budějovicích, mám rád historii i jižní Čechy. Jsem rád za rody vladařů z Rožmberka a knížat Schwarzenberských, které mají zásluhu na zvelebení této půvabné krajiny.

Kontakt: jan.ziegler@seznam.cz